Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Jao ma zlatna si
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:19:39
|
|
|
|
Trcosava
|
u jeee i ja ću si uznem jedan alkohol Ana jela, sad će i Luka. Obesila sam one zvezde na plafon haha Slikaću, pa ću staviti u oagovarajuću temu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:22:57
|
|
|
|
Figaro88
|
Emice moja A isto tako,ne voli picu,virsle,pastetu,a jede proso,palentu,brokoli obozava,a na palacinkama moze da zivi Mi smo sada doali sa slave,usput sam kupila sebi somersbi,napokon ne pijem nijedan lek sa kojim alkohol ne ide i mogu da ga pijem
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:28:33
|
|
|
|
wivern
|
Ja ću neki koktel Tako bih se rado sad napila, samo da nemam ovog malog daveza i da ne moram na posao. Ovako mi se ne isplati
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:44:40
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene da se cekiram, ufff i ja bih neki koktel.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 20:59:25
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv jel ti radiš svaku nedelju? T stvarno nije izbirljiva što se tiče hrane,jedino ne voli picu,pitu i pire Odoh spremati pile za spavanje,malo kasnimo večeras
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 21:44:22
|
|
|
|
wivern
|
Emice nedeljom sam slobodna, ali sam se ove nedelje menjala sa koleginicom, njoj treba nedelja
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 21:48:25
|
|
|
|
emicaa
|
Kako je maksa,jel ti mama još tu? Moja je jutros u 10 ušla u kuću,presvukla se,raspakovala torbu i u 12 otišla komšinici na slavu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 21:48:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Vece u kafani. Eve i mene da se cekiram. T zaspala u dnevnoj sobi sve sa trakom.na glavi da joj cuva usi. Nismo isli kod dr. Ne mogu da im objasnjavam da mi treba sami recept za ab cekacemo ponedeljak da osemo kod nase. Ja sedim i pijem vino a mm gleda film. Sad cu da ga teram u kupatilo pa da se malo igramo.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 22:10:35
|
|
|
|
branki*
|
I ja sam na broju Moze koktel,koktel moze uvek!konacno svi zaspase,da iskuliram.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 23:32:32
|
|
|
|
Kata90
|
Zene moje,izvolte posluzite se i ZIVELI Danas mi je najsrecniji dan u zivotu,popila sam litru vina....... sredila sam sudove,a sada idem na spavanje.....sutra ce biti jos gostiju.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 19.12.2015 23:52:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Hvala kato! Dobro ce mi doci dok dezuram da ovoj mojoj bubici ne skoci T.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 7:16:05
|
|
|
|
wivern
|
Uh uh, ja ću od svega po malo za dobro jutro Emice tu je, i biće tu do daljnjeg. Ne mogu sama, zbog posla i svega. Šta da se radi, mada super funkcionišemo za divno čudo Ona žena stvarno ćuti i gleda da mi olakša i da me nikako ne iznervira. Svaka joj čast.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 7:43:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Juce sam bila kod brata na slavi, i pokusavala sam da jedem i jurcam za A. i nema sanse. Pojela sam samo jedno parcence ribe, popila casicu rakije, i posle casu spricera, a vince slatko, nije mi uopste bilo za spricer, i naravno puklo me je.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 7:59:04
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,mm je jutros fino poranio.Došao je oko pola 4 Wiv pa sad je ipqk drugačija situacija,ako sad neće imati razumijevanja onda ne znam kad će.Samo pazi usisivač
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 9:18:37
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Sako da se prijavim u kafani Mi idemo da doruckujemo i kod Deda Mraza po paketic.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 9:36:11
|
|
|
|
wivern
|
Hahahah Emice pa ona ga je platila, na čekove valjda će potrajati
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 9:47:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Mah mah u kafanu. Nahranila malo dete, sad da ispušim pa da se bačim na sarme.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 10:55:11
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jutro zene, mi se spremamo da idemo da kupujemo za paketice neke igrackice...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:01:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice, nije jedini, mm se najavio da ce sutra na firminu zurku a danas dolazi kasno..doduse on radi a ne znam tvoj? Leptiricu, ja sam drobila o tim igrackama polovinu decembra, sta cemo ,kako cemo..i kad sam prestala mm sinoc pita-" A je li, sta cemo joj u paketic?"
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:09:42
|
|
|
|
Leptiric123
|
ME jel mi veruješ da smo sinoć bili u Dexicu i Aksi i još nekoj prodavnici i da je ne zanima ni jedna igračka, dam joj u ruku kaze neću kupim i vrati....ja planiram neki stočić i stolicu videla sam na više mesta to, i brat će joj kupiti još jednu foteljicu i kao da joj napravimonjen kutak kad joj dođu drugarice...s tim što planiram to da kupim kad se vratimo od tate, da ne bi kukala da nosimo , a u ovaj paketić koji na poslu dobija videću da uacim nešto ono kao za šminkanje. Ovo danas tražimo nekog ponija i neki doktorski set za drugaricu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:12:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Super ti je toaletni sto ili ona mini kuhinjica...ako je to zanima... ili neku knjizicu pa da joj citas price. Mi se, kazem ti jos nismo dogovorili ...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:26:30
|
|
|
|
emicaa
|
Moj radi preko dana a radi njegovog zdravlja se nadam da sinoć nije radio evo ga kuka čitavo vrijeme,nije navikao piti pa ga ubi mamurluk
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:31:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 ME jel mi veruješ da smo sinoć bili u Dexicu i Aksi i još nekoj prodavnici i da je ne zanima ni jedna igračka, dam joj u ruku kaze neću kupim i vrati....ja planiram neki stočić i stolicu videla sam na više mesta to, i brat će joj kupiti još jednu foteljicu i kao da joj napravimonjen kutak kad joj dođu drugarice...s tim što planiram to da kupim kad se vratimo od tate, da ne bi kukala da nosimo , a u ovaj paketić koji na poslu dobija videću da uacim nešto ono kao za šminkanje. Ovo danas tražimo nekog ponija i neki doktorski set za drugaricu U Pertiniju imaš koferče set za frizera (2.000) i toaletni sto sa svim elementima (4.000)
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 20.12.2015 11:34:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Khm drage imamo temu Novogodišnji paketići, pa molim da se diskusija nastavi tamo p.s. Leptirić, ne proganjam te. Da ne bude opet ja baba roga Ja zavila sarme, sad i komšinica javila da danas ne idemo na klizanje zajedno. Upravo se i Luka probudio. Da mu dam da jede i begamo. Napolju je prelepo!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Da li vam se sviđa imelelaigorMiona?da (
39%)

ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 761Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!