Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 22:25:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo paketici..to bi trebalo i kod nas uskotlro...bas se radujem!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 22:48:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Daaa, ja volim one Anine slane kiflice, ali ne odbijam ni slatke Noktici, frizure, kiflice... I dame i domacice :) Veselice, jel spala temperatura?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 5:38:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Otvaram kafanu...ko je za kaHvu?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:06:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, ja juce ne stigoh da pišem. Ispisala sam bila post i nisam ga iskopirala kad me zeznula istekla sesija i nisam imala zivaca ponovo da pišem. Imali smo goste juce ceo dan. Brat i snajka sa decom, igrali igrice na lap topu pa i na telefonu sinoc nmg da nadjem mob. Inace isli na kontrolu juče. Bolje su,ali im je danas cetvrti dan ab pa polako. A i ja pijem ab,imam gnojnu anginu, grlo me bas boli. Muz ovih dana radi po ceo dan ,dosla neka delegacija iz Azerbejdžana,sinoc dosao u 21:30
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:16:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Suzi, vas bas sve redom uhvatilo Dobro je kad su curice bolje Ja popih kafu bas bas brzinski, nije mi ni toliko dao fore
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:19:18
|
|
|
|
wivern
|
Zdravo zene. E bre Suzi, vi bas zaglaviste. Ja juce rano zaspala, bar sam se naspavala. Volim kad se probudim i kroz prozor vidim da je suncan dan.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:38:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Ja od jutros brisem povracku nadam se da nece izbaciti ab...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:54:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,odoh da nam spremim dorucak.Danas radim,i dalje se radujem Ivana jesu li tm i Khaleesi radne kolege?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 8:55:10
|
|
|
|
vocicana
|
Veselice, ME, Suzi Sanjalice sto se malog tice, prvih 4 dana je bio katastrofa, nije lepo danju dremao, kuci se drugacije ponasao, verovatno ga ono zagadjenje urnise pa bude haos. Saad spava ravno 10,5 sati i ne zalim se. Sinoc je toliko plakao od umora da je bio nesnosan do spavanja. Sa njim sam u cugu napolju po 2,5 sata, ako se dobro organizujemo, onda izadjemo jos jednom na sat. Pa juce me je glava razbila napolju, toliko je nesto neprijatno hladno bilo. Wiv e da znas da volim da cujem da si se malo odmorila, kada ti vidim raspored i sta sve od obaveza imas, identicno kao za branki, milo mi je da se odmoris i tii ona. Meni vec nedostaje posao malo, ljudi frka i ostalo, mada je nikada gore sa papirima, samo jedan tehnicar treba da sedi za racunarom, jer ce doci majke mi trenutak da necemmo ni videti pacijenta koliko su bitni papiri.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 9:03:12
|
|
|
|
wivern
|
Me i vi ste zaglavili Evo ga moj zvoncic me terorise sa tom pesmicom dok mu spremam dorucak. Pa da ga torpedujem u vrtic kad jede. A ja na peglanje Nerviraju me obaveze zbog slobodnog dana, jer ga nikada nemam. Juce sam cekala da mi se javi decko koji je kupio svekrov auto i da idemo u sup da vrratimo tablice. i nije se javio. i onda nista ne mozes da zavrsis jer cekas..
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 9:10:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 9:12:35
|
|
|
|
vocicana
|
Jao moram ovo da napisem, ja sam se juce smejala a moje dete je plakalo. Pesmicu Nater o sam baku da zvacemo zvaku...svi znate. On je zapamtio deo kada krene...dal se baka ljutnula...oooo, dal je zvaku sutnula...on odmah slozi onu najtuzniju facu i pocinje da place, kao da zali nekoga, ja nisam mogla da poverujem, ja hajde kasnije opet da probam, ma tacno je zapamtio, place kao kisa, onako zalosno tuzno. Muz mi kaze nemoj da provciras dete, sta ti je, a i on se smejao, a zalosti moje...
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 9:53:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana jeste,od jutros je dosta bolje,pratim jos danas,nije u skolu otisla. Voci jaoj tako mali a ume da se rastuzi,sreca mala. Joj Wiv peglanje,ja sam pre volela da peglam,ali pocinjem da ga mrzim ahahhahah jednostavno ne postizem sve da opeglam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:11:34
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Jutro mame!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:35:39
|
|
|
|
wivern
|
Vesela pa gde si mi ti... Mene nije bilo jedno vreme a i kad sam tu nikako da se susretnemo. Ja peglanje nikada nisam volela, ne volim ni sada. Volim putovanja npr, to bas volim
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:45:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja peglam samo kad sam bas jako nervozna
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:48:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Haha wiv nasmeja me,i ja to bas volim. Ja sam pre par meseci batalila da peglam sve dečije, peglam bodice koji idu do njih, ostalo ništa, lepo složim i gotovo, naše što moram opeglam sto ne ne. Ja jednostavno nmg da stignem. Jedino noću al to ne bih radila ni u ludilu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:49:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ja peglanje nikada nisam volela, ne volim ni sada. Volim putovanja npr, to bas volim Mogla bih te citirati
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:51:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hhahaa pa nisi ni ti luda Jao imam i ja par kosulja...cekaju me danima !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 10:51:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja peglam samo kad sam bas jako nervozna Ja tada ribam kupatilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 11:17:35
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ja peglanje nikada nisam volela, ne volim ni sada. Volim putovanja npr, to bas volim SLazem se Dobar dan. Ja nervozna. Citam vas.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 11:21:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da mahnem... nisam u kanc umem i da se dobro smrznem kao jiutros... Suzi vadi krajnike
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 11:49:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
moze jedna kafica, ja to bas volim
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 12:25:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Khaleesi nemam ja često te angine, ja i ne pamti kad mw je zadnji put bolelo grlo Ja cu doma zdravlja pa posle kuvam kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 12:29:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja celo detinjstvo dok nisam povadila krajnike... uzas. Ja odoh malo da dremnem pa u setnjicu..lep je dan.
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?