|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Kuda otići na idealan zimski odmor i skijanje?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.11.2019
image

Kranjska Gora je pravi zimski i skijaški raj. Idealna destinacija za sve željne belih padina, skijanja, sankanja, relaksirajućeg odmora i opuštanja i bega iz grada, kako za porodice tako i za pojedince.

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Doživite zimski raspust kod najboljih

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.1.2016
image

Jedan od retkih hotela, iz koga izlazite direktno na skijalište. Skok sa skijališta do bazena gde se možete opuštati uz neverovatan pogled na okolinu. Izvanredne wellnes usluge i puno događaja na Snežnoj plaži... Sve to u hotelu koji je već treću sezonu zaredom izabran za najbolji skijaški hotel u Sloveniji na World Ski Awards 2015.

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Zimski odmor u Kranjskoj Gori

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.12.2015
image

Želite da se nakratko udaljite od gradske vreve i prepustite svežem planinskom vazduhu spuštajući se niz snežne padine, dok pred vašim očima promiču zeleni borovi, a prijatni sunčevi zraci greju vam obraze? Mislite da ste u raju? Blizu ste! U hotelima Hit Alpinea Kranjska Gora upravo tako ćete se osećati u svakom trenutku.

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Skijanje u Kranjskoj Gori

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.1.2015
image

Kranjska Gora važi za celogodišnje zabavni, sportsko-rekreacijski centar u Julijskim Alpama. Slikoviti krajolik leži u neposrednoj blizini tromeđe između Slovenije, Austrije i Italije.

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Idemo na skijanje u Kranjsku Goru!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.12.2014
image

Kranjska Gora leži na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije. Svojom okolinom pruža brojne mogućnosti za nezaboravan odmor tokom cele godine, a još uvek ostaje najprepoznatljivija po skijanju, takmičenjima i priredbama u zimskoj sezoni.

VREME SA DETETOM

VIDEO: Pogledajte kako skija beba od godinu dana

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.1.2014
image

Ava Mari voli sneg i pokazuje neverovatan talenat sa samo godinu dana. Ne propustite ovaj neodoljivi video!

STRANA 1 OD 1



Moja priča o čudesnom hotelu Ramonda
Ovo je hotel koji potpuno obara s' nogu, hotel u kome niste "samo" gost, već čovek - uvek dobrodošao. Hotel u kome je ...
Uživanje za celu porodicu-Hotel Ravni Gaj
Bez kompjutera i telefona sa osmehom i energijom, vaša deca će uživati na svežem vazduhu uz animatore i program u prirod...



Click Here