Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 11:00:34
|
|
|
|
wivern
|
Nadam se da će i ovde uskoro stići tih 30 stepeni, da uživam. Ali prvo kafa :)
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 11:45:28
|
|
|
|
QueenJ
|
Hello. Kod nas najavljuju od sutra 30°C opet! Jedva cekam!! Pijem nes iz svoje "serpice", treba mm da dam injekciju, a evo i E. smrducka, pranje guze, pa na spavanjac.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 13:37:26
|
|
|
|
emicaa
|
Kod ništa ni od bazena ni od šetnje.Odjednom se naoblači i poče kiša.Opet cjeli dan kući
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 14:59:25
|
|
|
|
wivern
|
Ja kad otpratim sestrice i kad se mališa probudi idem odmah u šetnju. Da malo provetrim mozak. Ne volim da sam ceo dan u kući.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 15:34:21
|
|
|
|
eca89
|
Juhu, evo i mene , QueenJ nadam se da ti je muž bolje, nisam pisala, ali sam vas čitala, znam da je Trca otišla na moranje !
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 19:19:49
|
|
|
|
emicaa
|
Eco jesi li se iskupala i isunčala za sve nas Sad sam nam pravila supicu iz kesice(nemajka) a Teodora se davi jedući,a još spremila šnicle pa je i njih smazala.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 21:37:02
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mišu kad se selite,znam kako je sa kutijama i malim indijancem u stanu U subotu. Vise ne znam gde mi je sta spakovano i gde sta stoji. Juce smo u svom haosu trazili ves sa strika, malo je falilo da ostanem bez gaca
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 22:05:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Mali misu,di bez gaca da ostanes?! I ja se pakujem za moranje..leleee...izvadila iz ormana za nas tri,brdo stvari...ne znam kako ce uvece biti,pa za svaki slucaj ponecu to,to i to..ali da li ce stati u kofer,videcemo! Jos uvek me drma pms,nisam dobila..upropastice mi more..a trebalo je doci bar do 20.og...
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 22:29:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mišu ja sam pisala na kutijama gdje šta ide i bilo je lakše ali onaj haos u stanu 10 dana prije selidbe me izludjivao,nisam mogla prolazit ko čovjek. Von uzmi tampone za svaki slučaj,nadam se da ipak nećeš još dibit,nek sačeka još malo
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 23.8.2015 22:48:25
|
|
|
|
wivern
|
Von neces dobiti ne brini, tako sam i ja prvi put dobila pa tek posle 60 dana. A sto kaze Emica kupi tampone, nemoj da ti to pokvari more. Ja sam godinama dok sam radila isla na more i imala, i navikla sam se vec na to MM meni muka od krecenja sto cu pakovati stvari a mogu misliti kako je tebi. Von kako tm alergija? Gde nam je veselica, stvarno?
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 2:21:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,posle lemudsola i sinopena inekcija mu se povukla i nije izbijala vise! Kupila sam tampone Najgore sto me boli stomak danima,a ne krece..
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 7:09:56
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco jesi li se iskupala i isunčala za sve nas Jesam, Emice kad je A.dozvoljavala, kad zaspi na plaži super nam bude, a dobila sam kao bojice malo ! Jutar i u kafanu, evo i kafice
< Poruku je uredio eca89 -- 24.8.2015 7:10:43 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 7:14:33
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Von, ne znas ti koju muku ja mucim sa gacama Imam normalno gace, ali im je lastis toliko otisao da mogu tregere da nakacim, to su mi gace za kucu Emice, pisemo i mi, ali ne znam vise gde je koja kutija. A sto je tesko nabaviti kutije, svi kao nesto recikliraju.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 7:56:42
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro. Mišu moš mislit što recikliraju ma bar sa tim nismo imali problema,skupili za sedmicu a odjelo sam u vreće za smeće pakovala. Eco nama će biti veselo,Dora neće htjeti spavati na pli,njoj sve smeta tako da će uvjek jedno morati ostajati sa njom u sobi.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 11:33:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro na terasi...hvala na kafi,baš mi prija sada jedna.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 11:38:04
|
|
|
|
branki*
|
eco,ja te ne pith kako je bilo na moru?bas sam mislila sto te nema kod mama,skroz zaboravila da ste isli na more. zaova moja dobila neku nagradu,besplatan smestaj 10 dana,samo da se plati put,pa nudi nama u septembru,jer su oni vec isli,ali mi necemo,ipak.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 11:57:56
|
|
|
|
amdn
|
pozdrav mame, evo da se javim na kratko, kako ste, kako je bilo na odmoru, evo kraj raspusta i od ponedeljka sednice pa skola, uff bas mi je prijao raspust i odmor, al vise sam rintala po kuci i opet nikako da se sredi.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 13:05:51
|
|
|
|
emicaa
|
Brinki idite kad već imate priliku,daj sebi malo odmora koliko je to moguće sa djecom na odmoru
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 13:15:09
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan. Napokon sunce i lepo vreme. Branki šteta što ne možete ići na more. Pije mi se kafa, od jutros je nisam pila. Zaboravili da kupimo juče a danas ne stigoh još do radnje. Mada, ako mališa zaspi odoh na kafu u kafić, a on neka spava u kolicima . Jedan je život
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 14:36:09
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,pametno za kaficu! Ja je upravo pijem i pokusavam da ugrabim 5min mira..mada mi T stoji iznad glave i mamamammamama ,ali ona se i igra! Muz mi je na sluzbenom putu,i sutra ide..divota..valjda cu uspeti sve da potrpam za more..a ja volim to lepo,organizovana,polako...a ne na brzinu..
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 14:39:46
|
|
|
|
wivern
|
Ma šta kafica, evo ga zaspao tek sad, neću da ga pomeram. Ja se uvek pakujem na brzinu, par puta se zadesilo da mm dodje po mene na posao i pravac more.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 14:41:55
|
|
|
|
branki*
|
joj,ja to isto volim natenane da se pakujem,polako,da planiram,prebiram po mozgu sta mi treba
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 14:42:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne volim tako kod mene sve ima red ..zato sam i luda
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 14:43:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: branki RR joj,ja to isto volim natenane da se pakujem,polako,da planiram,prebiram po mozgu sta mi treba moj covek! prvo pravim spisak..pa redom gledam,pa sklanjam sa strane
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 24.8.2015 15:00:04
|
|
|
|
branki*
|
isto,spisak mi je omiljeni deo
|
Anketa
Žensko imePesicDa li vam se sviđa ime Mara?Da (
27%)

Ne (
73%)
Ukupan broj glasova: 212Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!