|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
26.11.2015 12:58:04   
mamin mish
Trco znam ja da nosi mislila na mene. Nego se nadjoh tu pa reko da posluzim.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 976
26.11.2015 13:08:47   
emicaa
Joj Mišu koja kuč.. ja vjerovatno ne bih ni toliko izdržala,i ona moja je kreten ali bar ne vrijedja nego je onako bezobrazna.
Ja kuvam supicu dori i sebi,ona danas na dijeti a meni stalno muka pa ne mogu ništa jesti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 977
26.11.2015 13:26:45   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Trco znam ja da nosi mislila na mene. Nego se nadjoh tu pa reko da posluzim.

A ja somica ne reče ni hvala!

HVAAALAAAAA user posted image

Drugi mišu, ako si onda otišla - nadam se da si joj sve sasula pre nego što si otišla user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 978
26.11.2015 13:54:32   
Leptiric123
Dobar dan žene, šta se radi?

Kod mene radno, bas sam se nešto provrednila.
Kupih karte da idemo kod tate i sad odbrojavam još 30 dana user posted image

user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 979
26.11.2015 17:25:43   
emicaa
Kod nas bila zaova sa indijančićima sad odoše.
Gladna sam najstrašnije a šta god da pojedem ne godi mi pa jedem samo perece.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 980
26.11.2015 18:36:29   
Figaro88
Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znaciouser posted image

< Poruku je uredio Figaro88 -- 26.11.2015 18:37:14 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 981
26.11.2015 19:24:34   
NadaR
Uh Figaro, ja ne znam nista o tome ali mogu zamisliti kako se osjecas. Nadam se da ce sve biti u redu :-*

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 982
26.11.2015 19:32:03   
Figaro88
Ne mogu da poverujem sta se desava.Nadam se da ce naci nacin da uopste ne bude popisa.To je 11porodica,svi imamo malu decu,ujutru cemo pricati sa komsijama,mozda neko od njih zna neko resenje,mada mi se cini da mi zakonski ne mozemo nista.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 983
26.11.2015 19:41:43   
wivern
Zemunka, sigurno si ga vidjala na marini, on je visio tamo godinama pa presao na office.
Misu trebala si prvo da je malo izduser posted image sa pričom o mobingu, čisto jer ti se može.
Figaro strašno, ne mogu ni da pomislim kako vam je.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 984
26.11.2015 20:46:18   
emicaa
Znate šta,imam najboljeg mužića na svijetu,vozio me u bazel da kupimo ćevape jer sam ih se sjetila,pa mi je usput kupio i suvog mesa i eurokrem user posted image
Joj Figaro ne znam šta da ti kažem,valjda će sve izaći u vašu korist user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 985
26.11.2015 20:58:33   
wivern
Divno Emice user posted image
Tako bih popila neki alkohol, i napila se kao user posted image
user posted image
Užas koja sam nemajka

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 986
26.11.2015 21:08:02   
Maslacak15
Joj Figaro neznamuser posted image

Znam samo da zbog teoretske mogucnosti takve situacije ovde postoji poseban pravni korak PRE kupovine, gde se izvodjac / prodavac pravno obavezuje da cim
primi pare za tu nekretninu ona se izuzima istog trenutka iz njihove imovine i pre nego sto se pravno formalno okonca preknjizenje. Jel to traje i knjizi se naravno kad je sve zavrseno, tj kad legnu pare plati porez i sve peripetije okoncaju. Tako da je meni jasno zasto je problem nastao, ali se iskreno nadam da ce advokati pronaci resenje za tu situaciju.....

Pozdrav zeneuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 987
26.11.2015 21:29:38   
veselicaa
Vece zene user posted image
Kod mene ovih dana radno,trcim od skole do vrtica pa opet do skola i sve ukrug.Imala roditeljski kod oba deteta,danas Savet roditelja.
Ako se nekome jedu cvarci neka svrati,mm malopre zavrsio sa topljenjem istih.Najela sam se kao prase,sada cekam suvo meso.
Emice na pocetku trudnoce sa S samo mi se suvo meso jelo,tako da te razumem potpuno user posted image
Figaro bas bezveze situacija nadam se da ce se sve srediti.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 988
26.11.2015 23:20:01   
branki*
Figaro,a sta se desava ako ne pustite tog popisivaca u stan?mora da ima neko resenje,valjdauser posted image neverovatno!drzim palceve da se nekako sve sredi,ipak.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 989
26.11.2015 23:37:18   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Da li ima neko na forumu ko se bavi pravima?Danas smo obavesteni da ce izvrsitelji da dodju da popisu stan,zato sto se jos uvek vodi na agenciju a agencija je izgubila spor i sad popisuju imovinu za zaplenu.Mi imamo kupoprodajni ugovor,uredno overen u sudu,ali posto nismo uknjizili stan kazu nam da to ne vazi i da je nas stan i jos 11 drugih u zgradi vlasnistvo agencije i ide za zaplenu.Ujutru cemo otici do suda,do advokata,ali ja cu poludeti do ujutru.Ne mogu da verujem da se ovo desava,svaki savet sta i kako dalje bi mi znaciouser posted image

KOliko znam nemaju pravo na to. AKo ste zaključili pravno validan ugovor o kupoprdaji bez obzira na prenos valsništva nemogu tek tako da udju u stan i naročito nemogu da plene vaše stvari pa ni stan. Ugovor je validan i vi kao pravno ispravna treća strana ne možete da snosite posledice malicioznog prodavca. Svakako bi bilo najbolje da advokat bude tu ako do toga dođe. Imate pravo i da izjavite prigovor na odluku o zapleni vašeg stana. Vi kao treća lica ne možete da odgovarate za obaveze prodavca. Stan je vaš i tu je tačka.
Raspitajte se da li možete da izjavite prigovor na izvršenje

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 990
26.11.2015 23:55:32   
Modessty

Ne mogu da poverujem sta se desava.Nadam se da ce naci nacin da uopste ne bude popisa.To je 11porodica,svi imamo malu decu,ujutru cemo pricati sa komsijama,mozda neko od njih zna neko resenje,mada mi se cini da mi zakonski ne mozemo nista.

NIje mi jasna jedna stvar - ako je pitanje zaplene stan šta ima da neko dolazi fizički u stan?! to nema smisla.
Mislim stvarno da to ne ide tako.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 991
27.11.2015 0:49:36   
bubulence

Hm. Ne znam celu pricu. Ali na primer, firma koja je pravila nasu zgradu je otisla u stecaj i mi smo morali da radimo izlucenje iz stecajnog postupka da nam se ne bi dogodilo bas to o cemu pricas.
U svakom slucaju, 11 stanova je u pitanju. Drzava ne bi smela da dozvoli tako nesto. Ipak se bluze izbori...
Lepe snove vam zelim zene moje

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 992
27.11.2015 1:20:43   
marketing RR
Drage naše dame,

Značilo bi nam da sutra između 13h i 14h postavite pitanje nekom od doktora na Ringeraji (pedijatar, psiholog i dermatolog), i unapred se zahvaljujemo. Evo linka na temu u kojoj se mogu postaviti pitanja, samo prilikom postavljanja pitanja naglasite kog doktora pitate:

http://www.ringeraja.rs/forum/novembarski-online-sastanak-sa-pampers-doktorima/m_1680465/tm.htm

Možete postavljati i kasnije ako se set_ite da nešto niste pitali, narednih mesec dana, do sledećeg sastanka, samo pitajte, pitajte, pitajte :)

< Poruku je uredio marketing RR -- 27.11.2015 1:26:45 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 993
27.11.2015 2:27:59   
Figaro88
Mi imamo pravo njih da ne pustimo u stan,i necemo.Ujutru idemo do suda da vidimo sta mozemo da radimo,i do advokata.Posle cemo videti sa komsijama isto.Ono sto smo do sada saznali je da moras da budes upisan u katastar da bi bio vlasnik.Postoji mogucnos da se ova firma dogovori sa njima i da se postupak obustavi,ali ako do sada nisu imali odakle da im isplate dug ne znam kako mogu da stvore pare sad za tri dana.Oticicemo i do katastra da vidimo da li mozemo jos uvek da prenesemo zahtev za knjizenje na nas.Ne znam ni kome vise da se obratimo,prosto mi je neverovatno da se ovo desava.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 994
27.11.2015 6:54:07   
mamin mish
Dobro jutro zene.
Figaro ja nisam peavnik pali radimu katastru pa znam za neke takve slicajeve. U katastru mozes da podnezes zahtev za uknjizbu bilo kasa ako si z mogucnosti uradi to odmah danas. Drugo, sa svom dokumentacijom o stanu i ponesi za svaki slucaj i racune o struji ili.nseto slicno da bi mogli da dokazete i da zivite u stanu pa ravac kpd sudije kao trece lice sa dokazom da si vlasnik stana trebalo bo da izuzmu stan iz resenja o izvrsenju. U katastru sigurno vec i postoji teret na vasem stanu i za to sud treba da ti izda resenje da se te zabelezbe brisu.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogla.
Odo sad na posao.
Kad stignem kuvam user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 995
27.11.2015 7:50:41   
Trcosava
Mamin mišu ala se vidi da kucaš sa tableta/telefona ili još nisi došla sebi user posted image

Dobro jutro!

Figaro, devojke sve rekle. Ja se i tako u to ne razumem

Direktna veza do poruke: 996
27.11.2015 8:04:47   
mamin mish
Evo obecane kafe.
user posted image

Trco kucala sam sa telefona u busu.
Izvinjavam se za greske u pisanju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 997
27.11.2015 8:09:58   
Leptiric123
user posted image ja danima napisem po jednu poruku i nestanem, mrzim zimsko vreme nista se ne stize

Direktna veza do poruke: 998
27.11.2015 8:29:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: mamin mish

Trco kucala sam sa telefona u busu.
Izvinjavam se za greske u pisanju.

Hvaalaaa za kafu!!!

A za greške nemoj da se izvinjavaš. Ja kad nekad pročitam moj post počnem ozbiljno da se pitam da li patim od disleksije. Sve permutujem slova, a crnjak je što kucam na slepo, tj čitam ono što kucam!!!!

Direktna veza do poruke: 999
27.11.2015 8:54:49   
mali_mis
jutro user posted image
probudili se oko 7, i sve cekam da ovo moje cudo ponovo zaspi, kad cvrc, evo ga kod mene u krilu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here