Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:32:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, ne daj se 😙 Mene glava opet boli, a treba da idemo na Adu
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:34:57
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Ja popila kaficu i gledam tv, umesto dorucak da spremam . Malac me izmorio , tj.vise sebe , ali dok malo ozdravi a sudeci po ovoj glupoj temp.opet ga moram voditi sutra kod dr. Ova nasa bas izbegava AB , nego nas pusti ovako da se malo mucimo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:38:25
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Suzi, ne daj se 😙 Mene glava opet boli, a treba da idemo na Adu Pa lekic i pravac Ada, mi smo bili cim smo stigli u Bg. Stigli smo i da se vozimo onim vozicem , cerkica obozava, a bebac odmah zaspao od truckanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:41:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mene probudio mm mobilni. Zvonio je. Sad sam na mojoj terasici. Stavila sam makaronice za decu da doruckuju kad se probude, pa idemo na sluzbu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:51:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, meni bas slabo pomazu lekovi za glavobolju. Mislim da me boli od sunca juce, ceo dan smo bili na suncu, ruke su mi izgorele. Mada, slabo i spavam, a treba danas i da dobijem... Sad cu videti sa muzem i sinom sta cemo. Treba tamo i da pogledamo neke fudbalske utakmice
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 7:55:36
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame! Mališa se probudio malo pre 7, pa dok je sisao,podrignuo, meni više nema spavanja. Sad ću možda imati malo mira pa da uradim šta sam mislila a ne stižem danima-da šijem Mada kako poznajem svoju decu, danas će ustati u 8! Da suzi, mora on da prekontroliše šta pišem o njemu verujem da si umorna. Kako i ne bi bila, radiš na poslu, radiš kad dođeš kući. Ivana, tebe baš često boli glava?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 8:46:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, Mariya, bas cesto. Sada četiri dana za redom. Razmisljam da od septembra idem kod lekara. Postaje neizdrzivo da ovoliko cesto boli.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 8:50:27
|
|
|
|
Mariya
|
I kao što sam rekla, evo ih svo troje budni pre pola 9! Sad pokušavam da vratim mališu u krevet da bar njega ne moram da nosam... Ivana idi obavezno, nadam se da je samo od umora,možda si malokrvna, ali moraš da proveriš. Eto vidiš šta je bilo sa mojom sestrom, ona je kod dr otišla baš zbog neprestanih glavobolja koje nisu prolazile ni od lekova i eto šta su joj otkrili. Ovo sad tzvuči strašno, msm ti nemaš rak ali nemoj da čekaš septembar.
< Poruku je uredio Mariya -- 11.6.2017 8:56:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 8:52:37
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobro jutro mame... mi danas spavali do pola 8 sto se retko desava... naravno sa budjenjem x puta.. jos sam cavrljala sa mm do iza ponoci, ali ok... Jutros lepo vreme, I i ja napolju pili kafu, divno je... i svratila komsinica mesila je jutros pogacice sa cvarcima pa donela vruce... ima da budem kao prase ..odmah sam takvu vrucu morala pojestj :-) Ivana, a da odes pre septembra... sto cekas?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 15:47:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mamike. Ma kakvi rak, sta vam je. Ti Iv da does do lekara zbog glave i uradis jedan EEG, blago meni. Ti imas hipertenziju, samo malo sunca dodas na to i do jaja je kombinacija, da ti mozak eksplodira. Na stranu to sto ja sada trenutno nisam u toku kakva je maca nocu, da li se budi, umorna si brate mili, negde mora da prsne.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 15:51:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ju, sacuvaj Boze sta cu ovde procitati. Ivana ti imas povremene glavobolje kao i ja. Meni to lici na migrenu. Jos ako nisi navikla na sunce pun pogodak.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 16:07:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, Sanjice, ludaco Hvala vam sto brinete 😙 Od septembra po lekarima jer nema ko decu da cuva, muz ce sad opet po terenima, a ja ne mogu da gledam u pasulj kad ce mi zakazati, da li ce on moci uzeti slobodan dan, da li ce biti uopšte kuci... Voci, pritisak mi je sad visok samo kad se iznerviram A na sunce reagujem glavoboljom, da.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 17:37:07
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja Ivančice, i to me zaboli u sekundi baš jako, nema pripreme.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 17:45:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, ko bi rekao... A rodjene u divnim, suncanim gradovima. Eh, Zadar :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 19:06:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Sada mi pade na pamet Branki, čuje li se iko sa njom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 19:30:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E bas cu joj sada pustiti poruki, bas nedostaje P. S. Branki je dobro, jos neki dan su u Bg-u pa se vracaju. Los joj je net.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 11.6.2017 19:55:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 20:04:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Da, Mariya, bas cesto. Sada četiri dana za redom. Razmisljam da od septembra idem kod lekara. Postaje neizdrzivo da ovoliko cesto boli. Uh, sad me podseti da ja imam upute da uradim , rekla mi dr.ksd popijem one lekice sto mi dala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 20:06:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, za sta uput? I koje lekice pijes?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:02:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece i laku noc. Mi smo se vratili od prijatelja. Deca su odmah zaspala. Meni se vratio virus. Sva sam nikakva. A kuci nikakav lek nemam. Idem da legnem. Nema mi druge.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:06:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, paracetamol, vitamin c? Zao mi je. Idi odmori.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:08:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemam nista. Osim decijeg.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:12:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam jutros pila Andrein Paracetamol
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:16:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm mi je dao sladoled. Sad ce sigurno da mi bude bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:28:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece mamee Sta se radi ja legla pa malko kuckam. Beban se danas nasetao bas se umorio, odmah je zaspao. Kao navijen samo ga usmeris i on kao ina igrackica ne staje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 11.6.2017 22:34:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, sigurno ce ti biti bolje Anck, ova moja hoce na svoju stranu i obavezno da ide da pipka automobile
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
najlepse zensko imemara31... za Vas je... Odgovor ostavite u KOMENTARIMA. Thanks! (
93%)

(
7%)
Ukupan broj glasova: 82Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!