Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 18:41:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh, obožavam pečeno kestenje Ja pravim knedle sa šljivama ali bez krompira (sa grizom) i nerviram se... mnogo su mekane pa deluju kao da su žive. A napravila duplu meru
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 18:50:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne volim kestenje,muka mi dodje od mirisa samo,što se mene tiče zabranila bih prodaju i pečenje po ulici
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 18:56:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice pa ti ništa ne znaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 19:03:05
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja ne volim kestenje,muka mi dodje od mirisa samo,što se mene tiče zabranila bih prodaju i pečenje po ulici Pravicu se da ovo nisam procitala
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 20:15:45
|
|
|
|
emicaa
|
Mislim da sam stvarno jedna od rijetkih da ne voli,dok moja mama bi ih jela dok joj na uši ne počnu izlazit ali opet nije mi to prešlo od nje ja sam više za bundevine(tikvine) sjemenke
< Poruku je uredio emicaa -- 11.10.2015 20:16:26 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 20:26:01
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja ne volim kestenje,muka mi dodje od mirisa samo,što se mene tiče zabranila bih prodaju i pečenje po ulici I ja i ja ne volim i muka mi je od mirisa i cesto mi je okidac za migrenu. Ja dva dana bez neta, pomagala mami za zimnicu, raspala sam se od posla al sam odmorila mozak
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 20:31:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja obozavam kestenje. Ali Boga mi jaka im je cena. Kad odem kod mojih tata ce da mi spremi.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 20:47:36
|
|
|
|
wivern
|
A ja tonu mogu pojesti. Sanjice gde si ih videla da se prodaju??? Ja sve merim kroz cigarete, ako mm moze za paklu da da 200 dindzi mogu i ja za kestenje. A sto je najgore navadila sam i njega da ih jede. Ja ceo dan pokusavam da sredim stan, tj vec danima po malo koliko mi M dozvoli.. Danas napokon izbacih svoje dzempere.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:01:18
|
|
|
|
isidora88
|
Wiv pitah te na prethodnoj strani, kako spremas kestenje? Ja ih obozavam, a tek miris
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:09:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece zenske Volim i ja kestene,a i semenke od tikve,to ima sad kod mene koliko hoces(mislim na semenke) jer ih svekijevci sade u basti bas dosta.Zbog tih stvarikao sto je grozdje koje moja S jede u nenormalnim kolicinama ,oraha,jabuka i ja volim jesen,inace ova kisurina mi ide bas,bas na zivce.
< Poruku je uredio veselica -- 11.10.2015 21:10:55 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:17:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv ja sam nasla na pijaci. Pretpostavljam da ima i u maxiju da se kupi. I ja sam pre neki dan povadila dzempere. Mislim da njih imam vise nego bilo cega. Prve godine kad sam pocela da radim dobila sam seosku skolu. Ustajala sam u pola pet i samo vozac i ja idemo do sela. Tamo ledeno. Sad mi nisu toliko potrebni
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:23:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice sta predajes,mozda sam te vec pitala ali sam zaboravila
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:46:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene pogledajte aktivne teme,izgleda cemo se opet smejati aktivna nam hm,hm tema
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 21:58:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi malopre stigli iz Kg, Ika prespavala ceo put ovako Da patentiram?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 22:23:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka Ivka ti je preslatka,i bravo za patent Ja miram sutra kupit još sjemenki,večeras sam završila sa ovim pakovanjem razmišljam da li da i na more ponesem.Raste mi gornji desni umnjak,to mi je tek drugi.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 23:35:21
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: veselica Zene pogledajte aktivne teme,izgleda cemo se opet smejati aktivna nam hm,hm tema Videla sam, neko mi uslissio molbu..opet Ivanka sjajan patent i vrlo udoban, cim se nije bunila. Ja nenadjoh kestenje, suncokret smo pojeli, mm u nedostatku piva popio somersbi..nemam nista za grickanje, aaaaaa i sta sad mi nindze da radimo?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 11.10.2015 23:40:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja detetu pojela grisine
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 0:00:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakvo je to grickanje u ove kasne sate sačekajte još koji minut da počne novi dan pa onda grickajte I mi smo zobali suncokret, pre toga se najeli knedli sa šljivama (moje dete ih ne voli), popih čašu vina i odoh u krpe dok me mm nije dohvatio.
< Poruku je uredio Ana RR -- 12.10.2015 0:01:37 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 8:16:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,probudih se i jedva čekam da vidim šta se sve tamo u temi izdešavalo kad ono ćorak,ništa
< Poruku je uredio emicaa -- 12.10.2015 8:17:53 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 10:49:25
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro ili dan. Kako kome. Izvolte kafu. Meni ni ovaj lonac ne pomaze koliko mi se spava. Teodora je u subotu dobila T a juce i jutros nije imala. Sta se dogadja nemam pojma verovatno ovo vreme. Ja kod nas jos nisam videla da prodaju kestenje ali ih obozavam i T.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 13:29:20
|
|
|
|
wivern
|
MM bar dan , mada bas i nije neki. U dva jedva sinoc uspavala M pa je danas spavao do 12. Ne znam gde cu pre. MM otisao po svekijevce na zlatibor a ja treba da sikoristim njegovo odsustvo i sredim stan. Samo da mi ovaj mali davez dopusti ali vec vidim da nece. Od svih nas najgori mi je mm, baca sve i svuda i nikada se ne seti da pokupi. Tek kad vidi mene da radim onda mi otima iz ruku. Sta ima kod vas, kakve ste mi?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 13:37:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja trknula da uključim jednu mašinu dok dora spava,crkla kad nisam trčeći uz stepenice Sad čekam da se probudi pa da zovemo moju mamu,nismo se već 6 dana gledale.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 16:33:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tražim onu temu gde stavljmo svoje slike, ne mogu da je nađem pa se nova poboljšana JA (sas modni detalji ) prijavljujem ovde
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 12.10.2015 16:34:52 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 17:09:21
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanka sas detaljima I bez nji' bas si lepa. Sada ce te prebaciti. Msm da si Trazila jako zamisljate druge forumasice. Prelepa si!
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 12.10.2015 17:17:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka odlične su,a što reče Voci lijepa si i sa njima i bez njih
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?