Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 13.12.2016 23:22:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
parce bundeve i na spavanje
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 7:53:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Niko kafanu ne otvara Ajdeee ko sta pije?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 7:56:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni bi mogao caj zbog stomaka. Ne mrdam iz kreveta dok Sofi ne ustane.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 7:58:29
|
|
|
|
vocicana
|
Jao bre Sanjice,evo ja kuvam caj, nema problema. Sta se to desava sa tim bolestinama dosadnim! Mi uveliko budni, on se iskezio sa zubicem kao skrba baba, a do maloi pre je jaukao, sada se igra sa pelenom.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 7:59:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj se igra sa onim drndalicama u krevetu... odoh da popijem kafu !
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:03:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nadam se Voci da cemo Novu Godinu da pocnemo zdravi.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:07:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja pijem kafu... Zao mi je sto ima toliko bolesne dečice, a i odraslih. I uciteljica engleskog mi malo pre javila da otkazuje danas cas, virus...
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:11:15
|
|
|
|
vocicana
|
E stvarno strasno. Sanjice, ja svima zelim da zaokruze ovu godinu sa svim glupostima koje su nas zadesile, osim rodjenja nase decice u ovoj prestupnoj godini, da sve stane i da januar donese mnogo zdravije i lepse okruzenje sa mnogo lepsim dogadjajima. Tebe je bas poteralo od situacije sa ocem, pa ovamo.Zelim ti od srca sve najlepse!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:11:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo još kljakavih!!! Prvo smo mm i ja fasali stomačni, pa Luka i sinoć Ana. O happy day! Srećom, Ana i Luka su imali neki blaži oblik. Mi smo se oboje raspadali u ponedeljak. E, dobro vi jutro!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:12:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, kaze mi juce uciteljica koleginica da je jedan dan u njenom odeljenju bilo samo 8 dece. Trco, konacno i ti.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:16:22
|
|
|
|
vocicana
|
O pa dobro jutro Trcoslava. Kako si? Pre neki dan sam na tebe mislila, nadam se da ste pregrmeli taj virus. Sta ima novo? Kako je na poslu?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:31:30
|
|
|
|
wivern
|
Heheheh pa ko je to nama dosaooooo Evo i mene, bas sam lose spavala. Drma me pms, preopterecena sam poslom, svo vreme o tome razmisljam umesto da spavam. Moze kafa za mene? Trco rekoh ti da je virus
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 8:33:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helloo Trcoooo vrednice , nema te Wiv sto mrzim kad se bacim u razmisljanje pa pola noci prodje bez spavanja
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:00:00
|
|
|
|
wivern
|
Em sto razmisljam, em sto mi kuva u stomaku od nervoze. Sve je to pms, ja zaista nisam takva. Ono na sta sam ponosna na sebe je ta osobina da se uvek snadjem i docekam na noge bez panike. I sad me ovo ubija I dalje mi se vrzma po glavi sve. Ja skuvala nes, ko hoce?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:03:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ja juce dobila, poranila
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:06:43
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Ja bih kofein intravenozno, kao narkolepsiju da imam, uzasno mi se spava. Trco, nedostajes
< Poruku je uredio milicicak -- 14.12.2016 9:07:44 >
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:27:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam u opasnom pms-u.Osim sto slatkise prozdirem vise puta dnevno imam zelju da nekog zadavim Trco darling nedostajes nam Ja se spremam za posao,popijem lijek i nema me
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:37:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ostavih malisu u dubak dok sam nam spremala dorucak izlomi mi noge Kako sija sunce napolju, a ensto ne znam za set_nju...juce smo se smrzliiii!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:40:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Anck, da ti odmah kazem, otvorena su mi vrata od terase, spic je, osecam da poliva
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:48:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, napolju je hladnije nego juce, definitivno.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 9:56:52
|
|
|
|
Sandricak
|
kafana radi? Ja odvela Makija u vrtic, danas se slikaju, , Ilija sad zaspao pa cu da muckam torticu... A vreme... kroz prozor prolece, 15stepeni, a kad izadjem -5... Zubato neko sunce... brrrrr
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 10:00:33
|
|
|
|
wivern
|
A tek sto sam emotivna i osetljiva... Ajaoj, pa zaplacem se u sekundi. Mrzim pms. Zimi kad je suncan dan to samo znaci da je napolju debeo --------
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 10:01:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro u kafanu. Nocas smo za razliku od prosle noći malo i spavali. Dom zdravlja je pun. Vodila ih danas na kontrolu, grlo i dalje crveno ,nos curi i pored ab jedino se osip povukao. Ide na bolje valjda. Ne znam otkud više ovoliko slina Od komsinice maleni upalu pluca izgleda da ima
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 10:15:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Onda i necemo u setnju, iskoristicu danas da V spava, bar cu gledati da sto duze spava da bi veceras mogao da navija za seku. Bas kasno pocinje, mislim za njega u pola 7 a ko zna koliko ce trajati, samo da ne bude ne ispavan ..onda smo ga ugasili
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 10:16:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
jutrooo, mi smo jutros jako rano ustali, pa nam se vec spava, sto meni odgovara taman da trknem do poste da platim racune dok on spava , tu nam je baba pa ce ga oslusnuti. Sta se zluzi u kafani od ranog jutra
|
|
Anketa
Kako do Ringeraje?guppy RRKako ste saznale za Ringeraju?preko pretraživača (
68%)

u drugim medijima (
0%)

dobila sam vizit kartu (
0%)

rekla mi je drugarica (
7%)

saznala sam na drugom forumu (
4%)

drugo (
21%)
Ukupan broj glasova: 28Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!