Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 17:51:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, pa nek ide u persun. Sanjalice sutra ga ti odvedi kod dr. T je suvo kasljala posle terapije. I posle krece temp. Crveno joj je grlo. Pogledaj mu grlo
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 17:52:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
i ja virim da vidim. sta ce Suzi napisati... ne sumnjam. i ja ivana
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:00:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Mene citav dan drnda glava, ako je zbog promene vremena, eto nek sneg pada
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:17:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Jeste upala, prilično jaka. Al meni više smeta ova gluvoća nego bol. Doduše i popila sam brufen malopre pa mi verovatno malo kupira bol. . A bas sam gluva sad dibidus. .. Dala mi je ab 10 dana ,brufen protiv bolova i sprej za nos. Hvala drage što mislite na mene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:20:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Suzi, da nam brzo ozdravis
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:21:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi , bice bolje , samo da ab pocne da deluje
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:34:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi 😘 Misu, ljubac i tebi da brzo glavobolja prodje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 18:47:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O bre Suzi bas si zaglibila!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 19:23:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice od opstine 3,od sveki 3 i mm dobio jedan.Imaju jos i od strica,tri tetke,mojih i mi sto im pravimo. Suzi brzo da ozdravis😘 Les virus je uzasan,mm sinoc radio trecu kaze cele noci dolazili i prehladjeni odrasli i deca.Sto se tice glasanja moras da brojis ti a izgleda i bic da koristis,svaceg ima😂 Kod nas sneg fino napadao,deca prave cestitke i svadjaju se 😃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 19:46:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
jaooo ljudi vidite li vi ono glasanje, sve sami lazni profili
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 20:26:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I svi su aktivni bas kad je vtreme da se glasa za nekog tamo joj kako providno... mislim skroz bzvz. Hiljadu puta sam rekla sto bar ne naprave pravilo za nagradne igre da moraju imati minimum 100 postova da bi ucestvovali. ali... Ja gledam film i grickam kokice, izvolte
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 20:40:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, sta gledas? Ja moram da cekam 12 zbog inhalacije. Mrtva sam, ali najbitnije nema niko temperaturu. Suzi brz oporavak.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 28.12.2016 20:54:13 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 20:52:21
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi brzo ozdravi. moji ce dobiti po 7 ili 8 paketica sreca pa dora ne jede puno slatkise. Les draga ajd ti malo bic u ruke i uvedi red tamo u glasanju
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 21:04:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
slazem se s tobom Anck za tih 100 postova
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 21:12:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala drage, valjda ce ab da odradi svoje do sutra ,da bar manje boli. Mnogo je ruzan osećaj,ja bas nikad nisam imala problema s upadom ušiju, al eto za sve postoji prvi put. Biće paketica slatkiša i igračaka lom
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 21:46:10
|
|
|
|
wivern
|
Eeej zenske... Vidim opet aktuelne nagradne igre. Ja ostala bez neta, zaboravila sam da platim Suzi nadam se da ce te brzo proci. Ja i dalje kasljem kao tuberan, razvaljuje me alergija.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 21:48:02
|
|
|
|
branki*
|
na sta si sad alergicna po ovoj zimi ,wiv?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 28.12.2016 22:00:30
|
|
|
|
wivern
|
Nikad mi nisu otkrili, a svakog novembra krece suvi kasalj i traje do marta. Nije astma, proveravala sam. Mislim nije bila, sad je verovatno i da cu je zakaciti ovolikim kasljanjem.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 7:05:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic Odoh da.pristavim kafu. Sedim u krevetu i kuckam a ovaj mali mi cupa telefon
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 7:12:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro i od mene. Bolelo me uvo noćas, tri brufena sam noćas popila i zaspala negde oko 4-pola 5. Sad smo ustale pa da stavim caj,boli me grlo kasljem haos. Ovo je bgm bilo za inekcije ne za kapsule.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 7:47:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, bas te boli Ja sam skroz nikakva, i fizički i psihički.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 8:41:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutru. Uspavala sam se za inhalaciju koliko sam umorna. Budio me je muz nekoliko puta. Sad je on bolestan. Kasnije sam se probudila, pa sam je inhalirala. Bas sam bila besna. I onda nisam mogla da spavam.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 8:41:52
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro drugarke, ja pisah na temu glasanja, ne znam da li se Amck seca, kada sam se obradovala sto su bas NASE dobile. Msm stvarno. Lesi ozdravite brzo, ja sam sva nestrpljiva da izbrojim jos ova tri dana i da mi svi zdravi udjete u novu neprestupnu godinu! Kod mene stvanje redovno, svrbe desni, rastu zubi. Msm da ce od muke skapirati dubak. Suzi moja ti si po meni bila za Longaceph po 1 gr jutro vece, plus analgetik, ali ispij pa ces dobiti i produzetak th. Uh...to boli strasno. Ajmo mame kaficeeeee
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 9:08:09
|
|
|
|
sonyasha
|
Wiw, ja ovako sada uskačem kao pala sa marsa ali i ja imam te manifestacije alergiske u tom periodu. Jel si se testirala na grinje, perije i ceo taj osnovni paket? Meni se iapostavilo da ove godine nemam ali zato što sam promenila dušek na krevetu i više ne koriatim vunene ćebiće nego samo futerske posle pranja u mašini. Naravno i jorgan mora da se iščekira i tepisi, mada je kod mene pomogla kombinacija da promenim sve ovo. Imam idalje povremeno nagoveštaje, golica me kao perce između grla i pluća ali uzmem neku žvaku i prođe. IZVORNA PORUKA: wivern RR Nikad mi nisu otkrili, a svakog novembra krece suvi kasalj i traje do marta. Nije astma, proveravala sam. Mislim nije bila, sad je verovatno i da cu je zakaciti ovolikim kasljanjem.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 29.12.2016 9:18:41
|
|
|
|
wivern
|
Sonya to je upravo takav osecaj golicanja. Sve sam kontrolisala i alergicna sam samo na grinje, ali smo na to svi alergicni izgleda. Nista od ostalih stvari ne koristim, koristim jorgancic kao taj sto si opisala. Meni se alergija javlja samo u novembru i traje do marta. Potpuno debilno, ali ja sam poznati nosilac debilnih bolesti I ja se ne javih, zdravo zenskaci :)
< Poruku je uredio wivern RR -- 29.12.2016 9:19:10 >
|
Anketa
Igriceelenica4everDozvoljavate li detetu da igra igrice na kompjuteru?Da (
58%)

Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!