|  mila83   
   | 
 IZVORNA PORUKA:  Mariya 
 Mame,šta bih mogla da mažem H,ona ima osip već 2 nedelje, a zadnjih 5 dana joj je baš crveno ali suvo i malo kao da se ljušti koža. Pa sam pomislila da nije gljivična infekcija?mazala sam joj sudocrem i bepanten ali nema poboljšanja! Čime bih mogla da joj mažem ako ne nađem dr da jr pogleda? Kući imam kansen, kanesten, daktanol mast,ne znam koliko su oni za bebe,a imam i daktanol oralni gel

Ja sam imala slicnu situaciju samo jednom u zivotu,sa mojom M za prvi rodjendan,isli joj zubi,ceste stolice,vrucina,a ona nosila tada pelene..sve sam to pokusavala,tada nisam znala za Sudocrem,nama je najvise pomogla Niveina krema sa Cinkom u tubi,jedva sam je nalazila kod nas u apotekama,jer zivimo u malom mestu. i sto vise da je gola,bez pelene.Nikakve druge kreme,to sto si nabrojala,ja ne bih bez preporuke lekara.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
 |