|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nered je drugo ime za igru i zabavu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 8.1.2020
Deci je prosto svojstveno da prave nered igrajući se, zar ne? Uostalom, da li ste ikada videli igru u kojoj bar nešto nije razbacano?

image
/11


Različite igračke i različiti materijali su prosto neophodni za dobru zabavu, ali ništa nije toliko zabavno dok se bar po nešto ne razbaca.

Posmatano iz drugog ugla, ono što deca posebno vole nikako ne spada u klasične grupe igračaka – edukativne, didaktičke… ne zato što to nisu, nego zato što su to sve zajedno.

Sva deca ih imaju i koriste svakoga dana, bogate im detinjstvo neprocenjivim vrednostima, a roditeljima izaziva želju da čim ih ugledaju bace u smeće (ko kaže da nije tako, budimo iskreni, laže). Da ne pričamo o tome što jedva čekamo da vratimo “milo za drago” onome (tetkama, ujkama...) ko je iste u kuću uneo. 

O da, u pitanju su raznorazni  plastelini, testa za modelovanje, pesak, ljigavci (slime) ... Deci toliko obažavani materijali za modelovanje i igru, i pravljenje apsolutnog nereda!

 

 

Kompanija Eurocom International, distributer brojnih brendova,  obradovaće Ringerajine korisnike sa sjajnim vrednim nagradama iz Elmer’s asortimana!

 

U periodu od 9.1. do 23.1.2020, 3 Ringerajina korisnika će biti obradovana sa po 1 Elmer’s starter setom za pravljenje slime-a!

 

Saznajte na koji način da osvojite nagradu OVDE


 

1

 

Ako zanemarimo nered koji se napravi igranjem sa njima, svi ovi materijali su prosto nezaobilazno sredstvo za razvoj mašte i kreativnosti, ali i strpljenja, i od najranijeg uzrasta stimulišu čulo dodira i finu motoriku. Zato je važno da zažmurimo na pod zasut ovime i podstičemo decu da se što više istim igraju.

 

2


Kako rastu sve više vole da eksperimentišu i da se stavljaju u ulogu naučnika, posebno ako naučni eksperimenti izgledaju kao mađioničarski trikovi, pa nije na odmet napraviti vulkan, ili sneg, šarenu lava lampu, ljigavca (slime) i dr… Na ovaj način, približava im se i predstavlja nauka na jedan drugačiji, krajnje zanimljiv način.

Najvažnije od svega je da klincima prilikom igre sa ovim materijalima ipak budemo sagirači. Kako zbog sigurnosti, tako i zbog samog društva i igre. Zajednička igra i eksperimentisanje je prednost za međusobni odnos, ali biće dragoceno i vama, lično. Opušta, podmlađuje, razveseljuje. I zato, ne propustite priliku. A nered… Nered će se već srediti!

 

3


Elmer’s je poznati američki brend koji iza sebe ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji različitih lepkova i lepila, kako za kuću tako i za različite kreativne i školske projekte. Svi prozvodi su kontrolisanog kvaliteta, a u svojoj ponudi imaju širok asortiman kako svakodnevnih lepila tako i različitih setova koji podstiču kreativan i naučni pristup. Setovi poput onih za pravljenje popularnih slajmova su perivi, prilagođeni deci, namenjeni starijima od 3 godine, ali svakako pri radu zahtevaju nadzor odraslih.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
9
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
9
Dečji "žargon" tj. NE!
Naoružajte se strpljenjem i suočite se sa tim provokatorskim NE!
4
Zanimljivosti o aprilskim bebama
Evo koje se karakteristike pripisuju bebama rođenim u aprilu.
4





Kako naučiti dete da vozi bicikl bez pomoć...
Dete će naučiti da vozi bicikl bez pomoćnih točkića tek kad to samo poželi...
Klince je lako usrećiti
Da bi deca bila srećna, dovoljno im je pet pozitivnih događaja u toku dana, koji će "izbrisati" sve što je bilo ne...



Click Here