Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 15:01:37
|
|
|
|
branki*
|
Mila,bravo za djaka zanimljiv vam je taj slatki tramping moze kafica,evo ja je upravo kuvam!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 16:55:50
|
|
|
|
mila83
|
Evo kolaci koje sam ja pravila,koje nosim na razmenu kolaca, kokos kiflice i lazna pita od sira,pa se posluzite uz kaficu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 17:08:46
|
|
|
|
Figaro88
|
Neki sitni sneg,jos uvek pada,sad smo stigli iz Valjeva i tamo je pocinjao.Smrzli smo se Citala sam juce o razmeni kolaca,to je bas super ideja,a tvoji kolaci izgledaju odlicno,mm obozava ove mesecice.Sada moram do brata da pocbemo da pravimo kolace za slavu,a ne izlazi mi se opet napolje nikako
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 17:25:38
|
|
|
|
wivern
|
I ne stigoh danas do vrtića. M imao temperaturu sinoć pa ga vodila kod dr. Duša mi spava, jedva čekam neradne dane. Samo cu da spavam... Ako mi M dozvoli
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 19:00:22
|
|
|
|
emicaa
|
Aaa mrtva sam umorna a još nisam tortu napravila.Posle posla išla!do sveki da joj napravim večeru pa smo onda i mi jeli dole.Odoh sad drmnuti jednu kolu i opet se bacam na posao.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 19:52:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Mila srećan vam ''drugi'' rođendanko Ja evo sad sedoh za komp. A mm od jutros radi. Sutra ima da ga motkom teram u 12 da idemo u prodavnicu inače nećemo naći ništa na rafovima. Napravila sam tortu za sutra kasnije ili sutra da je ukrasim. Inače, napravila sam onu koju sam mislila za gazdaricu mm - da probam ja to prvo, pa da onda njima dam kud da pošaljem nešto, a da neje dobro A možda njima napravim neku drugu
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 30.12.2015 22:52:21
|
|
|
|
Kata90
|
Gde ste zenske,vidim vredne ste prave se torte i kolaci Ja sam danas kuvala sarmu,sutra pecem ribu i prasetinu.... Kako je jadan osecaj,ne osecam ukuse uopste kad jedem,mrzim gripu Vi ste dobro?ili samo ja kukam
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 6:58:00
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Ala je jutros hladno. Brrrrrrr Dodje i poslednji dan u ovoj godini a ja kao po obicaju sve ostavila za zadnji momenat. Nista od kolaca nisam napravila. Kato kod mene je isti slucaj. Izgubila sam culo ukusa i mirisa. Sad mi je sve sto probam bljaks.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 7:19:39
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro u zadnjem danu ove godine! Jedva cekam da je ispratim, napravila sta sam stigla, a veceras idem kod svekijevaca, bas mi godi paznja. Odoh na posao, kasnije pisem. Caooooo
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 7:42:17
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 7:42:27
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro i od mene, da se i ja prijavim u kafani ovo 365 jutro u godini. Veselice, sinoć sam te tražila da se zagrlimo ovde, mislila sam da ću otići da se porađam, ali lažna uzbuna bila. Evo me kod moje M, u njenom krevetu, celu noć se grlimo. Idem da odmaram još malo, noćas je bilo... Huh...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 8:02:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 8:08:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo i od mene Izvolitee....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 8:20:39
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moram brzo na posao pa da završavam za danas što mi je ostalo.Nikakvu euforiju ne osjećam,radujem se jedino zbog T,da joj vidim reakciju na poklone
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 8:35:25
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jujtro i od mene! Ni ja ne osecam nikakvu euforiju za docek,ali zbog dece moramo malo atmosferu da podignemo Tek sad smisljam rucak,za veceru znam sta cu,ici cemo kod jednih prijatelja od 17h do 20,21h otprilike pa cu praviti neke kiflice i nosim kolac. Cujemo se posle,valjda i dorucak spremiti,deca vec otvorila oci Anck Su Nmaun hvala na kafici
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 11:24:04
|
|
|
|
branki*
|
Cao,drustvo! Da vam se javim,pre nego sto se ubacim u cetvrtu brzinu pijem drugu kaficu za sad.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:02:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi ceo dan pravimo kolace,kicma me ubija,nocas cu da spavam kao klada Ako se ne cujemo srecna vam svima nova godina,da vam se ispuni ono sto najvise zelite
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:07:07
|
|
|
|
vocicana
|
Sve devojke, zelim vam sve najlepse, da ste mi zive, zdrave I vesele, da se jos dugo ovako druzimo I smejemo I zalimo, sta bi bez vas
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:20:20
|
|
|
|
branki*
|
Aj,kad smo kod cestitanja,da i ja pozelim lep provod veceras svima,da se proveselimo i sve probleme i brige ostavimo u ovoj staroj godini
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:25:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Kud ste bre pozurile? Nema još čestitanja Valja neki alkohol popiti samo nemam pristup računaru. Pljedže sam napravila, sad da napravim zemicke, pa meni da spremim meso i mislim da posle mogu malo da odahnem. Tj imam i sudove da operem i naseckam šta treba. E onda mogu sednem i sve četri u vis. Mm ću da uvalim da prži/peče meso
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:34:04
|
|
|
|
Dani.kv
|
Ajde ja sad kao pravi padobranac da uletim i pitam da li na RR ima tema o manastiru Sv. Djordje iz Temske kod Pirota? Ili o lecenju psorijaze melemima i kremama. Izvinite i srecni praznici
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:36:55
|
|
|
|
vocicana
|
Jedva cekam da je ispratim! Dugo sam ove godine bila sama, tuzna sam mnogo bila, stalno neraspolozena. Znam da ce mi nova godina doneti bebu, imacu I tada razne frke, ali sam sigurna da cu se I stalno smejati, to mi je potrebno I zato mi toliko I prija
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:40:40
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Ajde ja sad kao pravi padobranac da uletim i pitam da li na RR ima tema o manastiru Sv. Djordje iz Temske kod Pirota? Ili o lecenju psorijaze melemima i kremama. Izvinite i srecni praznici Sad se setih onog-mene zanima gde ovde ima da se kupi cvarci i kavurma Seboreicni dermatitis,ima ova tema,a ima i seboreicni derma titis kod dece.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:40:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Moze alkohol,neki apple cider ili tako nesto,mozda me malo prodje ovaj uzasan bol.Veceras mi mama tu pa necu moci da sedim za kompom,a i toliko smo se izmorili da ne verujem da cemo sacekati dvanaest.
< Poruku je uredio Figaro88 -- 31.12.2015 16:43:56 >
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 31.12.2015 16:43:00
|
|
|
|
branki*
|
Trco,moze alkohol,a mogu i te tvoje zemicke!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?