|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Iceberg Salat Centar pokrenuo projekat "Mali poljoprivrednici"

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.4.2017
Iceberg Salat Centar, lider u proizvodnji i pakovanju salata, povrća i voća na domaćem tržištu, pokrenuo je projekat "Mali poljoprivrednici". Cilj projekta je da se najmlađima približi proces uzgajanja povrća i voća kako bi se motivisali da od najranijeg uzrasta krenu da se hrane zdravo i steknu zdrave navike.

image
/11


Projekat podrazumeva organizovane posete kompaniji, dece uzrasta od 4 do 10 godina. U prvom delu posete deca zajedno sa agronomima kompanije obilaze njive na kojima mogu videti kako se salata i ostalo povrće uzgaja na otvorenom polju i u plastenicima. Nakon toga deca odlaze do specijalno ograđenih bašta, gde uz pomoć argonoma, Jabučila i Šargareposlave, Iceberg Salat Centar Junior junaka, sade povrće.

 

Kako je kompanija locirana u Surčinu, prve posete će se organizovati za decu iz Beogradskih vrtića i škola, tokom proleća-leta 2017 godine. U kasnijem periodu su planirane i aktivnosti „otvorenih vrata“ tokom kojih će roditelji sa decom tokom vikenda moći da dođu i obiđu polja i zasade povrće.

 

 

 

 

 

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Da li su zasebne sobe najbolje rešenje za ...
Mnogi roditelji misle da je najbolje da svako dete ima svoju sobu. Nije, međutim, uvek tako. Često se dešava da roditelj...
11
Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
11
Kada dete postavi pitanje: Jesam li ja dru...
Kao roditelji, svakodnevno se suočavamo sa pitanjima naše dece. Na neke je jednostavno odgovoriti, neka su „škakljiva“, ...
8
Dr Bojanin: Svaka škola treba da ima defek...
I učitelj s njim radi i vidi da nešto ne ide. Pa se trudi, ima i dopunsku nastavu. Pa ga forsira istim metodom učenja i ...
6





Međedović
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
POKLANJAMO KNJIGU: "Moje pantalone su ...
Slikovnica o malom srcu na gaćicama, ali velikom u grudima!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here