Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 19:37:15
|
|
|
|
Duškić
|
Hvala, Ivana! Ja pustim moje da jedu sami , nek se mazu i prave haos. Sad smo usli u kucu, vruce bas. M vozio cerkicu na triciklu , ja sina u formuli (guralica ). Radosti, njihove ..Ja kazem muzu umesto da trci , barem cerkica da trosi ovu silnu snagu, ona se vozi , okrece pedale po malo, pa kad udjemo u stan opet ima da luduje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 22:25:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma kakvi Daco nema sta nisam pokusavala jednostavno ga ne interesuje da uzme u ruku hranu i stavi u usta. Sta da mu radim.. Ajde dajem.mu jos fore al sad sam se bas naostrila da nauci. Danas mu dam smoki i on zagrize i ostane mu pola na usnama...kontam sad ce uzeti rukom ali neee...on je zvakao dok ova druga polovina nije pala na pod Duskic tako i ja moje forsiram da se trose. V ne vozam ni u cemu cak ni kolica ne koristimo. Nije se vozio sigurno 3 meseca u njima. Biciklic isto ni ne set_imo se..on trckara i prija mu. Lepo se umori.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.7.2017 22:27:23 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 22:36:56
|
|
|
|
degu
|
Mi se isto istrosimo napolju, u kuci je mir. Anck pa zar ih ne hrane u vrticu, ipak je bas mali? Meni je T sad u fazi da je mrzi,nekad mi je lakse da je nahranim nego da he cekam sat vremena. Danas smo bili u savetovalistu, dobio je 2 vakcine, dusa moja hrabrisa, malo je plakao. I nije ni bio posle nervozan.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 22:48:31
|
|
|
|
dddaca
|
Heroj maleni Zasto dve, sta ste primili? Anck i ja mislim da tako malu decu treba da hrane. Razumem da bi mu bilo lakse i da ne mogu sve da postignu vaspitacice, ali kad vidi od druge dece, pocece i on ako ne nauci do tad
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 23:02:19
|
|
|
|
emicaa
|
Vece mame,ne stigoh se prije javit.Uglavnom,sve je uredu.Za dva mjeseca ide na jos jednu kontrolu,da vide hoce li ostati ovako i posle ukidanjaterapije.Inace preponosna sam na nju,na pregledu nije htjeda da sjedi kod mene nego je sama sjedila u stolici za preglede kao velika 😊 Srecko je bio kod tetke i uzivao za sve pare.Kupao se,jeo sladoled,smoki,spavao. Od jutros se penje i na bracni krevet a on je poprilicno visok,kad hoce sici ide pravo na glavu.Nadam se da ce brzo skontati za sta mu jos noge sluze
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 23:11:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kao hrane ali vise im pomazu..zamislite 20 -oro dece dok nahrane pa citavo jutro prodje. One im vise pomazu, mislim uci ce oni njih tamo ali ipak bar malo da zna. A ovaj moj nece ni u ruku da uzme a kamoli sta drugo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 23:17:38
|
|
|
|
degu
|
Joj Emice koliko to dugo traje. Svaka cast za veliku devojcicu. Anck slazem se s dacom, kad vidi od druge dece i on ce jesti. Dacco kasnimo s vakcinama, primio je pentaksim i protiv hepatitisa b, imamo valjda jos jedan pentaxim pa da smo mirni do mmr.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 23:39:44
|
|
|
|
Sandricak
|
Vece... Anck imam jednog malog truta i ja... tek je pre dve nedelje propuzao, ne dize se uz namestaj, cak kad se u tom njegovom puzanju ispruzi potrbuske dere se da ga podignem... a sto se hrane tice nece ni I da pije sam iz flasice, hoce koricu hleba, keks ili smoki ili prazan kornet da gricka... cak kad mu nesto ispadne iz usta od toga celu rasirenu saku stavi preko usta... Mi danas bili do grada, majka moja mi kupila divnu haljinu bolje crnog vina za posao pojeli po najlepsi sladoledic u NS i vrnuli se kuci... deca zaspala vederas bas kasno oko pola 11... ja sad zalila zivu ogradu i ruze i tusnula pa u krpe...
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 19.7.2017 23:59:22
|
|
|
|
dddaca
|
Nisam znala da daju dve razlicite vakcine istovremeno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 7:27:47
|
|
|
|
emicaa
|
jutro Degu bas dugo traje,ne mogu da vjerujem da prodje godina.Danas se opratamo od jedne tete sto dolazi zbog lijeka,do sad smo od dvije i bilo mi nekako cudno.Navikla sam da je svako jutro neka od njih tu
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 7:35:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Emi, vazno da ste raskrstile sa time. Bilo je i krajnje vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 8:14:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sandricak pojeli po najlepsi sladoledic u NS i vrnuli se kuci... Sandricak gde je to naj lepsi slaodled u NS?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 8:20:58
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Emice, super..malo da se opustite. Jaoj, na oci ne vidim, celu noc se budio. Slogi sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 18:20:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slucajno prebacih na neki kanal Grand kad nasa bivsa clanica na TV-u Pilence
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 18:41:45
|
|
|
|
dddaca
|
Kad smo kod TV, sta se desilo sa Mini tv na SBB? Kad smo dosli sa mora samo je nije bilo. Sad je na toj frekvenciji nick.jr i par dana mi je samo trazila crtace. Kao da ovo nisu crtaci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 18:57:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Citala sam po netu da nisu produzili ugovor.. Mi imamo iptv pa ni nemamo taj program. Emice, napokon kraj
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:12:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh i ja citala.po FB mame.poludele za mini Nama sve jedno meni je i Nikjr dobar sa crtacima, Minimax ima isto dobre. Nisam ni primetila da.ih nema dok se nisu zalili.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.7.2017 21:13:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:16:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta se radi, mamike? Ja uspavljujem čudovištance, sin i muz otisli na bazen. Terali i mene da idemo svi, al me mrzi da trckaram za bebom tamo. Sad gledam Zvezdu pa cu polako u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:25:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
OnA voli zvezdu Ja uspavljujem tj uspavao se a ja lezim pored njega... smorena sam . Citav dan u kuci, tek veceras bili napolju dva sata. Utice mi na mozak ovo! A ni V nije bio naj srrecniji! Sutra mi stizu cure
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:36:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Volim, volim Nista ni ja bas sjajno raspolozena.. Ali, evo, Zvezda mi popravi raspolozenje, dali su gol
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:45:18
|
|
|
|
dddaca
|
Ivana ima li na iptv mini? Odoh sad na sajt da proverim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:50:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne, ne, nema, napisah gore.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 21:58:27
|
|
|
|
dddaca
|
Shvatila sam kad si napisala da nemate taj problem da vam je ostala mini tv
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 22:08:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zbog toga tebe nema Ivana Muz ti je stigao.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 20.7.2017 22:11:26
|
|
|
|
degu
|
I nama isto fali mini, gledala je Freni pre spavanja, vrceras se setila i Dzulijusa, i onog Toma, bas bzv. Meni je citav dan prosao u nekom poslu a nista narocito nisam uradila, uglavnom, hrana, sudovi, ves, deca, ko ibsvaki dan al nesto danas nisam sela.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Lara ili Tarapisuljica (
8%)

Lara (
40%)

Tara (
51%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!