|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska groznica!
13.12.2016 12:29:28   
IvanaSK RR
Emice, kolege zato što rade u Vojsci jesu, ali ne rade na istom mestu, koliko znam.
Ni ja ne volim da peglam i ribam kad sam nervozna.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 651
13.12.2016 13:42:37   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Vesela pa gde si mi ti... Mene nije bilo jedno vreme a i kad sam tu nikako da se susretnemo.

Ja peglanje nikada nisam volela, ne volim ni sada.
Volim putovanja npr, to bas volim user posted image

Wiv draga ti radis,ja imam malu bebu i dva skolarca kako da se sretnemo.Nikada necu da zaboravim ono leto kada smo ovde u kafanici pisale uglavnom ja,ti i Emicauser posted image
Ja volim da peglam,da operem ves,na ruke perem sve sto je novo i sto je "fensi" jedino mrzim da sklapam ves kada ga pokupim sa zice.To me nekako uvek mrzi,a volim da mi je orman pod konac pogotovo deciji.Svasta od mene,ni sama ne znam sta bih htela user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 652
13.12.2016 13:55:18   
wivern
Ma i ja peglam samo ono sto moram, Ali sad moram sve, jer su ormani prazni user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 653
13.12.2016 13:58:14   
veselicaa
Haha bude i toga kod mene.Jos mi se masina pokvarila kad Nina nije imala ni mesec dana,za ta tri dana stvorila mi se planina vesa u kupatilu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 654
13.12.2016 15:16:31   
Anck Su Nmaun
Mrzim ovu zimu .. po citavoj kuci mi je ves, jer napolju mu treba sto godina user posted image
A peglam samo kosulje, i ako ovako nesto bas treba od stajanja u ormanu.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 655
13.12.2016 15:49:25   
Sanjica26 RR
I ja volim da peglam. Ali ne stizem.Sad kad sam.stigla sa posla vidim daska postavljena. Mm je peglao malo. I ja sad dovrsila.Posle opet akcija. Idem na casove.Posle po T da idem posto ima ples.

Anck ja ne iznosim zimi ves na terasu, jer posle ves smrdi na dim. Ima ovde puno ljudi koji loze. Ali smucilo mi se sirenje vesa. Pukla mi je zica i kacim po radijatorima.
Lepo se dogovorimo Veselica i ja da vam peglamo, a vi nama rucak da zgotovite.user posted image Volim i da kuvam, ali u poslednje vreme nemam inspiraciju.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.12.2016 15:51:28 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 656
13.12.2016 16:26:33   
Anck Su Nmaun
Meni je terasa zaklonjena a ne ide nam niciji dim user posted image ali u stanu nemam puno radijatora user posted image tako das vesa svuda ima, ogromne peskire ili cebad vak po stolicama i fotelji znam da razapnem.. ma da poludim.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 657
13.12.2016 16:39:28   
Sanjica26 RR
Anck, ma i ja cesto kacim po stolicama. Zalim za masinom za susenje vesa.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 658
13.12.2016 16:42:28   
IvanaSK RR
Ja mašinu za sušenje ukljucim kad je kisa i kad imam mnogo vesa. Inace mi se na terasi fino, za sada, osusi.

Direktna veza do poruke: 659
13.12.2016 16:44:19   
emicaa
Ja mrzim,mrzim peglu,mada znate vi to vec user posted image
Stavila sam sarmu za sutra da se kuva,za veceru cu palacinke vjerovatno.Nisam ih sedmicu pravilauser posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 660
13.12.2016 16:52:24   
veselicaa
Sanjice moze,ja cu i kiflice da mesim,Emica nokte da nam sredjuje,Ivana da nas frizira user posted image
Mi malopre rucali,A bolje dosta malo joj nos curi i kaslje ali kako je bila juce sad je odlicno.Hoce u skolu sutra a mi joj ne dajemo pa nas ubedjuje da ipak ide.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 661
13.12.2016 16:59:24   
IvanaSK RR
Veselice, ja bih je ostavila i sutra da ne ide u školu. Istina, mog sina bi terala da ide u skolu i sa temperaturom user posted image

Direktna veza do poruke: 662
13.12.2016 17:04:12   
veselicaa
Ma necemo je pustiti,nema sanse.Mnogo je hladno i duva vetar,a ona ujutru ide kada su temperature jos nize.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 663
13.12.2016 17:13:49   
milicicak
Veselice, nek ostane jos par dana kod kuce, da se skroz oporavi.
Ivana, negde si pisala da tvoj sin ne voli skolu. Moji nastavnicki dani su davno prosli ali iz iskustva znam da kod svakog deteta pali nesto drugo. Neki dobro reaguju na kritiku, neki ako ih hvalis, neki ako im ukines ono sto najvise vole. Iskreno, ja mu ne bih ukidala fudbal, porazgovarala bih sa psihologom kako da vezbate strpljenje i koncentraciju. Meni su cesto i najbolji djaci dobijali lose ocene na testovima ne zato sto ne znaju nego zato sto zbrzaju... Super je sto imas dobru saradnju sa uciteljicom, mozda sa njom da jos malo porazgovaras sta misli sta bi upalilo kod njega. Iskreno mislim da uspeh u skoli nije pokazatelj koliko ce neko biti uspesan i dobar u svom poslu tako da nemoj da se sekiras za svaku losu ocenu. On od 1-4 razreda mora da stekne radne navike i da pocne da uci kako da misli svojom glavom a za to mora da nauci da se skoncentrise.
Eto, ispisah esej user posted image
Mini buba je kod b&d, ja sama u kuci, preparirana, cekam mm da dodje sa posla da rucamo

Direktna veza do poruke: 664
13.12.2016 17:19:38   
Anck Su Nmaun
Ja palacinke... ja planirala danas danpravim al.me stomak rastura pa mozda kasnije...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 665
13.12.2016 17:50:31   
emicaa
Kod mene otpadaju palacinke veceras,kaze mm ma bice sarma sigurno,njemu se jede user posted image
Veselice,Ivana i Sanjice a ko ce da nam cuva djecu dok se mi lickamo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 666
13.12.2016 17:53:20   
IvanaSK RR
Milicicak, hvala ti na tvom iskustvu. Psiholog kaze da po njegovim nekim rezultatima on može sigurno imati sve cetvorke, a uz volju i petice. Ja sam rekla da on ne mora da ima sve petice, al ne želim da ima jedinice i dvojke, kaze da to njemu ne govorim user posted image
I ja mislim da se treba vezbati ta koncentracija, motivacija, zainteresovanost, ali vise ni ne znam nacin.

Direktna veza do poruke: 667
13.12.2016 18:03:02   
veselicaa
Emice moja A. user posted image Placacemo je lakovima za nokte,obozava ih.
Ivana jel si bolje,jel si se smirila malo?Sta kaze Stefan?

Direktna veza do poruke: 668
13.12.2016 18:33:48   
Khaleesi
Pozdrav mame...
Joj kako mi nedostaju ova deca po ceo danuser posted image sad smo se zguzvali pa gledamo crtac...
Suzi ja sam sa 20 god operisala krajnike zbog angina bas....

Direktna veza do poruke: 669
13.12.2016 18:42:29   
IvanaSK RR
Veselice, popila sam jos jednu tabletu za glavobolju i drugu polovinu tablete za smirenje user posted image mislim da mi danas nije dan, draga komšinica, predsednica kucnog saveta mi digla pritisak na trista. Pa sam sad sređivala cvece, prala saksije... I kupatilo bi, al nemam vremena, vristalina se budi.
Stefan je krenuo odmah da radi zadatke, ali mu je muz zadao da napise recenicu 100 puta "uvek cu citati zadatke i razmisljati" i tako user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 670
13.12.2016 18:59:23   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Pozdrav mame...
Joj kako mi nedostaju ova deca po ceo danuser posted image sad smo se zguzvali pa gledamo crtac...

I kod nas isto!
Njih dve se usunjale kod mene , pricaju strasne price i plase jedna drugu user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 671
13.12.2016 19:35:32   
Animsaj9
vece u kafani, sta se sluzi?

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 672
13.12.2016 21:17:09   
veselicaa
Ivana kao Bart iz Simpsonovihuser posted image user posted image
Anim sta hoces,ja nudim kuvano vino i pecenu bundevu,mljac mljac.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 673
13.12.2016 21:25:12   
Anck Su Nmaun
E deca legla, potrosila svu vodu nemam da se tusnem grrrr al sta da radim ujutru cu, pa mogu da sednem na miru. Mada sam umorna i slomljena.. jedva cekam da spavam.

Direktna veza do poruke: 674
13.12.2016 22:32:38   
suzi kju
Laku noc mame.
Umorna sam bas.
I juce i danas aam sama s decom, muz dodje uvece za uspavljivanje. Danas sam igrala malo igricu memorije pa nisam pisala ništa user posted image

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here