|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 16:18:56   
Medolinak
Nisam naisla na slicnu temu, pa molim administratora da premesti ukoliko tema vec postoji.

Drage moje, imam jos mesec i po dana do termina i vec dugo razmisljam o ovome. Imam vec jedno dete, sina od 5 godina i u velikoj sam dilemi. Dok ja budem bila u porodilistu njega ce cuvati tata, bake, deke...za to se ne brinem. Ono sto me brine je da li je pametno da ga dovode u poset_u dok ja budem bila u porodilistu sa drugom bebom? Razmisljam o tome koliko ce mi biti tesko sto ga necu vidjati tih dana, a opet s druge strane koliko ce emotivan susret biti i za mene i za njega ako dodje u poset_u i da li ce njemu posle toga biti teze bez mame (za mene ce sigurno biti, jer vec vidim sebe kako ridam posle toga user posted image ).
Ono sto jos predstavlja problem je sto se u nasem porodilistu poset_e obavljaju preko jednog odvratnog prozorceta gde stalno siba promaja, gde ne mozes da se normalno ispricas sa svojim najblizima i sto svaki susret traje vrlo kratko jer dodje puno njih u poset_u i porodilje cekaju na red da vide svoje drage. A ne znam da li pustaju da se izadje ispred odeljenja. Grrrr!
Interesuje me da cujem vasa iskustva, da li su vas decica posecivala dok ste bile u bolnici i kako je to izgledalo i za vas i za vase dete? Sta je bolje? Izdrazati 5 ili vise dana da ga ne vidite ili da dolazi u poset_u?

< Poruku je uredio Medolinak -- 17.12.2013 16:21:42 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 16:22:13   
Tiziana
Ja nisam htela ni da pricam sa njim preko telefona,a kamoli da mi dodje jer mi je bilo uzasno tesko. Tad te pucaju hormoni pa ti sve izgleda 5x strasnije nesgo sto realno uopste jeste.
Ali sve smo mi drugacije, nekome je mozda bas bilo potrebno da cuje ili vidi starije dete...
Meni je ovako vise odgovaralo.Ja sam zvala i stalno pitala za njega i bila tuzna sto sam ga ostavila,i plakala(imao je tek 2god),ali ga nisam ni cula ni videla ta 3 dana.

(odgovor članu Medolinak)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 16:33:22   
Medolinak
Meni sad suze krecu na oci kada samo razmisljam o tome, a mogu zamisliti tek posle porodjaja. Ne znam ni da li cu uspeti da se suzdrzim pred njim ako bude dolazio. Verujem da bi ga to i uplasilo i zbunilo i verovatno i njega rasplakalo, ako mene vidi tuznu (mada bi to vise bile suze radosnice), a ne zelim da mu sve jos vise otezam. Znam koliko cemo nedostajati jedno drugom, a s druge strane mozda ce njemu biti potrebno da me vidi i ne znam sta je bolje za njega. Jesmo mi svi razliciti i deca su nam razlicita i zato zelim da cujem i jednu i drugu stranu price. user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 16:55:08   
anajid
Medolinak,ja sam celu trudnocu (kao i ti) strahovala od tog razdvajanja i susreta.Medjutim,kada sam se porodila tad je samo mm bio da nas vidi.Sutra dan kad su bile posete dosao je i moj stariji sin.Mislila sam da cu plakati,a bilo me strah i za njegovu reakciju.Medjutim on je pre susreta sa mnom video bracu i dosao sav ushicen (imao je 2 i po god.).Super smo se druzili skoro sat vremena,on je bio tako razigran i veseo a i meni je bilo mnogo lakse kada sam videla da je situacija pod kontrolom.Nije plakao za mnom kad je odlazio.
Mislim da nije pametno to da mu uskratis susret,mozda ce to njemu mnogo znaciti,ipak on ima 5 god i sve razume.Verujem da ce te iznenaditi koliko su deca svesna i kako se znaju poneti u odredjenim situacijama.

Samo napred i nemoj previse da se opterecujes,proci ce i to,bice sve OK.user posted image

(odgovor članu Medolinak)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 20:43:15   
Moiraina
Ja isto nisam mogla da vidim starije dete dok sam bila u porodilištu, ali recimo pričam sa mm telefonom a čujem njega u pozadini kako nešto recituje, peva, meni odmah krenu suze... Još taj dan kada je trebalo da izađemo iz porodilišta bebcu skoči bilirubin pa ga ostavili i sledeća 24 sata na fototerapiji, a ja samo razmišljam kako ću da stignem kući i zagrlim starije dete. I onda vrhunac svega, izašli iz porodilišta i posle 3 dana završili u bolnici na neonatologiji još 5 dana, bebac i ja user posted image Baš mi je sve to bilo grozno, ali realno detetu ama baš ništa nije falilo (a inače je prilično vezan za tatu), on je super to podneo, naravno pripremali smo ga na to da će mama da ode u bolnicu i da ostane malo, pa će da se vrati kući sa batom, e sad koliko je on to sve tada ukapirao, ne znam (tad je imao malo više od 2 godine), ali ubeđena sam da sam sve to ja podnela gore nego on.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Dok je mama u porodilistu sa bebom...
17.12.2013 21:26:40   
jole82
Imamo temu KLIK
Postove sam prebacila tamo, a ovu temu ću zaključati.

< Poruku je uredio jole82 RR -- 17.12.2013 21:27:19 >


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kako da se budući tata poveže sa bebom u s...
I budući očevi su uzbuđeni zbog dolaska bebe na svet, ali imaju manje prilika da zaista osete kako malo biće raste. Dok ...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here