Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 16:16:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj ja ne volim to paperje kad dođem u fazu da zulufe mogu da stavim iza ušiju kao da mi je duga kosa, e onda je već prekardašilo mada, imala sam period kada sam imala neku neobaveznu frizuru, pa su i zulufi bili takvi (kao npr što ima ova ženska na mom avataru), to je bilo u trudnoći kada mi je kosa bila prelepa. Nakon porođaja više to nije bilo to.
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.12.2015 16:56:24 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 16:17:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Inače, mm priključio mikrofon na komp i evo ovo moje dete peva li peva već daaaanima kuka da mu kupimo mikrofon.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 16:54:57
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece! Ja samo da mahnem i da pozelim srecan bozic svim koji ga slave!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 17:11:08
|
|
|
|
tekilica
|
Dobro vece! Srecan Bozic svima koji ga slave danas, slavite ga u miru, sreci i veselju!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 17:17:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Srecan Bozic i smoje strane svima koji slave....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 21:44:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja uzela da pratim predavanja iz css3, i bacim pogled na RR i cvrc, sad me mrzi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 21:52:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Srećan Božić svima koji ga danas slave! Ja bih mogla sad nešto žestoko od pića,da se malo opustim...u meni sve ključa i vri,kao u loncu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 22:44:48
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece! Evo i ja da se napokon javim. Ove nedelje guzva i na pislu i kod kuce. T je bila na bolovanju kod babe i dede a ja koristila vreme za srenjivanje i za sebe. Evo sad sedim i pijuckam vino.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 23:00:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Mi poćerasmo vešticu, nadam se da će stići. Ana, postavila sam ti jednu sliku
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 23:34:25
|
|
|
|
wivern
|
Srećan božić žene. Ana ja više kose imam na vratu nego na glavi. A o zulufima mi ne govori. Ja sam se sisala na 15 dana, jer sam sizela. Uh žene stigoh kući u 11 a radila do 9. Kao, u stvari ništa nisam zavrsila jer pukao net na poslu Sad u krpe pa ujutru novo kolo nova sreća.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 25.12.2015 23:41:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene.Deca konacno spavaju,muz u trecu smenu,gledam tv i razmisljam sta da grickam ovako kasno.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:28:52
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,zenskaci!ajde,kafica!budjenje!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:34:48
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:36:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Prisutna! Di ga je kafa? upload image online free
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:37:35
|
|
|
|
branki*
|
Mmmm!kao da mogu miris da osetim!hvala,trco
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:41:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:44:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki, ja samo turkiš. One druge bućkuriše popodne, ako mi treba da budem budna kao sinoć recimo hahahah
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 7:46:40
|
|
|
|
branki*
|
I ja samo turkis a,buckalice popodne!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 8:25:41
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro zene ! Hvala na kafi,sto kaze Branki,samo sto ne zamirise preko ekrana ! Klinci u krevetu,gledaju neki crtani,T jos spava ,ja pijem buckuris a mm otisao da poplaca racune. Danas kod mm u firmu dolazi deda Mraz,klinci ustali jos u 6:30h..ko ce docekati 11h sa njima sada. Evo ko je za malo kroasana uz kafu
< Poruku je uredio mila83 -- 26.12.2015 8:29:07 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 8:36:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moze, bas sam gladna i nervozna. Spavala u prekidima, maloj opet zapusen nos... poludecu!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 8:42:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro zenskee Ja ustala pe jedno 45 minuta, sama sam danas, svasta imam za uraditi, ali polako cu. ME, verujem da ti je dopiz... Stvarno je ovo vreme ludo, ne mogu da verujem da pahulja snega jos nije pala, bas je neophodno, vazduh je tako zagadjen I tezak. Sinoc sam se umalo ugusila, morala sam oko 19 h da izadjem, kao da sam u gasnoj komori bila, a trenutno je takva magla da se prst pred okom ne vidi. Kuvam kafu, Turkish, nes, caj, sta ko zeli.....
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 9:01:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Dobro jutro :) Ja danas lencarim,probudila sam se jutros u pet,u stanu vrucina,vazduh suv,i nisam mogla vise da spavam.Mm otisao kod njegovih,Andrea se igra,pijem kafu na miru i u tisini i bas prija
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 9:31:35
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Moze, bas sam gladna i nervozna. Spavala u prekidima, maloj opet zapusen nos... poludecu! Joj ME, nadam se da cete brzo ozdraviti ! I mi nesto smrckamo,vreme je skroz blesavo,treba snega stvarno..bas sam se uzelela onog ostrog,hladnog i svezeg vazduha.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 10:52:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ana, postavila sam ti jednu sliku Gde Trco? Wiv, onda me kapiraš, ni ja nisam bolja. Kosa tanka, kad je čista deluje kao da je ima ali čim prespavam... užas. Redovno je perem ujutru pre posla tj prala sam. I nigde ne idem prljave kose, to je još jedan razlog zbog koga volim da je baš kratka, treba mi max 10 min da je operem, osušim i namestim.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 26.12.2015 14:11:13
|
|
|
|
Kata90
|
Juhu ima li koga....neko za coffeee Ni meni nije dan danas,spavala u prekidima....malisa opet kasljuca i temp. poludecu Stvarno bi mogao pasti sneg,da ubije ove bakcile.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?