Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 19:25:27
|
|
|
|
emicaa
|
Moje djetence se kupa a ja se sladim štrudlom,i koliko god jedem mogla bih još a svaki čas moram pravit pauzu.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 19:49:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mirise mi kolac iz rerne mmmmm, smuckala ga sa E... Misu, moja skace ispred racunara Sad eno je obgrlila veliki balon i grize ga, samo gledam kad ce da pukne da me presece !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 20:05:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja kuvala vino.. sad jedva gledam na oči.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 20:32:54
|
|
|
|
wivern
|
Anci mogla bih i ja, ali nemam sa kime a i treba sutra ustati u 6 posle vinca Ja grickam bademe, mama se igra sa M a pas prosi za malo badema. Idila
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 20:40:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, dođi jedno veče na kuvano vince
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 20:58:02
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR a pas prosi za malo badema. Idila Nedao bog da proba granula A sve sa stola je ukusnije. Ja danas posle posla pravila kolace za slavu pa mi nesto ponesta inspiracija. Sutra nastavljamo ...
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:06:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice poruku pročitah. Štaaaaa jeeeee?? Sad vam fale drvoseče aaaa? Đa depilirani, đa nedepilirani!!! Kad turam, vidi je tura, kad ne turam ih dozivate. Btw kad smo kod njih, kad sam skidala slike sa neta, mahinalno sam kliknula save, ne kontrolišući gde čuvam. I onaj vukodlak i onaj MOOOOOJ drvoseča završiše u folderu kod mm za posao hahahahahahahah video danas pita je li bre kakve ti to slike čuvaš po mojim folderima za posao Srećom pa mm zna da je meni Hju ok samo kao Wolverine
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:09:48
|
|
|
|
milicicak
|
Turi sliku, Trco, da malo uzivamo i jel ima neko da posluzi pice? Trebalo bi da sprem neko predavanje za sutra a mrziiii meeee
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:14:47
|
|
|
|
branki*
|
Da se upisem da sam na broju..moze i meni neko pice!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:17:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Turi sliku, Trco, da malo uzivamo Jes', pa da mi ga drpiš! Ne dam Odo da doručkujem i da malo odmorim. Decu sam potrpala u krevet!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:21:06
|
|
|
|
milicicak
|
Ih bre sto si neka necu ga diram, casna pionirska Blago tebi kad sad doruckujes
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:22:39
|
|
|
|
branki*
|
Kako da doruckujes nisi jela nista ceo dan?
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:33:05
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Wiv, dođi jedno veče na kuvano vince Da znas da bih mogla IZVORNA PORUKA: nata11 Nedao bog da proba granula A sve sa stola je ukusnije. Ma ovaj moj prozdire sve pred sobom. /bogme zimica napolju. Sad da uspavam M, da se tusnem pa u krpe
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:37:00
|
|
|
|
vocicana
|
Branki kazem ja da je vince cudotvorno, ja sam se zalivala, ali bez preterivanja, nekoliko dana, bas nocas se zakasljala nisam, a planiram da uletim pod tus pa da se nameracim na casicu vina I odoh da spavam, opet posao ujutru.....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:41:05
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo ja se nijednom žalila zbog golotinje osim onog komentara sa šakama Ova moja jedva zasa a moj dragi muž me toliko iznervirao da sam mu mogla oko izvadit,nek zahvali bogu što neću pred mamom i Dorom da mu pravim scenu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:43:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, ja se ne šalim Mi oko 6 išli do maksija, majko mila kakva magla. Ne znam kako je u gradu, mi smo "malo" na periferiji pa još i na visini, ali ovde je vidljivost bila na 50 metara. Kaže mm Hoćeš ti da voziš? Ahaaaa, samo što nisam. Užas. Jao kupih sok od ličija, nisam imala pojma da ima u maksiju. Drugačiji je nego onaj što smo pili u Kanadi ali je lep. I sad pijuckam sok, grickam kikiriki i kašljem
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:55:01
|
|
|
|
wivern
|
Ma ide mi na nerve vise ta maglustina, ne mozes da zamislis kako je tek ovde oko dunava. Pakleno. Smucilo mi se vise i ovo depresivno vreme, cak mi je i sneg bolja opcija od ove katastrofe.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 21:55:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovu temu ne otvaram u prepodnevnim casovima. Da ne bi opet nesto iskocilo kao prosli put kad deci nesto pokazujem. Moze za mene isto vino.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 22:04:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Wiv, to sam i ja rekla, bolje sneg nego ova magla. Ubija u pojam. Po snegu bi se barem igrala napolju sa detetom. Sanjice, ajde na vince
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 22:07:43
|
|
|
|
branki*
|
Jooj,ja ne zelim sneg,muka mi da hodam po snegu,meni,pak,sve odgovara,samo da nema padavina,lakse mi tako.ja navila sat sutra za u 6
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 22:21:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Kako da doruckujes nisi jela nista ceo dan? Ako računaš dva zalogaj korice sa abc sirom i pola kakija jelom, onda jesam Wiki, izem te, pogledaj malo na mesindžer. Ovde do danas bilo lepo i sunčano. Danas osvanu magla, pa sunce bilo pola sata i onda ćao lepo vreme. Meni je sve bolje od snega
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 22:55:20
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo nemaš nemaš vremena da jedeš ili si na nekoj ludoj dijeti? Ja odoh na spavanje pa da vam poželim laku noć,sanjajte drvosječe,vatrogasce,unuke...ko šta voli,a ja ću vjerovatno neku glupost
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 22:58:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Cek cek sada niko nece da tura mni drvosece ni pice?Ccccc kakva je bre to kafana Ajde ko sta hoce,ispunjavam zelje Deca spavaju,muz skita,ja jedem kiflice i uzivam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 23:27:11
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece u kafani. Ja samo da se javim da sam tu. Danas od guzve i trke nestigoh ni da se javim. Dete spava, mm drema a ja odo da se tusnem pa da budim ovog mog. otisla i da bog pa se skoro ne vratila. Evo vam malo bozicnog duha Klik
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 14.12.2015 23:35:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Veselice,ako ispunjavaš želje,ja bih jedan osvežavajući koktel
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.