|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Letnji raspust u Kamičku

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.6.2016
Dragi roditelji, letnji raspust je počeo! Deca su suviše mala da bi ostala sama kod kuće, nemate ko da ih čuva, ili pak želite da im organizujete raspust za pamćenje!

image
/61


Kamičak Igraonica već petu godinu za redom tokom svakog letnjeg raspusta organizuje boravak dece uz posebno osmišljen i pripremljen program.

"50 DANA 50 DRŽAVA" je naziv ovogodišnjeg programa.

Ovog leta, za 50 radnih dana "posećujemo" 50 država sveta.

 

U okviru Kamičkovog letnjeg boravka deca će imati priliku da nauče kako da spreme pitu od jabuka, rusku salatu, saviju burek, naprave pizzu, isprobaju se u tkanju ćilima, ovladaju modelovanjem uz pomoć iCLAY gline, nauče pravila saobraćaja, takmiče se u raznim sportovima, kao i da svakodnevno razvijaju svoju kreativnost. Naučiće i da igraju folklore, izvodiće razne eksperimente, oprobaće se i u glumi i pevanju, ali najviše od svega će se zabavljati.

Upoznaće kulturu i različitosti naroda sa svih sedam kontinenata, otkriće u kojoj zemlji je zabranjeno kinder jaje, saznaće koja država nema reku i otkriti još mnogo zanimljivosti. Upoznaće nove drugare i steći nova iskustva.

 

Boravak dece u Kamičku uz program "50 DANA 50 DRŽAVA" se održava svakog radnog dana od 11.00 do 15.00h.

Roditelji mogu svoju decu dovesti od 09.00h ujutru i doći po njih kada im obaveze dozvole. Deca imaju užinu i sokić, a po potrebi je moguće organizovati ručak.


Kamičkove letnje radionice počinju 20.06.2016. i završavaju se 26.08.2016.
Cena mesečne radionice (20 termina) iznosi 8.500,00
Cena dnevne radionice (1 termin) iznosi 500,00
Cena ručka iznosi 300,00 (obavezna najava jedan dan ranije)


Za više informacija i prijave možete nas kontaktirati putem mail-a na office@kamicak.rs

ili putem telefona 063 322 225

 

 

Igraonica Kamičak

 

Kamičak dečiju igraonicu više od pet godina ispunjavaju smeh i radost dece. U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, deca se igraju, istražuju i uče kroz interaktivnu igru pod budnim okom naših animatora.

Kamičak igraonica se nalazi u Sava Centru. Zauzima površinu od preko 600m2 podeljenih na deo za decu i deo za odrasle. Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo. Kapacitet u kafiću za odrasle goste je do 100 sedećih mesta. Besplatan wi-fi internet, tablet računari, dnevne i periodične novine, su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.

Centralni deo igraonice sadrži veliki prostor za igru, tematski uređen 3d lavirint, veliki bebi kutak, gumenu trampolinu za skakanje, lijanu, dok su kreativni kutak, diskoteka i „game room“ posebno izdvojeni.

Pored dnevne igraonice, Kamičak u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – nezaboravne proslave dečijih rođendana, kreativne radionice i poludnevne boravke dece.

Radno vreme Kamičak igraonice je svakog dana od 09 do 21h.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
6
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
5
“Uzmi knjigu malo, jesi li učio danas?”
Domaći zadatak „u zadnji čas“, učenje nekoliko lekcija za dan i „borba sa gradivom“ za sutrašnji test? Ako ste prepoznal...
5
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
5





Kako naučiti dete da vozi bicikl bez pomoć...
Dete će naučiti da vozi bicikl bez pomoćnih točkića tek kad to samo poželi...
Kad TATA kaže deci: "MAMA sve bolje zn...
Neću odmah početi sa poslom. Ćutaću u tišini jedno pola sata. Slušaću ptičice, maziću psa, namazaću nokte. Ostaje mi još...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here