Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 20:56:19
|
|
|
|
wivern
|
Uh a ja se ubila od krompira iz rerne, onako lepo zapecenog. Svaka ti cast za ovu visnjevacu, prava si domacica Mili pa to je bas izrabljivanje
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 21:42:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zenske? Bas sam premorena, ali moram da cekam Sofijinu inhalaciju.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 21:42:41
|
|
|
|
Kata90
|
Uf mi se najeli musake,jos nesto slatko mi fali pa mozemo spavati
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 22:54:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema lumperajke nocas, a
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 22:55:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivanka ja sam tu
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:01:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja citam po forumu, malo crtice, bracne probleme, razgovore, vozacke.... Da malo budem u toku.... Ostadoh bez teksta....
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:06:56
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja isto citam po forumu ali slabo pisem.Sta te je ostavilo bez teksta?
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:10:36
|
|
|
|
wivern
|
Nesto sam propustila??? Gde bez texta?? Moze i pp, mozda sam te i ja ostavila nemom
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:16:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubamira u bracnim problemima, mislila sam da je njen brak kao stena Mm testerise u dnevnoj, budila sam ga TRI puta!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:16:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Aa Wiv nema pp,a ja da saznam
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:19:48
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Bubamira u bracnim problemima, mislila sam da je njen brak kao stena Mm testerise u dnevnoj, budila sam ga TRI puta! I ja sam se bas iznenadila. Ivanka sto mene nervira kada ovaj moj spava u dnevnoj,pa jos ako pocne da hrce
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:20:43
|
|
|
|
wivern
|
Hm, da. Ovako virtuelno nam tudje uvek izgleda bolje. Mozda ne bas uvec ali jako cesto. I kao da su drugi ljudi zadovoljniji od nas samih. Ali ja joj skidam kapu, to je razlog zbog koga se mora (po mojim kriterijumima, ne samo ona nego vazi za sve nas) razvesti, tu cak ne vredi ni izgovor dete. Ajde de, za mene taj izgovor ne vredi nigde no... Zato treba uzivati u svakom srecnom trenutku. Eto vidis, a kod nas u kuci JA testerisem za sve pare
< Poruku je uredio wivern RR -- 26.10.2015 23:21:26 >
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:23:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zauzeo je pola garniture, nemam gde da sednem jer je na drugoj polovini haos od Ivinog kupanja (odeca, peskir....)
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:25:56
|
|
|
|
veselicaa
|
U pravu si Wiv ali danas je sve manje ljudi koji su u braku dugo a vole se.Ljubav je nekako postala neobavezna,a tesko je biti u braku sa nekim koga ne volis.I ja sam za to da deca ne treba da budu izgovor,mada recimo da mm nije dobar tata ma koliko da ga volim ja bih ga ostavila.Sve je drugacije kada su deca tu,skoro sam citala neki tekst koji govori o tome kako su ljudi koji odluce da se razvedu sebicni jer ne misle na to kako dete nije prestalo da voli jednog roditelja i da ono najvise ispasta.Pa me je i to nateralo na razmisljanje.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:26:47
|
|
|
|
wivern
|
Razumem coveka u potpunosti
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:35:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam ponekad u fazi "volim ga, ali mi trenutno nije drag" Ja licno mislim da gde je nekad bilo ljubavi,o na je jos tu, samo se negdezavukla, sakrila, zaboravili smo da je negujemo pa je uvela od nebrige. Poeta u kasne sate Mada, mozda ljubav zaista i moze da nestane, ne znam, ALI! Ja ovog mog OBOZAVAM KAD TESTERISE U DNEVNOJ iako to ne VOLEM
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:40:54
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja sam ponekad u fazi "volim ga, ali mi trenutno nije drag" E bas to,pogodila si sustinu A kako je malo potrebno da se set_imo ljubavi,koja bas kao sto ti kazes,se zavukla negde.Skoro ja i mm gledamo neke snimke od A i S pa se set_ili svega sa pocetka braka,pa uzeli album sa svadbe,priset_ili smo se dosta lepih dogadjaja.Te veceri smo se ispricali kako se sigurno nismo ispricali godinama,nismo se ni poljubili,a osecala sam da smo probudili neku zisku,davno zabacenu.
< Poruku je uredio veselica -- 26.10.2015 23:43:05 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:44:03
|
|
|
|
wivern
|
Moze da nestane ako se ne zaliva redovno E mene je moj poceo da nervira jer mljacka dok jede, uh zadavila bih ga tada
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:44:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pojela sam skoro pola hleba, ponocno prase
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:47:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja jedem cokoladu za kuvanje
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:51:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja bi cokoladu al me mrzi da je trazim
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:51:51
|
|
|
|
wivern
|
Ja , naravno, kestenje Tako sam nesto umorna veceras. A nista spec danas nisam radila, doduse dosta sam setala.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:54:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jacsam radila ko konj, a i sutra mi je dan haosa, jedino vreme za odmor ce mi biti od 16-17h, prei posle poso-kuca, kuca-poso
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:54:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja cokoladu nasla tu u kuhinji,danas smo bili u nabavci i kupila sam preko 10,a napravila sam i neku brzu tortu sa bananama ali me mrzi do frizidera da odem Bas smo vredne ovako kasno,jedemo sve sto nam padne pod ruke
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 26.10.2015 23:56:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uposlile usta i zeludac xa xa xa
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?