|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JuLski baRR
17.7.2017 18:49:04   
dddaca
Da znas da jeste. Jednom sam se presla i kupim boraniju na pijaci, rekoh sad cu to, zacas posla. Kako da ne, zacas posla user posted image Jeste bila ona lepa, mlada, preukusna, ali mi vise nije palo na pamet da je kupim neociscenu

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 451
17.7.2017 19:34:05   
Duškić

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja dojim Ninu,muz posao iz Nisa.Deca otisla kod babe,dosadno im u kuci,napolju ne mogu vetar.
Cistila sam boraniju,joj ala je to dosadnouser posted image

Jaoooj, ja sam sad cistila kod mame kad sam bila.
Nikad da zavrsimo, a nabrala je lom zivi. Uf, ona je odmah obari u vodi i kad pakuje na vrh ubaci sargarepu. Extra je , posle malo zapecem u rerni sa kajmakom i vegetom ...

Direktna veza do poruke: 452
17.7.2017 19:40:49   
krin 40
Ja sam se kupala 45 min..kao nova sam.Mm izveo Ducija u šetnju ja iskoristila vreme.Sad će još malo da se vrate za kupanje pa krevet.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 453
17.7.2017 21:13:23   
Duškić
Spremam se za spavanje polako, budi mi se sinko po celu noc, sigurno se spremaju novi zubici..user posted image ali je bas mucenje, cvili i prevrce se..Cuclu uzme , pa baci..pa opet.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 454
17.7.2017 22:10:02   
Anck Su Nmaun
Devojke tek sad oterala bukvalno u krevet. Jos sam ih ranije uvela sa ulice da bi oprale kosu i sve, i dok su vecerale pa ovo ono.. eto ti 22h...za moj ukus prekasno!
Mm zaspao sa V kad ga je odveo, a sad cu i ja polako.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 455
18.7.2017 7:44:04   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Kafica se pije, pa polako da se spremamo za bazen.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 456
18.7.2017 8:17:38   
Sandricak
Dobro jutro i ovde... kod mene je vec sad vruce, bice super za kupanjac Ivanice...
Moji momci se cuvaju, ja usisala... pa cu da spremam malo kad mali zaspi... odvajam polako za more stvarcice, jos nedelju dana... user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 457
18.7.2017 8:29:37   
Duškić
Dobro jutro! Ode cerkica u vrtic, nije bila odavno. Sad pokusavam da uhvatim malog puzavca, da ga presvucem .
A sad i kafica jedna user posted image

< Poruku je uredio Duškić -- 18.7.2017 8:30:16 >

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 458
18.7.2017 9:15:52   
dddaca
Dobro jutro, mi poranili danas. Budjenje je bilo sa prstom u oku i "mama otvori okice". Nemamo neki oxredjeni plan za danas, verovatno standardno igralizte, prodavnica, pre vrucine.
Sandricak gde idete na more?

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 459
18.7.2017 9:32:22   
krin 40
Dobro jutro.Ja stavila vodu za kafu.Jutros mi se pije turska.I uzmem stokana prazan stomak štanglu(veliku)od milke oreo na prazan stomak.Sad mi je muka😐

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 460
18.7.2017 13:19:56   
dddaca
Meni je muka vec tri dana, ne znam od cega i ne znam vise sta bih pojela a da mi ne bude muka.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 461
18.7.2017 13:26:36   
IvanaSK RR
Dddaco, da nisi trudna? user posted image
Mi na bazenu, nema guzve, super je. Beba tek sada zaspala.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 462
18.7.2017 13:29:01   
dddaca
Nisam Ivana, nisam, ali ovako sam se osecala tokom cele trudnoce

Direktna veza do poruke: 463
18.7.2017 14:31:55   
medamisko
Hej, zdravo!
Radno kod mene, sad pijem tek drugu kafu!
Koleginica na odmoru pa gužva.
Za par dana i ja pa pravac Crna Gora, a sad bih na bazen rado otišla.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 464
18.7.2017 14:46:48   
IvanaSK RR
Medamisko, ajde na Olimp :)
Dddaco, nikad se ne zna... user posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 465
18.7.2017 20:51:53   
Duškić
Vece , mame. Mi se uspavali, cerkica sa tatom u drugoj sobi besni..
Pije mi se jedna kisela sa limunom.

Direktna veza do poruke: 466
18.7.2017 21:19:46   
veselicaa
Gde ste mame?
Ivana kako bilo na bazenu?
Mi bili u setnju ali Nina sve u ruke htela,drala se pola puta.Danas joj takav dan,kenjkava je i svadja se user posted image Danas punih 10 meseci poraslo mi zlatouser posted image
A u gostima od sinoc kod zaove,S tu po ceo dan trazi da radimo nesto,dosadno joj.Sreca pa voli Ninu da zanima.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 467
18.7.2017 21:37:42   
IvanaSK RR
Veselice, lepo je bilo. Međutim, izgleda da sam dobila alergiju na sunce. Gornji deo nogu u pecatima, to se povuklo za nekih pola sata, sat. Posle na donjem delu nogu.

Direktna veza do poruke: 468
18.7.2017 21:50:24   
dddaca
Uh Ivana sto to zna da svrbi. Popij nesto protiv alergije da ti se malo smiri. I ako imas nesto da namazes

Direktna veza do poruke: 469
18.7.2017 22:17:46   
veselicaa
Ivana gde to da te snadje user posted image Jel se povuklo sve?

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 470
18.7.2017 23:26:43   
Sanjalicaaa
Dobro vece.
Ja danima ne uspevam da udjem na rr sa kompa, ne znam sta se desava.

Moj G je zaradio neku infekciju, verovatno na bazenu. Ima par pecata na butini, kao plihovi, skinuta koza, strasno ga boli. Jos je od cesanja i inficirao. Bas de mucimo ovih dana.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 471
19.7.2017 7:51:14   
Duškić
Dobro jutro! Kod nas standardno , sinko i ja poranili pa se vo igramo. Da popijem kaficu pa ako uspem ves da rasirim na brzinu.
Nemoguc je!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 472
19.7.2017 7:59:58   
emicaa
jutro,juce cijeli dan ne svratih pa da bar sad.POsle idem na kafu kod komsinice a onda u Bazel,Dora opet ide ocnom.
Mnogo je vruce,ako stignem kad se vratimo idem da im kupim bazen za sutra.Rado bih da idemo na pravi ali dobih jutros.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 473
19.7.2017 8:01:20   
vocicana
Dobro jutro, Iv videla sam slicicu. Pressing ili nesto i hladi se. Jao sto je to strasno.
Devojke, dva dana se dohvatila nisam, ali ne stizem. Nadam se da ste dobro vi i decica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 474
19.7.2017 8:59:55   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
Mi se izlezavamo..nw znam sta da smislim gde danas da svrljamo kad je ovako vruce 😠

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here