|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Uspeh dece kroz pravu komunikaciju

superzena.b92.net, 18.1.2017
Da li će deca savlađivati uspešno zadatke, kako školske tako i životne, najviše zavisi od roditelja jer oni najviše oblikuju detetov um.

image
/11


Ukoliko svoju decu učite da razmišljaju samo na jedan način, bez mogućnosti da prihvataju i druge ideje i da se drže samo jednog stava, grešite jako. Na taj način im onemogućujete šansu za uspehom, kreativnošću, za razvijanjem ličnosti.

Ako im ukazujete na to da svaki problem sagledaju iz više uglova, da uvek postoji više rešenja, vi im utirete put za nove mogućnosti koje će njihov um prihvatiti i samim tim u životu postizaće više uspeha na svakom polju, savetuju stručnjaci.

Način razmišljanja i komuniciranja je jako važan u životu. Na primer, kada vaše dete dobije dobru ocenu, nemojte mu samo reći da je pametno i na tome završiti razgovor. Umesto toga recite vašem detetu da je puno učilo i da sada vidi kako se trud zaista isplati i ohrabrite ga da tako i nastavi.

Kada hvalite dete kako je talentovano za nešto, stavljate mu do znanja da bi trebalo da nastavi da vežba i radi kako bi postizalo pun potencijal. I samo dete će takvim ukazivanjem shvatiti da je potrebno da se trudi kako bi bilo uspešnije i, naravno, biće. Tako mu pomažete da razvije pun potencijal koji će mu se svakako isplatiti u životu.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sport jača samopouzdanje deteta
Đaci koji se bave sportom usvajaju radne navike, uče se odgovornosti, bolje organizuju vreme i socijalno su inteligentni...
6
Šta je ljubav...iz dečije perspektive
Deca su odgovorima pokazala šta je prava filozofija i moć zapažanja.
4
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
4
30 GENIJALNIH MISLI moje MAJKE
Nekada su nas nervirale, a sada neke od njih i sami često koristimo.
4





Pre nego vam se ruka otkači i istučete svo...
Šta mislite, u kakvu će osobu izrasti vaše dete koje od malih nogu veruje da su nasilje i agresija normalno stanje i pon...
Kako naučiti svoje dete šta da radi ako se...
Ovo nije nešto što deci govorite samo jednom i to je to. Ovo je nešto na šta deca moraju stalno da se podsećaju.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here