|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
20.7.2012 21:36:59   
Anoniman
Mozes krvariti i zbog toga sto ti navedene antibebi pilule nisu dovoljno jake. Nemamiskustva sa spontanim pobacajima, ali jesam krvarila kroz pilule. Dr je rekla da tu turu moramda popijem pa 7 dana pauze i zatim ce mi dati jace. Tako je i bilo, i kroz te druge nisam krvarila. Konsultujdr najbolje.

(odgovor članu JOJKA_88)
  Direktna veza do poruke: 726
   RE: Spontani pobačaj
4.8.2012 11:10:44   
branaV
Kako se sve okrene u jednom danu user posted image , u 6-oj nedelji vise nije bilo meska u materici a samo nedelju dana ranije je sve bilo ok, beta se lepo duplirala, bila sam tako srecna, nisam ni krvarila, niti bilo kakav simptom da nesto nije u redu, ali dr keze desavava se, prirodna selekcija, cim sam prestala da koristim utrogestan ja sam narednog dana prokrvarila user posted image user posted image user posted image bas je tesko, toliko godina i konacno se nesto desilo i nije uspelouser posted image , pretvaram se da je sve u redu, ali u sebi placem i tugujem, nije fer!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
   RE: Spontani pobačaj
4.8.2012 11:28:49   
madamme
Brano, tuga je velika....to znamo sve mi koje smo dozivele spontani...ja 2 puta...
jos je gore ako si svima rekla pa su ti cestitali....user posted image
Ipak, MORAS gledati to na drugi nacin. Bitno je da MOZES da zatrudnis, sa svakom sledecom trudnocom bice lakse jer se materica priprema za bebu.
Drugo, spontani se desava jer 75% postoji neki genetski problem, jednostavno to je prirodna selekcija i bolje je da samo ode nego da posle patis sa bolesnim detetom...
Meni su tako pricali, ja sam plakala, tugovala.....imala sam spontani pre nepunih mesec dana,....ali borba! Sad ti je nivo estrogena visok i to ce pomoci sledeci put....

Budi jaka, bice sve u redu. user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 728
   RE: Spontani pobačaj
4.8.2012 12:01:36   
branaV
Hvala ti madamme, znaci mi kad neko ko je isto preziveo kaze da ce sve biti u redu, i jeste da mi je jos teze jer sam se ja bas obradovala i sa svima sam htela da podelim svoju radost, pricali smo najblizima a to je veliki krug, a sada kako objasniti kada niko ne razume PA KAKO SE TO DESILO ? mucno mi je da objasnjavam, svima sam rekla da vise i ne pricam o tome, to je zavrsena prica, a mm i ja znamo samo kako nam je!
Jake smo mi zene, u ovakvim situacijama smo i najjace i treba da budemo ponosne jer smo i hrabre da nastavimo dalje, pored ovolikog straha!!

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 729
   RE: Spontani pobačaj
5.8.2012 16:22:26   
Jole84
Brano žao mi je user posted image Stvarno se rastužim kad vidim da neka nova devojka dospe u ovu temu.Ali proći će,veruj mi.
Nikad se ne zaboravi,ali vreme ublaži tugu.Sad malo drugačije posmatram to.Ali ako si tužna,plači,tuguj,posle biće lakše.
user posted image


_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 730
   RE: Spontani pobačaj
6.8.2012 8:53:50   
Mince85
Evo ija da se pridruzim, nadam se da me primate u drustvo.. vec sam pisala na B.ovum. Zao mi bude kad vidim koliko je zena ovo dozivilo..
Brano, zao mi je stvarno. Ija sam imala isti slucaj ko ti prije neke tri tri sedmice.. Znam kako ti je, ija sam bila podjelila dobru vijest sa svima, tako da nije bilo jednostavno kad sam trebala reci da "vise" nisam trudna.. Osjecala sam da me gledaju ko jadnicu, tako da me je to ubijalo.. Sad sam bolje.
Budimo jake<3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 731
   RE: Spontani pobačaj
23.8.2012 21:30:20   
mimi79@
I ja da Vam se pridruzim, nova sam. Danas sam izasla iz bolnice, radili mi kiretazu user posted image ... 11nedelja trudnoce, beba mrtva... malo krvarim, nemam bolove.Rekao mi dr da iduce nedelje idem na kontrolu..user posted image

(odgovor članu JOJKA_88)
Direktna veza do poruke: 732
   RE: Spontani pobačaj
23.8.2012 22:09:44   
nink
Mimi jako mi je zao...Dosta nas je proslo kroz to bolno iskustvouser posted image ...Budi jaka i brzo ce biti bebe....

(odgovor članu mimi79@)
Direktna veza do poruke: 733
   RE: Spontani pobačaj
24.8.2012 0:33:55   
mimi79@
Nadam se.Ovo mi je 3. trudnoca.Prva je bila dobra, imam cerkicu, druga - spontani tacno pre god dana, vec u 2 nedelji, sada opet... Najteze mi sto opet moram da prolazim kroz sve to iznova i iznova....
Dr mi kaze da za nedelju dana odem na kontrolu, da sve analize uradim i briseve...Samo se nadam je ovo danas proslo kako treba i da ce sve biti u redu za posle..Necu da odustajem, moram sa tim da se izborim.
Danas u bolnici se setih reci moje majke - da sam u zadnja 2 meseca jako lose izgledala, sa losim tenom i... Mnogo jake mucnine sam imala, vise sam se osecala kao bolesnik nego li kao trudnica, nisam mogla da ustanem iz kreveta.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 734
   RE: Spontani pobačaj
24.8.2012 9:10:10   
Modessty
Mogu samo da vas posavetujem da odbolujete koliko vam treba, ali da ne ćutite o tome. Pričajte svojim muževima, drugaricama, sestrama.... nije bitno kome. Samo izbacite to iz sebe. Stres nije dobar kad se trpa u sebe. Morate sve loše da izbacite napolje i da krenete dalje.

Nije lako. Znam to isuviše dobro. Ali jednostavno te život gura dalje. Kad se sapleteš i padneš, šta radiš? Očistiš se, ustaneš i nastaviš dalje.

(odgovor članu mimi79@)
Direktna veza do poruke: 735
   RE: Spontani pobačaj
27.8.2012 20:27:51   
mrva3
POzdrav
Novi sam clan,vec dva dana citam i citam pa sam odlucila da podjelim sa vama da sam izgubila svoje bebano nocas u 1 sat,u 21 nedjelji iako je beba u razvitku bila sa 13,14 nedjelja,zivim u inostranstvu pa je bilo skoro bezbolno,kiretaza pod narkozom,dali su mi dvije slike bebane a danas je donijeli da je vidim i odnjeli da se ukopa.Tuga,bol znate i same,evo u bolnickoj sobi sam,sama,stalno prelistavam sve u glavi,jos uvjek ne mogu da vjerujem,imam hvala Bogu dvoje djece ali ovo iskustvo stvarno ko ne dozivi mislilm da i ne zna koliko je bolno,POzdrav za sve

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 736
   RE: Spontani pobačaj
27.8.2012 20:56:31   
nedostizo
na ovaj sajt sam dosla i nadam se nikad vise, pre 4 dana sam imala spontani i krvarenje otisla sam doktoru da bi mi on na ultra zvuku rekao da bebe nema da trudnoca nije u redu i da mora da se u radi odmah kiretaza, imala sam neki osecaj da moram da proverim otisla sam kod drugog doktora da bi ona video otkucaje srcai bebu od 4 mm a spontani jeste bilo bili su blizanci, sad mi je i ova beba ugrozena i pod terapijom sam u sredu ce mi videti da li je sve u redu a nadam se da hoce i zelim to iz sveg srca, ako nece verovatno cu tesko ostati opet trudna jer sam nulta negativa krvna grupa, svi koji imaju slican problem neka to provere kod nekoliko lekara pa makar dali dosta novca treba to proveriti zelimvam brz oporavak kao i sebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
   RE: Spontani pobačaj
28.8.2012 21:58:03   
Iwana87
Juce mi je tako trebala rr da me neko razume a i nesto da procitam.Vec sad ne znam sta se u stvari desilo.Mogu samo da kazem da je ovo nesto naj odvratnije sto mi se u zivotu desilo.Do juce sam pricala Mihajlu o bebi,planirala da budeuser posted image ,gledala kolica,haljinice,mada znam da je za sve to mnogooooo rano ali mi je tako sve bilo slatko.Do poslednjeg trenutka sam mislila kako ce mi reci da se nista u stvari nije ni desilo,kako je to njihova greska i da nisu na uz lepo videli,ali ne.I da rade tu kiretazu kao nekad bez anestezije mislim da bih danas bila vec u ludnici.Divim se zenama koje su to budne prezivljavale.

(odgovor članu nedostizo)
Direktna veza do poruke: 738
   RE: Spontani pobačaj
28.8.2012 22:04:16   
Ana RR
user posted image žao mi je...

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 739
   RE: Spontani pobačaj
28.8.2012 22:04:31   
NadaR
Ivana user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 29.8.2012 9:22:01 >


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 740
   RE: Spontani pobačaj
28.8.2012 22:17:12   
Iwana87
Citala bih a ne mogu jer cu puci,Da nema ove moje male azdaje ne znam sta bih sa sobom.Ni u bolnici pred vaginalni nije mi padalo na pamet,Mislim eto sve to sto dr kaze krupnija sam dosta,trudnoca mala pa se na uz slabo vidi plod,pa sve zato,cisto da provere sve.Do juce sam planirala i kakve boje zid iznad krevetca,inace zvala bi se da je user posted image Jana.Mozda je nekom sve to ludo,ali sa Mihajlom nikakve probleme nisam imala i mislila sam da ce i sad biti sve tako,pa sam eto htela sve na vreme da smislim.
Sad cu da se potrudim da ne znam ni kako ,produzim i zahvalim Bogu sto imam moju dusu,jer necu ni da pomislim kako je onima sto nemaju dece.Posto sam mislila da je ok sve,a mm se unervozi ja njega da utesim kazem ma ok je ,i da eto slucajno bude da nije pa imamo dete,imacemo i drugo kasnije,a onda sam kao kisa preplakala ceo dan.Ne znam ciji je potpis bio ali "Zema je stena"
user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 741
   RE: Spontani pobačaj
28.8.2012 22:58:59   
Lilla
user posted image

Jedino sto cu vam reci je da znam kroz sta prolazite, prosla sam kroz isto. Mene je tjesilo samo to sto sam znala da mogu da ostanem trudna, kontala sam kad sam jednom pa i drugi put cu. Trudila sam se da ostanem pozitivna, iako mi je bilo tesko. Grlim vas sve i zelim vam da se sto prije pojavite u prvom tromjesecju user posted image

_____________________________

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 742
   RE: Spontani pobačaj
29.8.2012 9:50:01   
Snelle
E baš sam se smorila sad user posted image

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 743
   RE: Spontani pobačaj
29.8.2012 11:21:16   
dijana1*
Ivana, razumem te i bas mi je zao user posted image
Isto tako, da nije bilo Vuka ne znam kako bih sve podnela user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 744
   RE: Spontani pobačaj
29.8.2012 11:29:54   
Iwana87
user posted image
Lilla iskreno,verovatno sam jos pod svim tim pa se plasim ponovneuser posted image .Celo vreme cu mislii a sta ako.
Inace sam u prvoj user posted image radila apsolutno sve,od namestanja stolova za slavu,brisanja prozora i kacenja zavesa,ma sve,sve,podizala,krecila sve sam radila,bukvalno se nisam cuvala i sve je proslo u najboljem redu,a sad nisam htela nista da podizem,radila sam samo ono sto ne zahteva napor bas kao a sam nesto znala i eto.Skrecem misli sredjivanjem Mihajlove sobice koliko mogu,valjda ce vreme pomoci.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 745
   RE: Spontani pobačaj
4.9.2012 23:33:54   
Sandricaa
Aaaaa najtuznija :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( nema bebe vise :((((( user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nita)
Direktna veza do poruke: 746
   RE: Spontani pobačaj
5.9.2012 10:02:48   
branaV
Zao mi je Sandrice, isplaci se bice ti lakse, taj osecaj najbolje znamo mi koje smo kroz sve to prosle, tuga! Nije fer! Zbog cega se takve stvari desavaju?user posted image

(odgovor članu Sandricaa)
Direktna veza do poruke: 747
   RE: Spontani pobačaj
5.9.2012 18:29:43   
Sandricaa
ovo je nesto najgore sto moze nekom da se desi... a toliko smo bili srecni sto cemo dobiti prvo dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 748
   RE: Spontani pobačaj
5.9.2012 18:40:43   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Sandricaa

ovo je nesto najgore sto moze nekom da se desi... a toliko smo bili srecni sto cemo dobiti prvo dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Ne daj se draga user posted image Zatrudnices opet user posted image

(odgovor članu Sandricaa)
Direktna veza do poruke: 749
   RE: Spontani pobačaj
5.9.2012 19:03:10   
Sandricaa
daj boze.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here