Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.7.2025 19:20:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, ako mislis na nas, mi tek od 18.avgusta idemo negde, ne znamo gde 😂 Iva na pripremama do 17.8. Malp nam sluceno sa vremenom ali valjda cmeo nesto naci za taj period, Italija otpada, na zalost 😢
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 28.7.2025 12:23:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi putujemo u nedelju. Ja opet imam neki gastritis, stegao me išijas. Mislim da je ciklus pokrenuo gastritis pošto me inače pred ciklus boli želudac, samo je ovo sada dosta gore od običnog bola u želucu. Marku se po treći put vratio konjuktivitis ili šta je već, odveo ga mm privatno na pregled. Valjda ćemo se oporaviti do puta
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 28.7.2025 17:06:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, da sve prođe što pre 🍀🍀🍀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 28.7.2025 23:08:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Flam. Da, Ivanka na tebe sam mislila. I mi smo trebalo ove godine da letujemo u Italiji, ali smo odlozili za sledecu. Anci, pa jel moralo to sad.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 29.7.2025 0:16:49
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,hajd da se oporavite do polaska na put,pa da se odmorite i uživate!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 29.7.2025 13:55:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Hvala Flam. Da, Ivanka na tebe sam mislila. I mi smo trebalo ove godine da letujemo u Italiji, ali smo odlozili za sledecu. Anci, pa jel moralo to sad. Svi odlažemo nešto. Meni baš krivo. Ja zbog promene posla nisam znala kad cu na odmor, ispade od sredine avgusta, isli bi ranije nego Iva ide na pripreme pa ce bukvalno biti ona jedan dan dolazi sa priprema, sutradan putujemo 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Самосталност.
пеперутка16
Да ли су ваша деца донекле самостална или их и даље храните и успављујете? Мислим на децу од 2,5 године и више.