|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI ZA ČAS?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 24.10.2023
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava dečiji apetit, već pruža i važne hranljive sastojke, pravi ukusan i brz obrok.



Igra je sastavni deo odrastanja svih mališana. Kroz igru saznaju o svetu oko sebe i zato im je svakog dana potrebno puno energije i snage da se izbore sa svim lepim avanturama koje ih očekuju. Nutrino Junior je linija proizvoda za decu predškolskog i školskog uzrasta i predstavlja hranljivu i zdraviju užinu ili obrok. Nutrino Junior proizvodi bogati su neophodnim nutritijentima, proverenog kvaliteta i pažljivo izabranih namirnica.

 

Družina šest zabavnih i razigranih monstruma inspiriše mališane i upoznaje ih sa zdravijim voćnim užinama u praktičnom pouch pakovanju i ukusnim kašama idealnim za obrok u svako doba dana.

 

Zajedno sa svojim novim čudovišnim drugarima, deca istražuju svet Nutrino Junior ukusa svim svojim čulima i u zabavnom okruženju, gde razvijaju svoje samopouzdanje i radoznalost. Junior monstrume klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa omiljenim proizvodima.

 

Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava dečiji apetit, već pruža i važne hranljive sastojke, pravi ukusan i brz obrok.

 

Nutrino Junior

 

Dobroćudni proždrljivi monstrumi, Le Žvak i Drobrila obradovaće vaše mališane svojim nesvakidašnjim talentima, ali tu su i da ih upoznaju sa čudovišnim kašama koje donose ukuse koje će deca prosto obožavati. Sve što je potrebno jeste da umutite kašu u mleko i obrok je spreman.

 

Zgodna za svaki dan!

Ove kaše često služe kao brz i prikladan doručak, posebno kada nemate puno vremena za pripremu jela. Nutrino Junior kaša sa dodatkom keksa ili kakaa, postaće omiljeni deo njihovog jelovnika zbog kojih će ujutru iskočiti iz krevetića ili jedva čekati da što pre obuku svoje pidžame.

 

Nutrino Junior

 

Ukoliko ste u potrazi za popodnevnom užinom ili međuobrokom za mališane između obroka, kaše su super opcija kako bi se ublažila glad i pružila potrebna energija. Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava dečiji apetit, već pruža i važne hranljive sastojke, pravi ukusan i brz obrok. Nutrino Junior kaše mogu poslužiti kao povremena poslastica ili kada želite da ih obradujete nečim posebnim. Zip pakovanje kaša čuva svežinu i pruža mogućnost čuvanja i planiranja više obroka.


Neodoljivi ukusi detinjstva!

Smutiti ovu suvu kašu u mleku je brz i ukusan način pripreme obroka. Jednostavno sipajte mleko preko kaše (5-6 supenih kaša), promešajte dok ne postane glatka, i već za tren oka imate hranljiv i ukusan obrok. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks… ili kakao.


Nutrino Junior

 

Šta mame i tate biraju za svoju decu, a šta mališani rado jedu i uvek traže – često ne postoji opcija za kompromisno rešenje. Zato je Nutrino Junior užina u pokretu pravi izbor koji zadovoljava zahteve i želje obe strane, roditelja i dece. Pored ukusnih užina u praktičnom pouch pakovanju, klinci će uživati u dva odlična ukusa žitnih kaša, a njihov hranjivi sastav pružiće im osećaj sitosti za sve planirane aktivnosti.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Hristos Voskrese!
Nek vam Hristovo vaskrsenje donese sreću, ljubav i blagostanje. A uskršnje prvo jaje sve ono što vam nedostaje.
6
Vaspitačica: Uvedite kamere u vrtiće da vi...
Možda bi kamere svima pokazale kako je biti majka, vaspitačica, prijateljica, spremačica, čuvarica, glumica, medicinska ...
6
Poremećaj protivljenja i prkosa kod dece
Gotovo sva deca povremeno ispoljavaju simptome prkosnog ponašanja i da se suprotstavljaju autoritetu. Prkos, gnev ili ne...
5
Kako da vaspitate malog vunderkinda
Dete vam je vunderkind? Da li da vam zavidimo ili da saosećamo sa vama? Mali genijalci rano startuju i razvijaju se mnog...
4





Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here