|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Iskrena ispovest tate: Od tuge do bebe

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.5.2020
Ovo je priča o neverovatnoj ljubavi kroz borbu za bebu, preko razočaranja, tuge, ushićenosti i radosti roditeljstva, kroz iskrenu ispovest budućeg tate!

image
/11


"Biću tata !!!" 

Vidite ovu fotografiju? Da, ja sam taj koji je uboo svoju ženu sa svakom iglom u toj gomili!


Ona je jedna jaka žena i biće izuzetna majka.

Draga moja, video sam koliko se boriš! Video sam kada si izgubila svaku nadu... Video sam da ti se srce slomi svaki put kada saznaš da nisi trudna.

Najmanje 20 puta sam to video! Svaki put iznova i kada drugi objave srećne vesti, dok mi nemamo ništa.


Ali isto tako ću reći svima, kada sam čuo doktora nakon godina borbe da kaže da je test krvi pozitivan na trudnoću, rasplakao sam se i plakao sam kao nikada u životu. Ne zato što sam razmišljao o sebi kao ocu. NE!

Plakao sam od sreće zato što će moja Samanta konačno dobiti priliku da bude majka!

Kada sam se konačno pribrao od te eksplozije sreće sve što sam mogao reći je : "Ljubavi, ja sam srećan zbog tebe". Jer istina je da bih ja lično bio srećan i samo sa njom do kraja života ako bi tako moralo da bude, tako da sam se ja i pomirio sa tim. Sada sam zahvalan i presrećan za našu šansa da budemo roditelji.

 

Ne gubite nadu! Nikada!

Samo još uvek čekate svoju šansu za ostvarenje snova, stićiće i to na red! Volite svoje žene, budite im podrška do tada!


 

Klint Striblin

everychildisablessing.blogspot.rs

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pitali smo doktor-ginekologa: Utvrđivanje ...
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...
6
Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
5
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
4
Pitali smo doktor-ginekologa: Šanse za tru...
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...
4





UŽIVAJ DOK NE DOĐU DECA!
Jedva čekam da hodam raščupana jer moram da se brinem o bebi, nemam vremena da se pogledam u ogledalo… Jedva čekam da ne...
7 godina čekanja bebe: Priča koja me više ...
Ispričaću vam nešto vrlo intimno… I bolno.Sa svojom tugom nosila sam se sedam godina, ostavila je posljedice, ali mi je ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here