|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prirodni lek za gorušicu u trudnoći
14.6.2015 13:02:42   
maja8564
Pozdrav drage moje trudnice, imam jedno pitanje za vas, pa vas molim da mi pomognete vašim savetima ako ste i vi mučile muku, a sigurno jeste sa gorušicom.

Da ne zaboravim, ja sam u 29 - oj nedelji i trudnoća mi je u potpunosti normalna. U principu, nemam nekih naročitih tegoba, ali imam sreću da moj dobri mužić radi, pa ja ne moram, tako da mogu u potpunosti da se posvetim dolasku naše bebe. Elem, imala sam gorušicu u prvom trimestru i taman sam mislila da sam je se rešila, ali od nedavno opet imam isti problem, samo sad skoro tokom celog dana.

Vršljajući po internetu ( pošto imam slobodnog vremena ) naišla sam na ovom sajtu http://nedeljetrudnoce.com/29-nedelja-trudnoce/ na jedno objašnjenje i ovde piše da je to normalno. Srećom, te ovo peckanje u prsima o čemu oni pišu nemam i nadam se da ga neću imati, jer sam inače paničar po prirodi.

Sad mene zanima ako neka od vas zna da li postoji neki dobra prirodan lek za gorušicu. Inače kad god me uhvati, a uhvati me baš često u poslednje vreme, ja uzmem po koji badem, jer mi je on pomagao u početku, ali sad mi ni on ne pomaže. Vidim na ovom sajtu da je normalno, ali ne piše šta je najbolje uzimati protiv gorušice, pa zato vas davim malo mojim problemčićima. Tražila sam i na drugim sajtovima, ali nigde ne piše ništa osim badema. Zato vas molim ako se neka rešila ove neprijatnosti nekim prirodnim sredstvom da to podeli samnom. Unapred vam hvala.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Prirodni lek za gorušicu u trudnoći
14.6.2015 13:14:42   
Anoniman
Draga Majo dobrodosla na forum, prdruzi na se i na drugim temamauser posted image

Temu vec imamo klik
iscitaj tu savete nasih clanica, a moderatori ce ovu sigurno zakljucati...

Pozdrav!

< Poruku je uredio Unina mama -- 14.6.2015 13:16:35 >

(odgovor članu maja8564)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Prirodni lek za gorušicu u trudnoći
14.6.2015 13:16:40   
suzi kju
Maja ja sam u 22-oj nedelji i imam isti problem, neću ti biti od neke pomoći, meni su pomagale kokice, hladno mleko i donat mg voda, ako nešto od toga nisi probala probaj.
I svi govore da je normalno, koliko god nama to teško padalo.

(odgovor članu maja8564)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Prirodni lek za gorušicu u trudnoći
14.6.2015 13:23:38   
maja8564
Hvala :) Nisam probala nista od toga. Kokica imam punu teglu, tako da to cu probati vec veceras, a za donat vodu poslacu suproga da kupi. Ako to kod nas ima, jer živimo na selu. Ako ništa ne pomogne valjda neće biti gore :)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Prirodni lek za gorušicu u trudnoći
14.6.2015 13:25:42   
maja8564
Hvala i za link od teme. Nisam primetila da već postoji takva tema, sad ću je celu pročitati :)

(odgovor članu maja8564)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here