|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NAPRAVITE SAMI: 7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.12.2021
Neće vam trebati mnogo spretne ruke ili puno pribora za ove čestitke. Ipak, rezultatom ćete biti oduševljeni i vi, a i vaši najmiliji, kojima ćete poslati čestitke.

image
Odvojite dovoljno vremena da napravite čestitke.
/11


Sigurno ćete se složiti da su najlepše božićne i novogodišnje čestitke one napravljene kod kuće. Zajedno sa decom i u božićnom duhu.

Ako ste već iskoristili sve ideje i želite da napravite neke zaista posebne čestitke za porodicu i prijatelje ove godine, pogledajte sledećih sedam ideja za zaista originalne čestitke.

I ne brinite – odabrali smo one u kojima ne morate da budete profesionalni umetnik. Takođe, neće vam trebati mnogo specijalnih alata i veština.


1. Sećanje na stara dobra vremena

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Uz ove božićne i novogodišnje čestitke, vaši najmiliji, kojima ćete uputiti svoje novogodišnje želje, sigurno će prvo pomisliti na baku, miris cimeta i toplinu doma. Nije li ovo divan poklon koji možete poslati poštom?

Za izradu možete koristiti staru odeću, zavese ili salvete sa retro šarom. Tada vam treba samo još nekoliko pokreta šivenja i vaša zaista domaća čestitka koja miriše na topli dom je napravljena.

 

2. Po jedan jelen Rudolf za svakog

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Ove čestitke možete napraviti i sa najmlađima, jer možete izabrati lakšu ili težu verziju jelena Rudolfa. U svakom slučaju biće vam potreban papir u boji, lepak i po želji modeli oka koje možete napraviti i od papira.

Za glavu jelena potreban vam je samo presavijeni trougao, koji preklopite da biste dobili njušku jelena, na čije mesto zalepite crveni krug. Zalepite izrezane rogove na čestitku i Rudolf je napravljen.

 

PROČITAJ JOŠ: Zanimljivosti o decembarskim bebama

 

3. Reciklirana jelka od novina

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Želite da pošaljete raznovrsne organske božićne i novogodišnje čestitke ove godine? Onda su ove novinske jelke pravi izbor!

Ako želite da budu istinski organske, isečene jelke zalepite na reciklirane čestitke, koje možete i sami da napravite od starih kartona ili tanjih kutija. Korišćenih naravno.


4. Nema božičnih i novogodišnjih praznika bez Sneška Belića

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Pošaljite svojim najmilijima osećaj razigrane i snežne zime, koja naravno ne ide bez Sneška. Pogled na ovu gospodu u šeširima biće utoliko nostalgičniji, ako ponovo budemo imali Božić bez snega.

Pre svega počnite da pravite šablon podloge na čestitki, koju u potpunosti možete prepustiti detetu. Ali možda će njegova verzija pahuljica biti još magičnija od one na gornjoj fotografiji.

Dugmad – koja moraju biti bela, ali mogu biti različitih veličina, zalepite na čestitku dovoljno jakim lepkom, a zatim samo dodajte traku i šešir, koje možete da napravite potpuno po svojoj mašti.

 

5. Za male i velike umetnike koji stvaraju prstima

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

I deca i roditelji će se zabaviti praveći ove čestitke. Sve što vam treba su prsti - mali ili veliki, suvi ili debeli, ravni ili krivi. Što su raznovrsniji, biće zabavnije!

Prvo izaberite motive, a zatim sledi zabava prstima. Zeleni otisci prstiju za lišće, braon za glave jelena i šareni za božićna svetla. Za one sitne detalje zbog kojih će čestitke oživeti možete koristiti bilo koju crnu olovku, tanak flomaster ili bojicu. Neka vas vodi vaša kreativnost i mašta!

 

PROČITAJ JOŠ: Ukrasi za jelku od šišarki

 

6. Budna i ljubavna pahulja

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Kao i svako ljudsko biće (i svako živo biće ili ćelija), svaka pahulja ima svoj, poseban obrazac. Pa neka dete nađe svoje. Crtanje pahuljica koje podsećaju na mandalu je takođe lekovito ili terapeutsko, pa odvojite dovoljno vremena za to.

Kada nacrtate celu porodicu pahuljica koje želite da pošaljete u svet energijom koju ste vi i deca uložili u njih, zalepite malo crveno dugme u sredinu svake pahuljice. Umesto dugmeta, možete koristiti i neki drugi okrugli predmet koji će simbolizovati centar ove budne i ljubazne pahulje.  

 

7. Za tople ruke, glavu i srce

7 ideja za originalne božićne i novogodišnje čestitke

Sve što vam treba za ovu čestitku je malo vune i dovoljno velika igla da provučete vuneni konac kroz karton. I pletenje toplih rukavica, šešira ili čarapa koje možete staviti u kovertu trebalo bi da počne.

Ako vaše dete već zna da šije, obavezno ga pozovite da vam pomogne u izradi čestitki. Možda vi samo nacrtate ili čak i probušite, a ono neka odabere boju vune i put od jedne do druge rupe.

 

Izvor: Ringaraja.net

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...
6
Dečji nestašluk opasan po život
Alarmantno gotovo polovina nezgoda u kući događa se deci mlađoj od tri godine.Do četvrte godine preti pad sa visine
6
Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...
6
Šljive za đubre
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
6





Sa mamama je vožnja zabavnija
Anketa koju je sprovela američka kompanija “Budget car” pokazala je da su mame bolje za volanom od tata. Prema mišljenju...
INTERNET SENZACIJA: ZNATE LI KO JE BEBA KS...
video
Apsolutni hit u Kini je beba od devetnaest meseci pod nadimkom Ksioman. Njena mama putuje širom sveta sa njom i isprobav...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here