|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

SOLARIS RESORTS - UŽIVANJE ZA CELU PORODICU

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.4.2022
Otkrijte čari porodičnog odmora - Hotel Solaris Resorts, savremeno opremljen hotel, lociran u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo par minuta hoda od promenade.

image
Ukoliko želite da odmor provedete u hotelu koji nudi kompletne sadržaje kako za decu, tako i za odrasle, Solaris Resorts je mesto uživanja za svaku porodicu.
/11


 

Solaris Resorts je hotel sa 4 zvezdice smešten u mirnom delu Vrnjačke Banje. Objekat poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu.

 

U ponudi je restoran, koji svojim enterijerom i dizajnom, pruža osećaj tople atmosfere.

 

Prostrani lobby bar idealno je mesto za druženje sa prijateljima i porodicom.

 

Wellness centar koji se prostire na 1.000m2, nudi pregršt sadržaja u kojima ćete Vaša porodica i Vi uživati. Posetom slane sobe i zatvorenog bazena sa slanom vodom zamenićete 4 dana provedenih na moru, dok u letnjem periodu, jedinstveni biodesign bazen je tu da upotpuni užitak i prenese doživljaj morske obale.


Mališane od 2017. godine očekuje posebno osmišljen program u igraonici "Zvončica". Hotel Solaris je idealan izbor za sve goste koji biraju Vrnjačku Banju za svoj porodični odmor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.solarisresort.com

www.facebook.com/SolarisResort



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
5
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
Uskršnja URADI SAM KLACKALICA
Da bi ove godine dete napravilo posebnu Vaskršnju čestitku – napravićemo ovu klackalicu Uradi Sam Uskršnju Karticu.
4
Zašto su mame čarobna bića?
Ima nešto potpuno čarobno u mamama. Imaju snage za dete kao tri lava, dva vola, četiri geparda i krdo bizona zajedno. Al...
3





Etno selo Tiganjica-osetite porodično čari...
Ah ta banatska sela ... ušuškana među rekama, močvarama i poljima, mala ali puna duše. Kada sa vrelog beogradskog asfalt...
Kupanje tokom menstruacije - trikovi za op...
Često se dešava da menstruaciju dobijemo baš tokom odmora. Ovo su trikovi kako da ove dane provedete opuštenije.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here