Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.3.2013 21:39:22
|
|
|
|
jess021
|
degu, bravo!!! navijam
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.3.2013 22:48:45
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice ma zelim vam uspeh i srecu do neba
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 8:35:16
|
|
|
|
Štetica
|
Degu navijam iz sve snage da bude treca sreca.
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:07:12
|
|
|
|
mine
|
Degu, koji dr ti radi IUI? Srecno bilo IZVORNA PORUKA: degu Evo primila pregnil, lh trakica pozitivna, tako da sutra uveče radimo IUI. Joj pade mi kamen sa srca, toliko sam se brinula kako ću se iskombinovati zbog posla
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:10:57
|
|
|
|
Meisje
|
degu srecno danas,da budu dobri plivaci i jajasca treba nam veverce za nase zivotinjsko carstvo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:13:04
|
|
|
|
J@n@
|
Cipelic,dobro dosla i za 2 nedelje bude visoka beta! Degu,navijam za trecu srecu- ! Milenatea,drzim palceve da bude prva i uspesna IUI!!! Janabons,Zmajce,Viking,Stetice,Mine !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 13:50:31
|
|
|
|
zmajče
|
Degu pridružujem se navijanju ovog puta mora uspeti draga pa da se svi zajedno obradujemo j@n@
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 16:05:58
|
|
|
|
milenatea
|
Degu, drzim ti palceve da uspeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 9:03:09
|
|
|
|
J@n@
|
Degu,drzim palceve i navijam!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 9:47:03
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam žene Evo sinoć smo odradili 3. IUI, ovog puta je pisalo na izveštaju da je suprugov nalaz na dan iui oligozoospermija. DR-ka kaže da nam je sledeći korak vto, konačno naravno ako ne daj Bože ovo ne uspe.
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 11:38:20
|
|
|
|
nina26
|
Degu, tek sad vidim da si radila i trecu IUI Daj Boze, da ti ne treba VTO, i da ti ova IUI bude uspesna
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 11:42:37
|
|
|
|
J@n@
|
Degu, ! Zmajce, !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 12:59:19
|
|
|
|
jess021
|
degu, nadam se, iskreno, da ti VTO nece trebati i da ce ova IUI biti uspesna!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 17:58:33
|
|
|
|
Cecana
|
degu draga srecnooooo ,obraduj nas za dve nedelje sa Ja sam ponovo u pokusaju sa iui, pijem Femaru evo danas drugi dan,idem na ultra zvuk u ponedeljak 11dc,i tako.. Opet nova nada
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 23:22:43
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga, mora biti treca sreca i da bude a ipak je i VTO tu za nedaj boze ali ja sam sigurna da ce uspeti puno te grlim i ljubim Cecana srecno
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 14:32:38
|
|
|
|
zmajče
|
degu draga za dve nedelje da nas vučeš za nosiće sa trocifrenom betom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:43:13
|
|
|
|
nadaa
|
treba mi pomoc ko zna gde se tu kod nas radi inseminacija i koja je procedura i cene? hvala puno i svaki savet dobro dosao... i drzim fige svima koje ocekuju
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:50:42
|
|
|
|
jess021
|
nadaa, ne znam odakle si, ali u Novom Sadu, sem Betanije u kojoj se ceka 5-6 meseci o trosku drzave, najpovoljnija je ordinacija dr Ilic, cena je 25.000,00.
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:55:09
|
|
|
|
nadaa
|
ja sam tu kod panceva nije mi bitno gde cu to da radim treba da radimo ja i mm asa i ako to bude lose verovatno idemo na inseminaciju pa reko da se raspitam gde se to radi sta i kako,znaci nije to tako skupo... a vantelesna oplodnja koliko to kosta? hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:02:45
|
|
|
|
jess021
|
Pa ne znam sta da ti kazem, u principu uspesnost IUI je dosta mala i ako uzmem u obzir da sam radila 3 IUI koje nisu uspele, to je oko 1000 evra, tako da..ne zelim da te obeshrabrim, samo kazem kako sam ja prosla, a za VTO mislim da je cena oko 2500-3000 evra. Jeste probali drzavno?
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:10:47
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću sad tek videh Držim palčeve za treću sreću
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:30:47
|
|
|
|
nadaa
|
nismo jos uvek nista radili po tom pitanju cekam jos neke rezlutate pa ja gledam po forumima iskustva kad dr mi predlozi IUI da znam odprilike sta i kako... videcu u bogradu cula sam da daju 3 pokusaja za vantelesnu oplodnju ... zao mi je za tvoje neuspele IUI bice valjda bolje...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:19:50
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam žene, šta bih ja bez vas Cecana navijam Gde ti radiš IUI?
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:37:48
|
|
|
|
Cecana
|
degu ja radim u Ilicu kod dr Kopitovic. Videla sam je juce na tv-u iza Djelica,nisam ni znala da je u demokratama .Ima je svuda i u betaniji i u Genezisu i u Ilicu,jos stize i politikom da se bavi.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:39:18
|
|
|
|
degu
|
O pa mi generalno Iliću sve ostavljamo pare bar da smo se nekako uskladile pa da zajedno radimo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciA ŠTA AKO VTO NE USPE?Evropsko društvo za humanu reprodukciju i embriologiju (ESHRE) objavilo je 2019. godine brojeve koji ukazuju na to da je...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?