|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Punjene tikvice

Ringerajina kuhinja, 13.6.2013
Ringerajin kuvar: Modessty
Ključne reči:

image
/11


  • 3-4 kom tikvica
  • 1 glavica crnog luka
  • 300g mlevenog mesa
  • 2 šargarepe
  • 1 krompir
  • 2 jaja
  • 3 kašike kisele pavlake
  • so
  • origano
  • ulje


  1. Tikvice oljuštiti, iseći dužinski na pola i izdubiti. Redjati ih u uljem podmazanu vatrostalnu činiju ili tepsiju.
  2. Upržiti sitno seckan crni luk, mleveno meso, na kockice seckanu šragarepu, krompir i izdubljene ostatke od tikvica. Začiniti po ukusu sa malo soli i origana (umesto origana može mleveni biber).
  3. Fil posuti preko tikvica, naliti malo vode i pokriti folijom ili poklopcem. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
  4. Kada tikvice omekšaju, preliti ih umućenim jajima i pavlakom. Vratiti nepoklopljeno u rernu da se zapeče i dobije zlatnožutu boju.


Slika je pre pečenja i prelivanja pavlakom. Umesto pavlake možete staviti malo običnog mleka.Inače u fil možete dodati začine koje volite. Ja nekad stavim bosiljak ili mirođiju na primer. Ovo je omiljeno jelo mog sina.Prijatno!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Piletina sa lažnog roštilja
Ringerajin kuvar: lelaigor
Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here