|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

SVE O BEBAMA

Zašto se moje dete i dalje budi noću?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.11.2022
image

Kao i bebe, mnoga mala deca ne spavaju celu noć, i to je sasvim normalno. Mala deca žude za vezom i dodirom da bi se osećala bezbedno. U ovom tekstu pronaćićete odgovore na neka od najčešćih pitanja o spavanju mališana.

NEGA DETETA

Ne budite decu rano i vikendom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.9.2022
image

Deca koja se hronično ne naspavaju dovoljno češće pate od viška kilograma, zaključili su naučnici kineskog Univerziteta u Hongkongu koji su tokom godinu dana pratili 5.159 dece uzrasta od pet do 15 godina.

VREME SA DETETOM

35 stvari koje mame urade pre 9 sati ujutru

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.1.2022
image

Ah, jutro je: polako se budiš, uživaš u laganom doručku, pročitaš novine i popiješ šoljicu kafe kako bi razbistrila misli pre napornog dana... Da je bar tako! Ovo je lista od 35 stvari koje skoro svaka mama uradi pre 9 ujutru.

NEGA KOŽE

NOVO u liniji NIVEA MEN ACTIVE ENERGY

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.6.2021
image

Za razbuđivanje pod tušem: 3u1 NIVEA MEN ACTIVE ENERGY osvežavajući gel zatuširanje revitalizuje uz 100% prirodnog kofeina i muževnim mirisom koji traje ceo dan. Novi NIVEA MEN ACTIVE ENERGY dezodorans obezbeđuje visokoefikasnu anti-perspirantnu zaštitu i do 48h. Dostupni kao sprej i rol-on, pružaju pouzdanu zaštitu od znojenja prouzrokovanog stresom.

MAMA POSLE POROĐAJA

Ne, porodiljsko bolovanje nije odmor!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.6.2019
image

Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smeštaj, da bih se osećala kao da sam na pravom odmoru. Ali to što neki moje porodiljsko bolovanje nazivaju odmorom je tolika besmislica, da mi je ponekad stvarno teško da držim jezik za zubima.

ODGOJ I RAZVOJ

Moje dete mesečari! Kako da mu pomognem?!

Autor: Jovana Šišić | 12.3.2019
image

Iako se za somnabulizam vezuje isključivo hodanje u snu, ne hodaju svi mesečari. Neki se prosto isprave i sednu na krevet dok drugi gledaju širom otvorenih očiju, kao da su zapanjeni, a u stvari spavaju. Ipak, većina ustaje iz kreveta i hoda po kući nekoliko minuta do pola sata. Obično se bez ikakvih problema sami vrate u krevet, a ujutru se ovakvih “epizoda” ne sećaju.

ŠKOLA

KAKO IH VRATITI U SEPTEMBARSKU RUTINU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.8.2018
image

Đaci krckaju poslednje dane letnjeg raspusta, ostalo je još malo vremena za jutarnje razvlačenje po krevetu i spavanje do kasno.

STRANA 1 OD 1



KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here