Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 14:52:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahaha,nasmeja me bas Mene frizeri bas i ne vole kad dodjem recimo za feniranje,jedino za frizure a meni je najbolja frizura isfenirana kosa
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:07:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
evo i ja se prijavljujem za feniranje, al ces poludeti od mene, meni je kosa jaaako gusta
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:11:32
|
|
|
|
Milena18
|
I ja se osećam mnogo bolje kad radim, jedino bih volela da nađem posao u struci umesto ovog koji sad radim. I naša maca će sa godinu dana u jaslice. Ponekad mislim da će biti još mnogo mala, ali znam da je za nju to mnogo bolje nego da je čuvaju baba i deda. Stari su već, misle da mogu, a dosta toga ne mogu više. Juče baba zamalo da padne sa njom u rukama, kolena su mi se tresla sat vremena. A i bolje da bude sa ljudima koji su školovani za to i sa svojim vršnjacima.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:17:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 evo i ja se prijavljujem za feniranje, al ces poludeti od mene, meni je kosa jaaako gusta I meni
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:20:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, aj stavi sliku svoje kose u temi o frizurama. Za Veselicu je veci problem koliko je duga, nego gusta
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:50:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta je ovo..neko deli gratis feniranje?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 16:04:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
Stavila! Ivana je raspoložena
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 16:12:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozz zenice ja da mahnem. Dosla sa posla, kao da nikad nisam radila sve ponovo Uglavnom ok sam prosla i tako.... Decica su bolje...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:01:37
|
|
|
|
branki*
|
khaleesi,pocela si da radis? da mahnem i ovde,dosla sa posla,vrtic,rucak,raspremaj,standardno..
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:04:40
|
|
|
|
veselicaa
|
khalessi cime se bavis? Mi rucali,sada S pise domaci.A.ima temperaturu i to bas dosta.Steglo je dosta,tesko da ce proci bez ab.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:13:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, feniram drrugarke :) Veselice, jeste bili kod dr?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:24:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zenice ko je za kafu...citav dan buljim u hotele i vile..pobelela sam.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:24:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Khalessi srecno !!!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:29:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana nismo jos,ako i sutra ujutru ima temp.idemo obavezno.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:50:09
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, zene, ja se isfenirala ostavila mini bubu na treningu i smugnula kod frizera Veselice, da A ozdravi brzo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 18:01:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala draga Ja ne znam sta je ovo,svi prehladjeni i sve isto,i odrasli i deca,temperatura,kasalj bas neki gadan virus. Kuvam kafu,ko je za
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 18:04:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad popih jednu al me glava rastura... zmorena sam do bola jer iz kuce nismao izasli
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 20:40:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenske joj Branki pocela danas.... nije se mnogo promenilo od kako sam otisla pre 23 meseca Oficir sam Anck nadam se proci ce te glava...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 20:44:52
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ti i ja cemo zajedno kod i Ivane da nas fenira,a mozemo i noktice zajedno raditi.I Ivana i ja to volimo a i znamo.Ti nam peci kiflice dok mi lakiramo Anck ja samo cekam da pilici zaspu pa da se bacim na gledanje ponuda,opet
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:01:01
|
|
|
|
veselicaa
|
khalessi super Emice moze,kada mi je kosa sredjena mogu sve A tek nokti,ma bice kiflica i slatkih i slanih
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:09:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
iii ju prosto mi dodje da stojim mirno pred Khalessi
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:26:23
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ja bih samo slatke,ti mjesi mi cemo navijati Khalessi sto je meni u glavi da radis u kancelariji nesto pri vojci
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:29:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Slatke nego sta,ove slane za Ivancicu cini mi se ona vise voli slano
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:32:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 iii ju prosto mi dodje da stojim mirno pred Khalessi a jesi luda Sve sam ih polegala... sad mozda uspem i sa mm koju rec da progovorim, tek se sad vidimo na miru.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 22:18:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo da nas ne postroji sve ovde joooj nacula sam danas ovaj nas propali sindikat ce izgleda deliti paketice, verovatno neka socijala ali nema veze necemo da gledamo u zube . al dok ne podele ni u tu vest ne verujem
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?