Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 10:33:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako i Sofija. Cim povrati skroz se umiri i smeje se. Ona jos uvek spava. Dr je rekla tek veceras da dodjemo. Sutra je u dom sindikata koncert decijeg hora kolibri. Kad bi Sofija htela na flasicu da mogu da vodim Teodoru. Gospodjica nece.
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 11:27:16
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice, ne duze od 7 dana, to je maksimum. Nadam se da ce proci i ostati na tome..
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 11:44:02
|
|
|
|
mama micki
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sutra je u dom sindikata koncert decijeg hora kolibri. Kad bi Sofija htela na flasicu da mogu da vodim Teodoru. Gospodjica nece. Sanice koncert je u subotu, tako da imate još vremena da se organizujete, i ja ću najverovatnije da vodim Teodoru.
< Poruku je uredio mama micki -- 18.3.2014 11:46:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 11:47:08
|
|
|
|
mama micki
|
Bože šta ja ovo uradih sa porukom. Baš sam je uredila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 12:19:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama micki promasila sam sa datum. Malo pre me je I mm ispravio kad sam mu rekla. Ako ja ne mogu vodice je mm. Usred dojenja neko kuca na vrata. Moj muz izasao sa posla da doruckujemo zajedno. Naravno I dorucak je doneo.
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 12:26:34
|
|
|
|
adulence
|
sanjice bas je to lepo,bravo za tm!!!
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 12:48:48
|
|
|
|
majared
|
Moje dete jos prehladjeno. Taman pomislim da mu je bolje ono opet mu zapusen nos, poludecu. Juce smo bili malo napolju a danas sam taman sve spremila a on gospodin zaspao. Cekam da se probudi pa da izadjemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 13:34:00
|
|
|
|
reve84
|
Drugarice drage pomagajte molim vas...Da ne bih isla ovde u off...evo linka gde sam pisala o nasem problemu. http://www.ringeraja.rs/forum/m_1271772/mpage_17/key_/tm.htm#1424926 Nadam se da cete svi da mi ozdravite uskoro! Pozz!
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 16:03:42
|
|
|
|
anci kv
|
E danas se naskitasmo, valjano. Zaspala je još u kolima, kako je smešna u sedištu, samo viri čuperak i stopala. Sutra ćemo na dalju relaciju, opet same, da opelješimo moju mamu. Adulence, ti pominja neko učenje, čini mi se, kako ide?? ajde već jednom da svi bebani ozdrave!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 18.3.2014 16:46:11
|
|
|
|
adulence
|
Heheh,anci ide ide,pa stane...jao spremam neki predmwt koji mi uopste nije zanimljiv....odosmo mi jos malo napolje...
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 19.3.2014 7:15:47
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame ja opet prva ovde neka još koji dan pa posle kad nađem vremena, počinjem da radim u utorak Sara sutra konačno kreće u jaslice a koliko će sastaviti tamo neznam. Još uvek pomalo slini, povremeno, ali dr kaže da može u kolektiv i da je to od previše inhalacija spalmotilom. Videćemo šta će biti, samo da se opet ne spusti. Samo da nam dečica budu zdrava. Lep dan vam želim i kuckam posle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 19.3.2014 8:10:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro ,mi danas same ,juce smo skitale,ne znam sta bi danas mogle da prekratimo vreme. Jos uvek je hvata nervoza u toku dana ja joj mazem onaj anestetika za desni za bebe,tada se malo umiri,stvarno ne znam sta bih drugo ,mozda i nisu zubi ali drugu ideju nemam
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 19.3.2014 14:49:36
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo jutros bile kod pedijatra na redovnoj kontroli,sve je super,dobila je vakcine u obadvije nogice i uopšte nije puno plakala,ponosna sam na svoje sunce.sad je toliko ošamućena stalno spava a kako će biti noćas vidjećemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 19.3.2014 15:58:21
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan mame Današnji dan ko da nema veze sa jučerašnjim... T spavala 3,5 sata...a i ja sam bog me 2,5..baš mi je trebalo emice spavaće ne brini...i moja Teodora je bila posle boca mirna i pospana i normalno spavala noć
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 6:44:53
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 7:10:07
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame Sara danas kreće u jaslice, pa se spremamo, danas ih ja obe vodim. Nadam se da će sve dobro proći posle ove pauze od tri nedelje. Nego šta je sa ovom temom? Nema vas po ceo dan ovde?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 7:31:50
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro,mene drma uzasna migrena ,nadam se da nece da krene povracanje
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 7:39:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Mama micki srecno danas Lepo vreme pa svi pobegli napolje:-) kod nas je juce padala kisa ali danas je ponovo suncano tako da cekam da momci ustanu i u skitnju. Kosta se vec izigrao sat vremena pa je sada ponovo zaspao. Juce sam ga vodila na redovno kontrolu i da primi vakcinu ali nam je dr. pomerila za ponedeljak zato sto mu je malo promukao glas. To mu se javilo posle viroze. Kako da mu pomognem da ga sto pre prodje ili ce proci samo od sebe ( pisem o Kosti :-)) Doco ne znam sta da ti kazem, meni je K celu prethodnu noc preplakaoi sinoc pola sata pred spavanje. Zbog cega je to tako odjednom nemam pojma :-( Veliki pozdrav za sve mamice i decicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 9:45:02
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame! Evo doruckujem i bacam se na sivenje tunika, sto ceri sto meni! Ono klasika - nemamo sta da obucemo Sanjice, kako je Sofija?
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 9:50:09
|
|
|
|
jole82
|
Bar dan mame.. Juu što mi neobično...T u vrtiću ja u tišini Ostaviću je sat ipo..Naravno plakala je kako je teta uzela..al pisaću posle sve u temi... Lepo vreme i danas...mržim kišu..pravi sam gušter Doco mene je juče ubila glava...i bude mi bolje kad se ispovraćam...da te što pre prodje
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 10:01:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan! Ispratila T u vrtic. Hvala Bogu vise ne place. Juce sam pravila sirup za kasalj sto je moja mama donela za T. Spremila sam je za svaki slucaj. Mnogo joj je bolje. Ostavila sam da se topi secer i kazem muzu da promesa kad kad, a ja odoh do prodavnice. Dosla iz prodavnice i muz mi se hvali kako je stavio vodu. Mislio covek da treba. Posle je on spremao, a ono prosuo. Torbice, Sofija je za sada ok. Primenjujemo sve ono sto si rekla, pa cemo da vidimo. Spava cele noci. Probudila se u sest da jede i jos uvek spava. Cekam da se probudi i da brisemo napolje.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.3.2014 10:03:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 10:10:34
|
|
|
|
Torbica
|
Joj dobro je, mnogo mislim na nju! Cim moze da spava, lepo dise. Bice ok, ulepsala si mi dan! Danas opet zurka, idem po decake u 14, pa po ceru u 15 i 30, ima engleski pa sportic. E onda nas dve u skitnju, gde god hoce, sta god hoce, u 17 ima Slikanje a u 18 i 30 moj Hor, vodim je uvek. Za to vreme tajo sredi decake a nas dve smizle kad stignemo... Uzivajte u suncu! Pozdrav
< Poruku je uredio Torbica -- 20.3.2014 10:11:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 10:15:20
|
|
|
|
mama micki
|
Hello! Evo ja odvela decu u vrtić, obavila nabavku, podigla roditeljski dodatak pa sad hoću u miru da popijem kafu i da malo uživam. Kako sam očekivala dobro je prošlo jutros kada sam ostavljala Saru, ali pisaću u temi. Jole potpuno te razumem, uzivaj u tišini dok možeš. Ja imam ručak, pa razmišljam da legnem i da se lepo odmorom,ali imam i dosta posla, treba kuću srediti do utorka. Dijana hvala, ok je prošlo. Doco, potpuno te razumem, imam i ja taj problem sa migrenama, pa onda muka, povraćanje, lekovi nekad pomognu, ali uglavnom ne, pa trpim. Ako možeš odmori malo, možda bude bolje. Sve vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 10:19:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala tebi na savetima. U kakvim situacijama smo bili trebao mi je neko da mi kaze da ce biti ok. Nemam onaj sto grli preko mobilnog. Cesto je mm govorio da postoje gore stvari od ovog. Tu smo da im pomognemo a sve je u Bozijim rukama.
|
|
RE: Razgovori mama 3/14 [chat] 20.3.2014 10:53:21
|
|
|
|
Torbica
|
Ma ne zahvaljuj se, zato smo tu. Sve je dobro kad su decica dobro.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?