|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Zašto je provesti leto kod bake i deke odjednom problem

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.8.2023
image

Deci ne mora biti teško bez roditelja. Ustvari, ako mogu suditi po sebi i svim svojim prijateljima u detinjstvu, uglavnom će im biti zabavno.

PROMO KUTAK

Raspust – vreme čitanja za decu i učenja za roditelje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.7.2023
image

Na policama knjižara Vulkan i na sajtu vulkani.rs, između ostalih naslova i najvećih svetskih hitova, sada možete pronaći knjige koje će letnje dane učiniti zabavnijim najmlađima, ali i roditeljima.

ODGOJ I RAZVOJ

Mnogo je važnije da DECA imaju šta da ZAPAMTE

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.10.2022
image

Ali gde su deca? Čujem, ima raznih dečjih kampova… i sve se plaća. U moje vreme, toga nije bilo, nego kad smo mali, spakuju nas kod babe, pa kod tetke, ujne… samo da tamo postoji neko dete, neko društvo. Ja sam imala drugaricu koja je živela u kući odmah pored babine.

ŠKOLA

Deca koje ne uče na raspustu završe sa boljim ocenama

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.8.2022
image

Prema rezultatima ankete, oni koji nisu morali da uče nego im je bilo dozvoljeno da ceo raspust lenčare, završili školu sa boljim ocenama!

ŠKOLA

Škole u Vojvodini već prelaze na onlajn

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.1.2022
image

Zbog postkovid sindroma, deca se ne vraćaju ni tri nedelje nakon što preleže koronu, pričaju prosvetari.

ŠKOLA

Krizni štab doneo odluku o početku zimskog raspusta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.12.2021
image

Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da zimski raspust ove godine bude održan od 31. decembra do 24. januara, kako je i ranije bilo predviđeno.

ŠKOLA

Kon: zimski raspust možda od polovine decembra

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.11.2021
image

Epidemiolog Predrag Kon je rekao da bi školski raspust mogao početi od druge polovine decembra i dodao da o tome treba da se izjasni Krizni štab.

ŠKOLA

SZO: Treba izbeći onlajn nastavu po svaku cenu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.7.2021
image

Deca su na raspustu, leto je u jeku, ali roditelji se već pitaju kako će izgledati nova školska godina u uslovima slabog odziva na vakcinaciju i početka širenja delta soja korona virusa.

ŠKOLA

Kako će se ocenjivati-detaljno uputstvo Ministarstva

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.11.2020
image

Manji broj ocena potrebnih za zaključivanje, mogućnost da đaci ostanu neocenjeni na polugodištu ako su bili bolesni, kao i ocenjivanje na daljinu osnovni su zaključci novog Pravilnika koje je Ministarstvo prosvete poslalo svim obrazovnim institucijama u Srbiji, nakon odluke da se od ponedeljka prelazi na onlajn nastavu.

ŠKOLA

Nazad u klupe od 24. februara

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.2.2020
image

Nastava u osnovnim i srednjim školama u Srbiji nastavlja se u ponedeljak 24. februara, odlučilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pošto je procenjeno da su se za to stekli uslovi i u Vojvodini i u centralnoj Srbiji.

STRANA 1 OD 3



Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.
Uživanje za celu porodicu-Hotel Ravni Gaj
Bez kompjutera i telefona sa osmehom i energijom, vaša deca će uživati na svežem vazduhu uz animatore i program u prirod...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image
Click Here