|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lud ili pametan "doktor"
8.7.2008 22:23:36   
dadakg
Drage moje

Mozda ste vec procitale ovaj tekst, ali evo za one koje nisu
p.s mene je slatko nasmejalo

Lecio i izlecio 20 nerotkinja "injekcijom"
... sve bebe, međutim bile pljunuti "doktor"

Izvor: Be92

U beogradskom Drugom opstinskom sudu na četiri godine zatvora osuđen je  Dragan Jovanovic (34), iz sela nadomak Beograda, zbog laznog predstavljanja i nadrilekarstva.
Sud je tokom dokaznog postupka utvrdio da je lažni doktor u periodu od marta 1997. do juna 1999. godine "lecio i izlecio" blizu dvadesetak nerotkinja, od kojih je svaka donela na svet zdravu bebu. Sve bi bilo u najboljem redu da
trojica muzeva i novopecenih roditelja nisu posumnjali u Jovanovicev metod lecenja...
- Od malih nogu baba me je ucila cemu koja travka sluzi i šta leci. Kad sam odrastao poceo sam da lecim narod cajevima i u tome sam bio uspesan. Onda su, jedna po jedna, u moju kucu pocele da pristilu i da traze pomoć mlade
žene koje u svojim brakovima nisu imale decu. U početku sam i njima davao cajeve, a onda sam se dosetio da im pomognem - rekao je pred sudskim vecem
Dragan Jovanovic.
Glas o coveku koji uspesno leci nerotkinje i na taj naćin spasava i njihove uzdrmane brakove brzo se procuo. Pred Jovanovicevim malim kucerkom u selu produzavali su se redovi pacijentkinja, ne samo iz okoline Beograda, nego i
iz Nisa, Kragujevca, Valjeva, Novog Sada...
- Dolazile su mi žene iz svih krajeva Srbije i trazile isto: da im omogućim da rode dete. Bilo je mladih i lepih, ali i ruznih žena. Svakoj sam, bez obzira na izgled i godine, pomogao i udovoljio joj. I bar svaka druga je rodila bebu - tvrdi Jovanovic.
Lažni vidar i doktor otkriven je slučajno. Trojica oceva iz susednih sela nasli su se s porodicama u letnje popodne da popiju pivo i malo se provedu.
Dok su se oni "ladili", njihova deca su se igrala u basti. Tada je jedan od njih primetio da svo troje dece lice jedno na drugo. Odmah su posumnjali u svoje lene, ali i u "doktora" Jovanovica, čije su bile pacijentkinje.
- Upali su pijani u moju kucu, kasno uvece, i poceli da vicu na mene i da me samaraju. Tražili su da im priznam kako sam i cime lecio njihove žene.
Uplasio sam se i u besu rekao: Nisu vase žene jalovice, nego vi. Da nije bilo mene i moje injekcije, nikada ne biste dobili decu!
Gnevni ocevi pretukli su nadrilekara i prijavili ga policiji. Ubrzo je uhapsen. Jovanovic pred policijom i sudom nijednog trenutka nije priznavao delo koje mu se stavlja na teret, tvrdeci da je "samo pomagao" i da nikoga
ni na šta "nije prisilio".
Upitan od strane suda da malo pojasni kakvu je to injekciju davao ženama i da li se kaje za ono sto je radio, okrivljeni Jovanovic je izjavio:
- Zašto bi se kajao? Nisam nikoga ubijao, nego sam darivao zivot! A injekcija? Kako cija i kakva? Pa moja, brate. Ne može se zatrudneti od nekakvih cajeva i trava, nego samo od dobre injekcije!

Na sudu pacijentkinja LJ. K. izjavila:

REKAO MI JE DA SE SVUCEM...

Jovanoviceve reci potvrdili su i brojni svedoci, od kojih su vecina bile žene.
- U braku sam sa Zivotom celih deset godina. Nismo imali dece. Obisla sam sve moguće lekare i uvek isto: "Dzabe, snajka, ti pijes lekove, problem je kod tvog muza". Kad sam to saopštila Zivoti i njegovoj majci, nastao je haos
u kuci. Onda sam čula za doktora Jovanovica i otisla sam kod njega da tražim pomoć - ispricala je pred sudom lepuskasta Lj.K., jedna od pacijentkinja laznog doktora.
Prema njenim tvrdnjama, doktor ju je ljubazno primio, saslusao i obecao joj "sigurno izlečenje":
- Rekao mi je da ako hoću dete moram da budem spremna na rizik i moguće posledice. Pristala sam. A onda mi je rekao da se svucem, sto sam i uradila, misleći da hoće da me pregleda. Međutim, svukao se i on... Shvatila sam o
cemu se tu radi, ali mi je već svega bilo dosta i pristala sam. Onda se desilo ono... Posle sat vremena, obukla sam se i onako, malo posramljena, posla kuci. Doktor mi je rekao da ću bebu roditi i da ne treba da se stidim.
Samo, ako me neko u selu pita na koji me je naćin lecio, da kalem da mi je dao injekciju.
Posle devet meseci Lj.K. je zaista rodila devojcicu, koja je, kako ona kaže, bila "pljunuti doktor".
Na sudijino pitanje da li ju je doktor prisilio ili bio grub prema njoj kada  su bili intimni, Lj.K. je kao iz topa odgovorila:
- Taman posla! Bio je nezniji i bolji od mog Zivote!

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Lud ili pametan "doktor"
9.7.2008 15:41:06   
Anoniman
Ja sam sablažnjena... user posted image

(odgovor članu dadakg)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Lud ili pametan "doktor"
9.7.2008 16:16:23   
dadakg
Pa nezna se ko je luđi da li "doktor" ili žene koje su primile "injekciju"
Lično mislim da svima njima nešto fali u glavi

Pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Lud ili pametan "doktor"
4.8.2008 13:49:26   
AleksandraDj
O gospode Boze zgrozila sam se od ove price.. ne verujem, pa zasta te zene njega tuze kada su znale sta se desilo.. I kako su ostale trudne.. Boze mili, ne verujem sta sam procitala.. user posted image
Zene u ocaju pristaju na sve i to znaju samo one koje su takvu muku prosle, ja i suprug smo prosli kroz postupak VTO 2x i fala Bogu evo sada sam trudna i znam kako je strasan osecaj i mogu da razumem neciji ocaj, ali koja maloumna osoba moze da rasiri noge i pusti doktora da joj napravi dete.. Pa to je mogla bilo gde, nije valjda poenta price da se samo rodi dete zarad mira u kuci.?? UZASSSS

(odgovor članu dadakg)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Lud ili pametan "doktor"
4.8.2008 14:47:10   
Anoniman
Sad kada me prošao onaj prvi užas, da vam kažem nešto - ustvari su u celoj priči muževi krivi, jer žene su rodile decu - znači sa njima je bilo sve ok, a muževi nisu hteli ni da čuju da sa njima nešto nije u redu, i verovatno su maltretirali svoje žene kako je ustvari u njima problem, pa su one jadne pristale na bio šta.

(odgovor članu AleksandraDj)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Lud ili pametan "doktor"
11.8.2008 13:46:48   
amelaa
Svasta.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Lud ili pametan "doktor"
13.8.2008 14:00:43   
Mama37
Neznam sta recina ovo.....

_____________________________

Zdravlje je sreca.
.
Faris
Harun ...medicii mamini

(odgovor članu amelaa)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

вртић.
пеперутка16

Који вртић похађа ваше дете?

Click Here