|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat)
23.8.2015 11:00:34   
wivern
Nadam se da će i ovde uskoro stići tih 30 stepeni, da uživam.
Ali prvo kafa :)

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 551
23.8.2015 11:45:28   
QueenJ
Hello. Kod nas najavljuju od sutra 30°C opet! user posted image Jedva cekam!! Pijem nes iz svoje "serpice", treba mm da dam injekciju, a evo i E. smrducka, pranje guze, pa na spavanjac.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 552
23.8.2015 13:37:26   
emicaa
Kod ništa ni od bazena ni od šetnje.Odjednom se naoblači i poče kiša.Opet cjeli dan kući user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 553
23.8.2015 14:59:25   
wivern
Ja kad otpratim sestrice i kad se mališa probudi idem odmah u šetnju.
Da malo provetrim mozak. Ne volim da sam ceo dan u kući.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 554
23.8.2015 15:34:21   
eca89
Juhu, evo i meneuser posted image , QueenJ nadam se da ti je muž bolje, nisam pisala, ali sam vas čitala, znam da je Trca otišla na moranjeuser posted image !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 555
23.8.2015 19:19:49   
emicaa
Eco jesi li se iskupala i isunčala za sve nas user posted image
Sad sam nam pravila supicu iz kesice(nemajka) a Teodora se davi jedući,a još spremila šnicle pa je i njih smazala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 556
23.8.2015 21:37:02   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: emicaa

Mišu kad se selite,znam kako je sa kutijama i malim indijancem u stanu user posted image

U subotu. Vise ne znam gde mi je sta spakovano i gde sta stoji. Juce smo u svom haosu trazili ves sa strika, malo je falilo da ostanem bez gaca user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 557
23.8.2015 22:05:27   
vonavoj
Mali misu,di bez gaca da ostanes?!
I ja se pakujem za moranje..leleee...izvadila iz ormana za nas tri,brdo stvari...ne znam kako ce uvece biti,pa za svaki slucaj ponecu to,to i to..ali da li ce stati u kofer,videcemo!
Jos uvek me drma pms,nisam dobila..upropastice mi more..a trebalo je doci bar do 20.og...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 558
23.8.2015 22:29:10   
emicaa
Mišu ja sam pisala na kutijama gdje šta ide i bilo je lakše ali onaj haos u stanu 10 dana prije selidbe me izludjivao,nisam mogla prolazit ko čovjek.
Von uzmi tampone za svaki slučaj,nadam se da ipak nećeš još dibit,nek sačeka još malo user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 559
23.8.2015 22:48:25   
wivern
Von neces dobiti ne brini, tako sam i ja prvi put dobila pa tek posle 60 dana.
A sto kaze Emica kupi tampone, nemoj da ti to pokvari more. Ja sam godinama dok sam radila isla na more i imala, i navikla sam se vec na to user posted image
MM meni muka od krecenja sto cu pakovati stvari a mogu misliti kako je tebi.
Von kako tm alergija?
Gde nam je veselica, stvarno?

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 560
24.8.2015 2:21:21   
vonavoj
Wiv,posle lemudsola i sinopena inekcija mu se povukla i nije izbijala vise!
Kupila sam tamponeuser posted image
Najgore sto me boli stomak danima,a ne krece..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 561
24.8.2015 7:09:56   
eca89
IZVORNA PORUKA: emicaa

Eco jesi li se iskupala i isunčala za sve nas user posted image

Jesam, Emice kad je A.dozvoljavala, kad zaspi na plaži super nam bude, a dobila sam kao bojice malo user posted image !

Jutar i u kafanu, evo i kafice
user posted image

< Poruku je uredio eca89 -- 24.8.2015 7:10:43 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 562
24.8.2015 7:14:33   
mali_mis
Jutro user posted image
Von, ne znas ti koju muku ja mucim sa gacama user posted image Imam normalno gace, ali im je lastis toliko otisao da mogu tregere da nakacim, to su mi gace za kucu user posted image Emice, pisemo i mi, ali ne znam vise gde je koja kutija. A sto je tesko nabaviti kutije, svi kao nesto recikliraju.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 563
24.8.2015 7:56:42   
emicaa
Jutro.
Mišu moš mislit što recikliraju user posted image ma bar sa tim nismo imali problema,skupili za sedmicu a odjelo sam u vreće za smeće pakovala.
Eco nama će biti veselo,Dora neće htjeti spavati na pli,njoj sve smeta tako da će uvjek jedno morati ostajati sa njom u sobi.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 564
24.8.2015 11:33:59   
vikiveki
Dobro jutro na terasi...hvala na kafi,baš mi prija sada jedna.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 565
24.8.2015 11:38:04   
branki*
eco,ja te ne pith kako je bilo na moru?bas sam mislila sto te nema kod mama,skroz zaboravila da ste isli na more.
zaova moja dobila neku nagradu,besplatan smestaj 10 dana,samo da se plati put,pa nudi nama u septembru,jer su oni vec isli,ali mi necemo,ipak.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 566
24.8.2015 11:57:56   
amdn
pozdrav mame, evo da se javim na kratko, kako ste, kako je bilo na odmoru, evo kraj raspusta i od ponedeljka sednice pa skola, uff
bas mi je prijao raspust i odmor, al vise sam rintala po kuci i opet nikako da se sredi.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 567
24.8.2015 13:05:51   
emicaa
Brinki idite kad već imate priliku,daj sebi malo odmora koliko je to moguće sa djecom na odmoru user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 568
24.8.2015 13:15:09   
wivern
Bar dan. Napokon sunce i lepo vreme.
Branki šteta što ne možete ići na more.
Pije mi se kafa, od jutros je nisam pila. Zaboravili da kupimo juče a danas ne stigoh još do radnje. Mada, ako mališa zaspi odoh na kafu u kafić, a on neka spava u kolicimauser posted image . Jedan je život user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 569
24.8.2015 14:36:09   
vonavoj
wiv,pametno za kaficu!
Ja je upravo pijem i pokusavam da ugrabim 5min mira..mada mi T stoji iznad glave i mamamammamamauser posted image ,ali ona se i igra!
Muz mi je na sluzbenom putu,i sutra ide..divota..valjda cu uspeti sve da potrpam za more..a ja volim to lepo,organizovana,polako...a ne na brzinu..user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 570
24.8.2015 14:39:46   
wivern
Ma šta kafica, evo ga zaspao tek sad, neću da ga pomeram.
Ja se uvek pakujem na brzinu, par puta se zadesilo da mm dodje po mene na posao i pravac more. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 571
24.8.2015 14:41:55   
branki*
joj,ja to isto volim natenane da se pakujem,polako,da planiram,prebiram po mozgu sta mi trebauser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 572
24.8.2015 14:42:19   
vonavoj
Ne volim takouser posted image kod mene sve ima reduser posted image ..zato sam i ludauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 573
24.8.2015 14:43:43   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: branki RR

joj,ja to isto volim natenane da se pakujem,polako,da planiram,prebiram po mozgu sta mi trebauser posted image

moj covek! prvo pravim spisak..pa redom gledam,pa sklanjam sa straneuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 574
24.8.2015 15:00:04   
branki*
isto,spisak mi je omiljeni deouser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Žensko ime
Pesic

Da li vam se sviđa ime Mara?

Da (27%)

Ne (73%)

Ukupan broj glasova: 212

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here