Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 22:07:12
|
|
|
|
milicicak
|
Slusaj ti mene Trcosava, drvoseca je MOJ, a ti kako os Koji je to film? Nesto novo? Zene, ja sva u sljokicama, sijam na sve strane
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 22:32:13
|
|
|
|
wivern
|
Pa čovek vodi računa o sebi, niko nije rekao da ne smeju biti podsisane
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 22:35:22
|
|
|
|
emicaa
|
Sad sam išla da izguglam ovog linkolna,jbt ja sam i njega i brata mu bila u glavi zamijenila sa nekim drugim likovima.No dobro,ja ipak više volim muškarce koji mi nebi svaku koščicu podrobili kad me zagrle a kamo li šta drugo i ne znam koji mi je ali svidjaju mi se istetovirani,mnooogo mi se svidjaju
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 23:04:37
|
|
|
|
bubulence
|
Xo xo xo! Boga mi, hocu i rostilj i ovog maljavog (ne onog vukodlaka nego onog sto ima pravi ljubavni tepih). Ako nesto ne volim to su depilirani muskarci .
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 23:29:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahah Bubi vukodlak,to sam i ja pomislila kada sam videla sliku Nego jel ste primetile da se ovde najlepse druzimo kada su nagradne igre,i prosli i pretprosli put je bilo tako.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 23:48:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Slusaj ti mene Trcosava, drvoseca je MOJ, a ti kako os Koji je to film? Nesto novo? Zene, ja sva u sljokicama, sijam na sve strane Moj je, samo kad ima one kandže. Film nemoj gledaš, smorih se. Nov film, kako je nastao Petar Pan. Džizs koji šit, šta ja sve gledam zbog drvoseče.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 8:10:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Jbg i zatvaram i otvaram kafanu Dobro jutro žene, častim danas mi mm rođendanko screen capture windows
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 8:36:03
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Trco srecan rodjendan tm. Izvilte kaficu za razbudjivanje
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 8:41:43
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,Trćo srećan rodjendan mužiću u tebe a ova torta,jaoo kako izgleda dobro Danas kitimo vejku vejku
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 9:21:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 9:25:47
|
|
|
|
vocicana
|
Srecan rodjendan!!!! Hvala za posluzenje, bas deluje coko socno! Da li neko zeli prvu jutarnju kaficu, neki nes, neku domacu, sve varijante spremam....
< Poruku je uredio vocicana -- 12.12.2015 9:26:11 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 9:47:05
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro ! Kako lepo posluzenje od samog jutra ! Trcosava,hvala na torti i srecan rodjendan tvom muzicu ! Kafica je bas po mom ukusu mishu, hvala Jos se razvlacim po kuci od jutros,nista konkretno da pocnem da radim i to me nervira...Ni r od rucka,ni ideje ni pomisli,ni dela,uf..
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 10:30:22
|
|
|
|
bubulence
|
Dancic i od nas! Trco srecan tm rodjendan, bice sexa . Veselice meni je najbolje bili kada je bila ona prosla nagradna igra. Gde se delilo oko 20 poklona, covece kakve se teme otvarali i gde su pisani postovi... ono, da li vise volis levu ili desnu papucu i tako dalje... hahahaha ali svasta covek procita
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 10:41:27
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan i od nas.....moze kafa Lele kakve ja slike propustih nego ni ja ne volim, kada je muskarac skroz depiliran a fuuj Trco,sretan rodjus lepo ga proslavite
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 10:49:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja volim te depilirane,misicave,tetovirane i celave ali samo ako imaju pravilan oblik glave i jaku vilicu Trco srecan rodjendan muzu Meni treba bokal kafe,nos mi zapusen skroz,Andrea sad ima bronhitis,nisam spavala kako treba dve nedelje,jedva funkcionisem...
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 11:09:52
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja volim te depilirane,misicave,tetovirane i celave ali samo ako imaju pravilan oblik glave i jaku vilicu Jao Figaro, evo konacno neko ko me razume kad kazem da volim kad muskarac ima onako izrazenu donju vilicu Uvek su me drugarice cudno gledale kad sam to komentarisala. Trco, srecan rodjus tm
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 11:22:15
|
|
|
|
Figaro88
|
Vilica i oblik glave su prvo sto gledam na muskarcu, Ne znam zasto ali ako nema taj oblik moze da bude lep koliko hoce meni nije privlacan
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 11:28:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trco mozwe torta, srecan rodjos! Figaro, volim i ja , nekako je bas mocno i muski
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 12:08:36
|
|
|
|
mirkam
|
Trco srecan rodjendan tm ! Dobar dan,ko kuva kafu ? Ručak gotov,M zaspao,pa popijem na miru kaficu sa vama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 15:25:26
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene kafanske Pijem kafu i pravim novogodisnje aranzmane, milina. Kad se mini buba probudi pravicemo kolace i jos malo kititi kucu. Trco, srecan rodjendan tm da ga lepo proslavite
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 15:55:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobar dan i do mene.Danas radno kod mene,sredila kucu generalku uradila,muz radi drugu,bila mi jetrva malopre,pre nje drugarica,bila sam i ja do komsinice,ma samo sam skitala i cistila danas Trco srecan rodjendan tm Sada da umesim neke rolnice,da spremim muzu veceru kada dodje sa posla i da pravim ukrase za Novu godinu. Bubi hahha,da,da,bice opet sigurno neka n.i. pa cemo opet da se zabavljamo IZVORNA PORUKA: bubulence Veselice meni je najbolje bili kada je bila ona prosla nagradna igra. Gde se delilo oko 20 poklona, covece kakve se teme otvarali i gde su pisani postovi... ono, da li vise volis levu ili desnu papucu i tako dalje... hahahaha ali svasta covek procita
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 16:06:55
|
|
|
|
mama krava
|
Ja cu tortu, a vi uzmite te drvosece!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 16:08:24
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Trco srecan tm rodjendan, bice sexa . Ko o čemu, Bubi o khm, khm !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 16:10:15
|
|
|
|
wivern
|
Trco srecan rodjos tm. Torta izgleda sjajno. Jao kakav je bio diiivan dan, i sad je nebo prelepo. Sutra sam napokon free, a ne znam gde cu pre od obaveza.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 12.12.2015 16:12:08
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ja cu tortu, a vi uzmite te drvosece! I ja,i ja Mk jel ti bolje,pisala si da pijes ab? Eco to je nasoj Bubi omiljena tema,a vala i nama,samo se eto sve vadimo na nju a jedva cekamo da pise,odmah se nadovezemo sve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.