|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 11.3.2016
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju neka pitanja vezana za endokrinologiju, hematologiju, sterilitet i davati odgovore i savete.

image
/11


Na sva vaša pitanja koja se tiču prevencije i saveta vezanih za bolesti uzrokovanih poremećajem rada štitaste žlezde, ali i drugih endokrinoloških problema koji se vezuju za sterilitet, poremećaj hormona, gojaznost, u okviru teme Pitajte doktora na Ringeraji, odgovaraće dr Jelena Todorović, specijalista interne medicine iz  

Specijalističke ordinacije iz oblasti interne medicine "Teamed" Cvijićeva 5 /II.

Kontakt telefon: 069/ 425-701-1

 

 

 

 

 

Dr Jelena Todorović, specijalista interne medicine  od 2005.god, bavi se poremećajem rada štitaste i paraštitastih žlezda, ultrazvukom ovih žlezda, dijabetom i gestacijskim dijabetom, policističnim jajnicima, poremećajem menstrualnog ciklusa, ispitivanjem uzroka i lečenjem steriliteta i spontanih pobačaja, priprema za IVF i donatorski IVF, praćenjem trudnoća sa endokrinim oboljenjima. U julu 2016.god uspešno položila subspecijalistički ispit iz endokrinologije.

Od 2005-2013, radila u SGB Ivanović, potom u ordinaciji „Thyreomedicus” i sada radi u specijalističkoj ordinaciji za internu medicinu „Teamed” u Beogradu, Cvijićeva 5/II.

 

 


Svoja pitanja možete postaviti u temi >> "Pitajte doktora na Ringeraji"

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pitali smo doktor-ginekologa: Ovulacija
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...
10
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
9
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
6
VIDEO: Dirljiv oproštaj od tek rođenog sina
Mlada majka Hana je pri rođenju sina shvatila da neće moći da se brine o njemu kako on zaslužuje, pa je donela najtežu o...
5





Endometrioza - kada tkivo materice, bude v...
Endometrioza se definiše kao prisustvo tkiva nalik endometrijumu (unutrašnje tkivo materice) izvan materice, koje dovodi...
Začinite veče manje poznatim afrodizijacima
U tekstu proverite koji sastojci moraju biti na jelovniku za vaše posebne dane.



Click Here