|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 3/14 [chat]
18.3.2014 10:33:00   
Sanjica26 RR
Tako i Sofija. Cim povrati skroz se umiri i smeje se. Ona jos uvek spava. Dr je rekla tek veceras da dodjemo.
Sutra je u dom sindikata koncert decijeg hora kolibri. Kad bi Sofija htela na flasicu da mogu da vodim Teodoru. Gospodjica nece.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 276
18.3.2014 11:27:16   
Torbica
Sanjice, ne duze od 7 dana, to je maksimum. Nadam se da ce proci i ostati na tome..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 277
18.3.2014 11:44:02   
mama micki
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Sutra je u dom sindikata koncert decijeg hora kolibri. Kad bi Sofija htela na flasicu da mogu da vodim Teodoru. Gospodjica nece.

Sanice koncert je u subotu, tako da imate još vremena da se organizujete, i ja ću najverovatnije da vodim Teodoru.

< Poruku je uredio mama micki -- 18.3.2014 11:46:15 >

Direktna veza do poruke: 278
18.3.2014 11:47:08   
mama micki
Bože šta ja ovo uradih sa porukom. Baš sam je uredilauser posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 279
18.3.2014 12:19:56   
Sanjica26 RR
mama micki promasila sam sa datum. Malo pre me je I mm ispravio kad sam mu rekla. Ako ja ne mogu vodice je mm.
Usred dojenja neko kuca na vrata. Moj muz izasao sa posla da doruckujemo zajedno. Naravno I dorucak je doneo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 280
18.3.2014 12:26:34   
adulence
sanjice bas je to lepo,bravo za tm!!!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 281
18.3.2014 12:48:48   
majared
Moje dete jos prehladjeno. Taman pomislim da mu je bolje ono opet mu zapusen nos, poludecu. Juce smo bili malo napolju a danas sam taman sve spremila a on gospodin zaspao. Cekam da se probudi pa da izadjemo

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 282
18.3.2014 13:34:00   
reve84
Drugarice drage pomagajte molim vas...Da ne bih isla ovde u off...evo linka gde sam pisala o nasem problemu.
http://www.ringeraja.rs/forum/m_1271772/mpage_17/key_/tm.htm#1424926

Nadam se da cete svi da mi ozdravite uskoro!

Pozz!

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 283
18.3.2014 16:03:42   
anci kv
E danas se naskitasmo, valjano. Zaspala je još u kolima, kako je smešna u sedištu, samo viri čuperak i stopala. Sutra ćemo na dalju relaciju, opet same, da opelješimo moju mamu.
Adulence, ti pominja neko učenje, čini mi se, kako ide??
ajde već jednom da svi bebani ozdrave!!!!

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 284
18.3.2014 16:46:11   
adulence
Heheh,anci ide ide,pa stane...jao spremam neki predmwt koji mi uopste nije zanimljiv....odosmo mi jos malo napolje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 285
19.3.2014 7:15:47   
mama micki
Dobro jutro mameuser posted image ja opet prva ovdeuser posted image neka još koji dan pa posle kad nađem vremena, počinjem da radim u utorakuser posted image
Sara sutra konačno kreće u jaslice a koliko će sastaviti tamo neznam. Još uvek pomalo slini, povremeno, ali dr kaže da može u kolektiv i da je to od previše inhalacija spalmotilom. Videćemo šta će biti, samo da se opet ne spusti.
Samo da nam dečica budu zdrava. Lep dan vam želim i kuckam posle.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 286
19.3.2014 8:10:27   
doktorkakristal
dobro jutro ,mi danas same ,juce smo skitale,ne znam sta bi danas mogle da prekratimo vreme. Jos uvek je hvata nervoza u toku dana ja joj mazem onaj anestetika za desni za bebe,tada se malo umiri,stvarno ne znam sta bih drugo ,mozda i nisu zubi ali drugu ideju nemam user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 287
19.3.2014 14:49:36   
emicaa
Mi smo jutros bile kod pedijatra na redovnoj kontroli,sve je super,dobila je vakcine u obadvije nogice i uopšte nije puno plakala,ponosna sam na svoje sunce.sad je toliko ošamućena stalno spava a kako će biti noćas vidjećemouser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 288
19.3.2014 15:58:21   
jole82
Dobar dan mame
Današnji dan ko da nema veze sa jučerašnjim...
T spavala 3,5 sata...a i ja sam bog me 2,5..baš mi je trebalo
emice spavaće ne brini...i moja Teodora je bila posle boca mirna i pospana i normalno spavala noćuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 289
20.3.2014 6:44:53   
serpica
Dobro jutrouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 290
20.3.2014 7:10:07   
mama micki
Dobro jutro mameuser posted image
Sara danas kreće u jaslice, pa se spremamo, danas ih ja obe vodim. Nadam se da će sve dobro proći posle ove pauze od tri nedelje.
Nego šta je sa ovom temom? Nema vas po ceo dan ovde?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 291
20.3.2014 7:31:50   
doktorkakristal
dobro jutro,mene drma uzasna migrena ,nadam se da nece da krene povracanje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 292
20.3.2014 7:39:06   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
Mama micki srecno danasuser posted image
Lepo vreme pa svi pobegli napolje:-) kod nas je juce padala kisa ali danas je ponovo suncano tako da cekam da momci ustanu i u skitnju. Kosta se vec izigrao sat vremena pa je sada ponovo zaspao. Juce sam ga vodila na redovno kontrolu i da primi vakcinu ali nam je dr. pomerila za ponedeljak zato sto mu je malo promukao glas. To mu se javilo posle viroze. Kako da mu pomognem da ga sto pre prodje ili ce proci samo od sebe ( pisem o Kosti :-))
Doco ne znam sta da ti kazem, meni je K celu prethodnu noc preplakaoi sinoc pola sata pred spavanje. Zbog cega je to tako odjednom nemam pojma :-(
Veliki pozdrav za sve mamice i decicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 293
20.3.2014 9:45:02   
Torbica
Cao mame!
Evo doruckujem i bacam se na sivenje tunika, sto ceri sto meni! Ono klasika - nemamo sta da obucemo user posted image
Sanjice, kako je Sofija?

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 294
20.3.2014 9:50:09   
jole82
Bar dan mame..
Juu što mi neobično...T u vrtiću ja u tišiniuser posted image
Ostaviću je sat ipo..Naravno plakala je kako je teta uzela..al pisaću posle sve u temi...
Lepo vreme i danas...mržim kišu..pravi sam gušter
Doco mene je juče ubila glava...i bude mi bolje kad se ispovraćam...da te što pre prodje user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 295
20.3.2014 10:01:44   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Ispratila T u vrtic. Hvala Bogu vise ne place.user posted image
Juce sam pravila sirup za kasalj sto je moja mama donela za T. Spremila sam je za svaki slucaj. Mnogo joj je bolje. Ostavila sam da se topi secer i kazem muzu da promesa kad kad, a ja odoh do prodavnice. Dosla iz prodavnice i muz mi se hvali kako je stavio vodu.user posted image Mislio covek da treba. Posle je on spremao, a ono prosuo.
Torbice, Sofija je za sada ok. Primenjujemo sve ono sto si rekla, pa cemo da vidimo. Spava cele noci. Probudila se u sest da jede i jos uvek spava. Cekam da se probudi i da brisemo napolje.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.3.2014 10:03:10 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 296
20.3.2014 10:10:34   
Torbica
Joj dobro je, mnogo mislim na nju! user posted image Cim moze da spava, lepo dise. Bice ok, ulepsala si mi dan!
Danas opet zurka, idem po decake u 14, pa po ceru u 15 i 30, ima engleski pa sportic. E onda nas dve u skitnju, gde god hoce, sta god hoce, u 17 ima Slikanje a u 18 i 30 moj Hor, vodim je uvek. Za to vreme tajo sredi decake a nas dve smizle kad stignemo... Uzivajte u suncu! Pozdrav

< Poruku je uredio Torbica -- 20.3.2014 10:11:33 >

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 297
20.3.2014 10:15:20   
mama micki
Hello! Evo ja odvela decu u vrtić, obavila nabavku, podigla roditeljski dodatak pa sad hoću u miru da popijem kafu i da malo uživam. Kako sam očekivala dobro je prošlo jutros kada sam ostavljala Saru, ali pisaću u temi. Jole potpuno te razumem, uzivaj u tišini dok možeš. Ja imam ručak, pa razmišljam da legnem i da se lepo odmorom,ali imam i dosta posla, treba kuću srediti do utorka.
Dijana hvala, ok je prošlo.
Doco, potpuno te razumem, imam i ja taj problem sa migrenama, pa onda muka, povraćanje, lekovi nekad pomognu, ali uglavnom ne, pa trpim. Ako možeš odmori malo, možda bude bolje.
Sve vasuser posted image

Direktna veza do poruke: 298
20.3.2014 10:19:04   
Sanjica26 RR
Hvala tebi na savetima. U kakvim situacijama smo bili trebao mi je neko da mi kaze da ce biti ok. Nemam onaj sto grli preko mobilnog.user posted image Cesto je mm govorio da postoje gore stvari od ovog. Tu smo da im pomognemo a sve je u Bozijim rukama.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 299
20.3.2014 10:53:21   
Torbica
Ma ne zahvaljuj se, zato smo tu. user posted image Sve je dobro kad su decica dobro. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here