|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 11:32:08   
minavb
A da ode kod privatnog?

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 11:33:11   
Lilla
Ne znam stvarno nista o tome, ali mi nekako bezze ta prica da ne smije ostati trudna odmah, jer valjda je logicno da zena prestane piti pilule bas onda kada se odluci da poradi na bebi. Nikad nisam cula da se mora cekati.

_____________________________

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 11:36:06   
Snelle
Nedjo, ja sam ti rekla ono što je meni prenela moja tetka koja je ginekolog, i to svetski priznati ginekolog, radila je svuda u svetu, ne samo u Srbiji. Ja ne mogu da garantujem u tuđe ime da će biti sve u redu, ali prenosim reči koje je meni rekla, i ja imam bezgranično poverenje u nju. Btw, naravno da može da se zatrudni u toku prva tri meseca. Pobogu, kako lekar može tako nešto da kaže???? Pa i jednu pilulu kad zaboraviš u receptu piše da se tada koristi dodatna zaštita jer je moguće da dođe do začeća.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 428
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 11:36:19   
Anoniman
Mina, svakako će uraditi sutra betu, pa će onda videti šta će i kod kog će doktora, bune je samo te oprečne informacije koje je dobijala, trudnoća svakako nije neželjena, i verovatno bi uradila horiocentezu ako joj doktori kažu da je poželjno, samo hoću da je umirim, pojela se živa.

Lilla, hvalauser posted image

Snelle, hvala na savetu, naravno da će ona svakako otići kod dr, ali mene zanima sad, procenti, brojke (Vuuuukooooooouser posted image ), da imam nečim da je utešim.
A već sam joj rekla da je ta dr retard ako joj je rekla da ne može da zatrudni.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 22.5.2012 11:38:10 >

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 429
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 11:52:20   
Snelle
Ma Neđo, ne forsiram da ide kod dr, nego kažem da bebcu neće ništa faliti - tako je meni rečeno. E sad smo se valjda razumele user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 430
   RE: Kontracepcija
22.5.2012 12:19:11   
Anoniman
Jeeesmo, hvalauser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 431
   RE: Kontracepcija
6.6.2012 20:14:50   
Anoniman
KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 432
   RE: Kontracepcija
6.6.2012 23:55:34   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Šta se desi kad žena zatrudni dve-tri nedelje nakon što prestane da pije kontrac. pilule? Da li je to opasno po plod, i koliko su šanse da se uopšte zatrudni odmah nakon prestanka?

ja sam ti sveza sa tom pricom. pila kontrac. pilule i doca mi je rekao cim prestanem da ih pijem da odmah pocnem da pravim bebu. tako da nema brige. ja nisam htela prvi mesec da pravim zato sto sam cula da su vece sanse za blizance, mogu da se otpuste dve jajne celije.. ali vec sledeci mesec smo poceli da pravimo. tako da ne brine...
jedna moja tetka ih je pila dok je bila trudna, pa je rodila zdravo dete.
i naravno da moze da ostane trudna posle prestanka pijenja kontraceptivnih pilula, cak sta vise sanse su vece nego obicno!


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 433
   RE: Kontracepcija
7.6.2012 1:03:34   
dunja RR
Pa meni je dr. rekla da posle pijenja jajnici buknu i da su tada najveće šanse za trudnoću, što je i sasvim ločično, zar ne? Mirovali su neko vreme i bude se ...

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 434
   RE: Kontracepcija
7.6.2012 6:57:34   
Anoniman
Hvala drugarkeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 435
   RE: Kontracepcija
7.6.2012 7:17:06   
Lu
IZVORNA PORUKA: Sanchy

....spirala mi je ipak strano telo u organizmu konstantno prisutno i to mi se nesto ne svidja ,citala sam da se desava i da uraste pa onda problemi...tako da se sigurno zatu opciju ne bih nikad opredelila....

Ja ne osjetim da je imam već 5 godina, naravno da idem na redovni ginekološki pregled jednom godišnje.
Čula sam i ja za slučaj urastanja jer žena nije išla 10 godina na pregled i onda je zatrudnila iako naravno nije planirala.Jako neodgovorno i onda se pričaju ovakve pričeuser posted image
Hvala Bogu rodila je zdravu djevojčicu  u 45. godini.user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 436
   RE: Kontracepcija
7.6.2012 8:25:43   
Modessty
ja sam sa prvim ciklusom nakon spontanog odmah počela da uzimam one Yasmin tablete. Sad mi jer sledeći došao na 25. dan. Menstruacija manje traje i manje krvarim. Uglavnom, lakše mi je kad zanam da neće doći do trudnoće slučajno i u trenutku kad se i ne nadam, pa ću tako i sprečiti da rintam kao slon ondda kad sam trudna.
Od tableta mi nije ni muka niti imam neke druge neželjene reakcije.
Dr mi reče da je velika verovatnoća da ostanem u drugom stanju onog trenutka kad prestanem da ih pijem. Naravno kad se rešim i sakupim hrabrost za to.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 437
   RE: Kontracepcija
7.6.2012 8:40:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Šta se desi kad žena zatrudni dve-tri nedelje nakon što prestane da pije kontrac. pilule? Da li je to opasno po plod, i koliko su šanse da se uopšte zatrudni odmah nakon prestanka?


sanse su velike, a ne desi se nista, tj. nesto se desi za 9 meseci user posted image  znam za slucaj devojke koja je ostala trudna dok je pila pilule jer je pila i antibiotik i nista - rodila zdravo i pravo bebce.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 438
   RE: Kontracepcija
11.6.2012 3:14:18   
cicimummy
Ja sam uz njihovu pomoc i zatrudnela. Pila tri meseca pre zaceca. Prekinula krajem maja prosle godine,zatrudnela 12.7 iste godine :) Evo malise bezbriznog u svog krevecu. Inace nikako po ciklusima nisam mogla da odredim ovulaciju cula da pomazu,probala i eto :)

_____________________________

Darko i Petar moji decaci <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
   RE: Kontracepcija
12.11.2012 22:05:40   
boba 11
Mene zanimaju metode trajne kontracepcije.Da li neko ima iskustvo sa tim i koje se sve metode koriste osim podvezivanja.Naime na pilule ne mogu da se odlucim mada nije iskljuceno,kondomi mi ne odgovaraju jer sam uska i boli me i bez ,a lubrikant jos da kupujemuser posted image ,a inace retko vodim ljubav,nesto sam postala frustrirana pa mi se zato ni ne primenjuju ove tehnike.Spiralu ne mogu da stavim jer mi se nakon porodjaja grlic jako skupio i dr mi je rekla da nema sanse i dala pilule.Razmisljam o sterilizaciji al,koji sam baksuz,garant bi mi se regenerisali ovi ludi produktivni jajovodi.Meca mi je redovna svaki mesec i traje dugo-7-8 dana a decu sam dobila iz prvog pokusaja pa mi nije za zezanje jer ne planiram vise bebauser posted image
I procitala sam na prvim stranama o tom implantu pa ako neko zna nesto jel se radi kod nas ,sta gde,...?????????

< Poruku je uredio boba 11 -- 12.11.2012 22:06:47 >

(odgovor članu cicimummy)
Direktna veza do poruke: 440
   RE: Kontracepcija
12.11.2012 22:51:18   
Anoniman
Da li ste razmišljali o vazektomiji? To je, ipak, koliko znam, reverzibilna metoda, tako da ako se ikada predomislite, tm može da vrati sve kako je bilo, a podvezivanje jajnika je konačno i trajno nema nazad...i koliko god bila uverena da nikad više ne želiš decu, ne možeš da znaš šta ti nosi sutra. Po meni je to, iskreno (nadam se da nećeš zameriti), metoda za žene koje još uvek mogu da rađaju a treba recimo da postanu bake, i zaista su milion posto sigurne da više ne žele decu.
Ja bih tražila još jedno mišljenje o spirali. Ne kažem da tvoja dr nije dobra, daleko od toga, ali je po meni to najbolje kontracepcija i ne bih odustala bez još jedne konsultacije, pogotovo što mislim da postoji neka mini spirala koja se ugrađuje čak i ženama koje još nisu rađale. Osim nje, i pilula, mi ništa ne deluje baš sigurno za zdravlje i pouzdano kao kontracepcija.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 441
   RE: Kontracepcija
13.11.2012 8:01:05   
boba 11
Sigurna sam da ne zelim vise dece imam i sina i kcer tako da sam ispunila svoje zelje,a za spiralu cu se jos raspitati jer je ovo bilo brzo nakon porodjaja kad sam isla pa cemo videti kakva je sad situacija.Iskreno operacija se grozim jer samisla na CR pa zato i otezem ali ne bih da dodjem u situaciju da "moram " da abortiram.Nego sam citala o ovoj kratkoj proceduri sas implantom pa ne znam jel to zazivelo kod nas.Moracu i dr pitati kad odem na Pappa ovih dana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
   RE: Kontracepcija
21.11.2012 16:46:16   
boba 11
Elem nista od spirale rupica na grlicu je mala a ima i neki deo grlica koji je slepljenuser posted image Koji sam ja slucaj,tako mi je rekla samo pilule ,ali mm kaze nece brkatu zenuuser posted image ,pa cemo kao koristiti kondom.E sad ja imam bas problema pri odnosu i bez kondoma moram bas bas biti napalj.. inace me jako boli,pa tek sa kondomom.Sta se koristi od pomocnih sredstava za laksi ugodjajuser posted image imate li iskustva sa tim

< Poruku je uredio boba 11 -- 21.11.2012 16:47:03 >

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 443
   RE: Kontracepcija
21.11.2012 17:09:48   
Figaro88
Bobo neces sigurno postati brkatauser posted image Ja sam jako dugo pila pilule i svakom bih preporucila.A i skratice ti trajanje menstruacije i manje ces krvariti........A i te price o dobijanju tezine nisu uvek tacne,ja sam smrsala 28 kg a koristila sam pilule,dr mi je rekla da ce mi one regulisati hormone pa cu lakse i smrsati.Bubuljice su mi se povukle,a sad kad ih ne pijem malo malo pa mi neka iskoci,i ponekad imam bas uzasne napade gladi a i menstruacija mi duze trajeuser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 444
   RE: Kontracepcija
22.11.2012 7:13:04   
vukosava

IZVORNA PORUKA: boba 11

Mene zanimaju metode trajne kontracepcije.Da li neko ima iskustvo sa tim i koje se sve metode koriste osim podvezivanja.Naime na pilule ne mogu da se odlucim mada nije iskljuceno,kondomi mi ne odgovaraju jer sam uska i boli me i bez ,a lubrikant jos da kupujemuser posted image ,a inace retko vodim ljubav,nesto sam postala frustrirana pa mi se zato ni ne primenjuju ove tehnike.Spiralu ne mogu da stavim jer mi se nakon porodjaja grlic jako skupio i dr mi je rekla da nema sanse i dala pilule.Razmisljam o sterilizaciji al,koji sam baksuz,garant bi mi se regenerisali ovi ludi produktivni jajovodi.Meca mi je redovna svaki mesec i traje dugo-7-8 dana a decu sam dobila iz prvog pokusaja pa mi nije za zezanje jer ne planiram vise bebauser posted image
I procitala sam na prvim stranama o tom implantu pa ako neko zna nesto jel se radi kod nas ,sta gde,...?????????


Jedna moja drugarica je stavila implant u ruku. Precnik 5 mm duzine 2 cm. Oseca se kad pipnes joj ruku ako znas gde da pipas. Radi tri godine, konstantno ispusta neki nivo hormona.

klikni

Imas i na jutjubu klikni

Side Effects

Positive

It does not interrupt heat of the moment sex
Women have fewer, lighter periods
30% Women have no more bleeding periods (sign of total efficacity)
Lasts for up to 3 years (less if overwieght)
Can be used while breastfeeding
May lessen typical PMS symptoms

Negative

For many women, these are not a problem. It is always possible to remove the implant and switch to another form of birth control if the side effects become a problem.
Irregular bleeding for the first 6–12 months
Less common: change in appetite, depression, headache, nausea, nervousness, sore breasts
Weight gain, dizziness, pregnancy symptoms, hair loss, facial hair gain, lethargic feeling

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 445
   RE: Kontracepcija
23.11.2012 12:25:01   
boba 11
Figaro88 koje si koristila pilule?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 446
   RE: Kontracepcija
23.11.2012 13:36:28   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: vukosava

...hair loss, facial hair gain...

Ocelavis, al ti poraste brada! user posted image
Salu na stranu, ja se najezih na ovu listu nezeljenih efekata...user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 447
   RE: Kontracepcija
23.11.2012 14:06:50   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Bebilina


IZVORNA PORUKA: vukosava

...hair loss, facial hair gain...

Ocelavis, al ti poraste brada! user posted image
Salu na stranu, ja se najezih na ovu listu nezeljenih efekata...user posted image


Nisam medicinarka niti biohemicarka ali kontam da taj hormon sigurno ima da ti da muzevnih karakteristika da bi ustopirao jajnike. Ja licno mislim da je kosa i malo cupe mala maca sta jedan abortus moze da napravi tako da sigurno vredi za one koji su lenji da koriste neke druge privemene metode zastite.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 448
   RE: Kontracepcija
15.12.2012 8:40:04   
boba 11
I na kraju odluka je pala :"Ah taj stari dobri prezervativ"user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 449
   RE: Kontracepcija
23.12.2012 20:08:05   
dobro bice iz bajke
pozdrav.Koristila sam yasmin tri meseca naravno dr mi je preporucila.Poslednju tabletu sam uzela 21.11.2012.Dobila sam normalno.Prestala sam da ih uzima i sad mi kasni zanima me da li je to normalno?

_____________________________

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here