|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ideje - kako da zabavite klince u putu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.7.2016
Ako planirate duži put sa mališanima, sigurno vas već hvata panika kako će izdržati sate i sate u autu.
Ključne reči:

image
/11


 

Deci je dosadno da sede na jednom mestu, a roditeljima je naporno da ih smiruju ili animiraju dok vreme, čini se, stoji. Da biste to što lakše pregurali, možete da pokušate sa nekoliko jednostavnih "stvarčica".


  • Ukoliko je dete malo, potrudite se da mu od auta napravite igraonicu. Spakujte mu omiljenu igračku, ali i neke praktične. Lego kocke u krupnijim komadima mogu da okupiraju pažnju mališana i bar mu delimično prekrate vreme. Zašto ne biste spakovali i bojanku, pa neka boji, bez obzira što se kola "truckaju"?! Slikovnice su dobre za bebe, a za malo stariju decu koja još ne znaju da čitaju, ponesite neke lepe knjige. Čitajte im što više, jer će ih to umiriti i verovatno uspavati.


  • Ako dete zna da broji bar do deset, a vi ne putujete auto-putem, predložite mu da gleda kroz prozor i beleži koliko je životinja usput video. Napravite spisak stvari (drvo, klupa, reka, jezero) koje očekujete da spazite tokom vožnje, pa ih zajednički precrtajte kada pored njih prođete. Možete i da se takmičite - ko prvi ugleda nešto dobija simboličnu nagradu.


  • I na kraju, ne zaboravite da je pevanje uvek pozitivna stvar na putovanjima. Vozača drži budnim, a mališanima mami osmeh na lice.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Vetrenjača, model
Na vreme ne možemo da utičemo, ali možemo da smislimo igru da se zabavimo
7
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
4
Mala matura: Vodič za "preživljavanje&...
Mala matura je veliki stres i za decu i za roditelje. Trema ponekad uhvati i najspremnije, zato vam donosimo savete psih...
4
Kako sprečiti decu da grizu, udaraju, čupa...
Ljutnja je vrlo snažna emocija s kojom i odrasli često jedva izađu na kraj i vrlo je teško regulišu, pa ne čudi što deca...
3





Kako naučiti dete da vozi bicikl bez pomoć...
Dete će naučiti da vozi bicikl bez pomoćnih točkića tek kad to samo poželi...
Poklon ili osmeh (ljubav,pažnja,vreme,strp...
Zašto ne sve od toga? Zašto bi se isključivali poklon i osmeh (ljubav,pažnja…)? Naravno, potpuno se slažem!



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here