|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

VIDEO: Rast bebe u materici, iz nedelje u nedelju

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 7.9.2022
Svaka nedelja trudnoće je posebna. Pogledajte fantastičan video koji prikazuje razvoj bebe u materici od oplođene ćelije do malog stvorenja koje će vas toliko usrećiti.

image
Koliko brzo beba raste u materici? Foto: Freepik.com
/11


Trudni ste? Čestitamo. Pred vama je devet meseci divnog perioda. Da li biste želeli da znate kako napreduje vaš mališan u stomaku?


 Svaka nedelja trudnoće je posebno iskustvo

Za svaku buduću majku trudnoća je vreme radosti i neverovatnog iščekivanja. Trudnoća traje 40 nedelja i podeljena je na tri perioda - svaka tri meseca spadaju u jedan trimestar: prvi, drugi i treći. Svaka nedelja trudnoće je avantura za sebe i svake nedelje vaše malo stvorenje je veće, razvijenije i bliže izgledu koji će imati kada dođe na svet.

 

PROČITAJ JOŠ: Zadivljujuće: 9 meseci trudnoće u 4 minuta (VIDEO)

 

Proverite rast vaše bebe iz nedelje u nedelju. Pogledajte šta se dešava u vašem stomaku i kako se vaša beba razvija svake nedelje trudnoće.


Izvor: YouTube

 

Veličina bebe u stomaku

Veličinu malog bića u razvoju možemo uporediti sa određenim voćem, povrćem ili drugom hranom, jer je mnogo lakše zamisliti milimetre predstavljene određenim grafikonima rasta embriona. Pogledajte koje voće je trenutno u vašem stomaku. Neki plodovi su za nas prilično egzotični, ali i veoma interesantni, tako da ćete sigurno poželeti da saznate više o njima.


sadje 1

sadje 2

sadje 3


Izvor: Pregnancyvideo.net/Ringaraja.net


PROČITAJ JOŠ: Zašto je ultrazvuk u 36. nedelji trudnoće izuzetno važan?


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
5
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
4
Zašto je stomak veći u drugoj trudnoći?
Abdominalne mišiće na jednoj i drugoj strani stomaka spaja vezivno tkivo, koje pod uticajem hormona relaksina slabi u tr...
4
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
4





Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here