|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Oktobarske bebe - zašto su tako posebne?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.9.2022
Kakve su oktobarske bebe u ljubavi, sa novcem ili u odnosima sa okolinom?

image
Oktobarska beba će lako pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija. Foto: Freepik.com
/11


Osobe rođene u oktobru su u horoskopu Vaga ili Škorpija, a evo osobina koje su im zajedničke! Podelite sa osobom koju poznajete koja je rođena u oktobru!

 

Mirni i harizmatični

"Oktobarska beba" će lako pridobiti svakoga, bilo da je u pitanju prijateljstvo ili neka mala manipulacija. Jednostavno su toliko šarmantne i harizmatične, da im svi jedu iz ruke!

Vole mir i harmoniju, ne svađaju se često. Motiviše ih pravda, i često smatraju svojim ciljem da pomire sve oko sebe. Retko dižu glas i mogu da nađu zajedničku temu sa svakim.

Kod njih je izražena i emotivna inteligencija, čvrsto stoje na zemlji i uvek će dati sve od sebe da kontrolišu situaciju. Empatični su i uvek će saslušati drugu osobu.

 

PROČITAJ JOŠ: 8 zanimljivosti o septembarskim bebama

 

U poslu i novcu

Trudiće se da sve bude savršeno ako se prihvate nekog posla ili zadatka!

Pripazite, "oktobarske bebe" nisu dobre sa novcem. Troše ga kao da imaju neograničene zalihe, zbog čega okolina često mora da ih usmerava kada su u pitanju finansije.

 

Ljubav

"Oktobarske bebe" vole romantiku, ljubav, držanje za ruke, maženje… Ako nekoga vole, daće sve od sebe da mu ugode i učine da se pored njih oseća posebno.

 

Nerviraće vas ako…

Zbog težnje ka iskrenosti i pravdi, umeju da budu naporni! A zbog toga što savršeno kontrolišu emocije, pomislićete da su hladni, ali ne brinite, to je samo njihov pokušaj da ispadnu "kul".

Takođe, pošto su veoma kreativni, često sanjare i odlutaju im misli. Ako pričate sa "oktobarskom bebom", prvo se uverite da nije negde odlutala.

 

Njih će nervirati…

Negativnost, zvocanje, pesimizam. Vole da se okruže ljudima koji su pozitivni. I pošto su veoma pažljivi kako se sami izražavaju, mogu ozbiljno da se uvrede ako im kažete nešto pogrešno.

 

Izvor: mondo.rs

 

PROČITAJ JOŠ: Kakve su zaista novembarske bebe?

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zaštitite bebu od vrućine
Novorođenče nikako ne izlažite sunčevim zracima od 11 do 18 časova časova. Kada ga izvodite napolje, šeširić je obavezan...
6
Najbolja odluka koju sam donela, od kako s...
Kada je naš mali zamotuljak stigao na svet, i dalje sam instiktivno želela da ga zaštitim na sve načine. Da budem iskren...
6
Bebe koje su bukvalno obeležile porodičnu ...
Ovo su slike beba koje su ovekovečile porodičnu fotografiju. Njihove mame i tate imaju vrlo posebne uspomene.
6
Zanimljivosti o bebama rođenim u decembru
Decembar je vreme praznika, a mnogi tada slave i rođendan. Evo zanimljivosti o decembarskim bebama.
6





Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here