|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Super Klubić proslavlja četvrti rođendan: Rođendanski popusti za sve članove

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.3.2022
Veliko slavlje povodom četvrtog rođendana Super Klubića donosi neverovatne popuste na dečiju kozmetiku, opremu, igračke i prehrambene proizvode. Popuste možete pronaći u svim RODA prodavnicama u periodu od 21.03. do 03.04.2022.



Odgajanje dece predstavlja odgovoran zadatak koji zahteva posvećenost i strpljenje, a svaki roditelj svojim mališanima želi da pruži samo najbolje. Zato je Super Klubić odlučio da u svom rođendanskom mesecu obraduje sve roditelje, bake, deke, tetke i teče koji svakodnevno brinu o rastu i razvoju najmlađih.


Veliko slavlje povodom četvrtog rođendana Super Klubića donosi neverovatne popuste na dečiju kozmetiku, opremu, igračke i prehrambene proizvode. Popuste možete pronaći u svim RODA prodavnicama u periodu od 21.03. do 03.04.2022.


Za sve članove čije dete slavi 1. rođendan u martu mesecu, Super Klubić je pripremio 444 poklon boda, dok će svi novi članovi koji se učlane u Super Klubić putem Super Kartica mobilne aplikacije, kao i oni već postojeći koji prvi put instaliraju mobilnu aplikaciju, dobiti 300 poklon bodova.

 


Rođendanskim iznenađenjima ovde nije kraj! Svi postojeći i novi članovi moći će da ostvare 40% popusta na Modilac Zamensko mleko i 50% popusta prilikom kupovine Nutrino Pauch dečijih kašica. Osetljiva dečija koža zahteva bogatu negu, a dok traje rođendanska proslava možete kupiti Sebamed kozmetiku po 50% nižoj ceni, dok će proizvodi Nivea baby i J&J kozmetike biti sniženi do 33%. Sjajni pokloni vas čekaju uz svaku kupovinu pakovanja Pampers GP ili Violeta pelena, a svoje mališane možete obradovati Nuk galanterijom koja je na popustu do 33% ili Twistshake flašicama od 260ml koje možete pronaći po 40% nižoj ceni. Ukoliko tražite idealan poklon, tu je edukativna igra Magični Jinn po specijalnoj ceni od 1.999 din.


Za ovaj rođendan Klubića poklonite ljubav do neba i sve što deci treba!



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Svi treba da znaju šta drugarstvo znači
Pročitajte kako su učenici jedne beogradske osnovne škole odraslima objasnili šta je drugarstvo, koje je za njih jedna v...
4
Pustite decu slobodno da ...
Naravno da odgajanje i vaspitanje dece podrazumeva i postavljanje određenih granica, ali deca su deca, i treba im dopust...
4
Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...
4
Koncentracija i radoznalost odlikuju male ...
Ako primetite da vaše dete ponekad samo sebe kritikuje, onda je vrlo inteligentno. Pravi mali mudraci su i oni mališani ...
3





BEOGRADSKI ZOOLOŠKI VRT SE SELI
Ideja da se Zoološki vrt preseli iz centra grada našla se u urbanističkom planu iz 2022. godine.
Livadsko cveće, likovna aktivnost
Iz detinjstva ponesemo samo ono što smo doživeli svim svojim čulima.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here