Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 21:34:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece Otpala.sam danas sama s decom, bili predvece na igralistu i H pocepa bradu . I to bas duboko al misljm da nije za sivenje. Pala sa klackalice...a na klackalici njih 7-8 bilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 21:55:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, imas onaj flaster sto je kao umesto sivenja.. Jel je mnogo boli? Muz kako je?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 22:01:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa znam da stave neki flastercic. Pa stavila sam joj gazicu i zategla.flasterom bice to valjda ok. Nije je dugo bolelo. Muz danas ok jer je dobio 6 inekcija jutros ...citav dan je prespavao.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.7.2017 22:02:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 22:17:10
|
|
|
|
Duškić
|
Pa Anck, bolje sto su ka izbockali. Nek odmara. To je u rangu porodjaja kazu, mislim na bolove. Ovde kisa, ali je tako vruce .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 22:18:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da znam da su uzasni i videla sam po njemu. Ovde.pocelo da grmi i da pada i stalo.. nista
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 24.7.2017 22:36:51
|
|
|
|
degu
|
Dobro vece zene. Anck da muzu brzo bude bolje! Ivana srecno krstenje maloj lepitici Meni mm vec 3 nedelje radi bez slobodnog dana, vec mi je svako jutro ludnica s njih dvoje,bas mi fali neko opustenije jutro. B opet nikako ne spava, poceo je bas da mi grize dojku, mucimo se s podojima, ali izguracemo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 6:28:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Hvala Degu :* mozda ga muce zubici pa grize. Nama rastu dva u isto vreme izgleda. Gornja leva dvojka iscepane desni, a donja desna dvojka se beli. Anck, kako ste svi?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 8:10:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Mm sad bio na UZ nasli su mu kamen od 5mm. V budan..upiskan se probudio, naliva se vodom.do besvesti. Prekljuce sam mu promenila pelenu kad sam Ja krenula da spavama a sinoc zaboravim.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.7.2017 8:15:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 8:49:04
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro zene drage... ne stizem da pisem, sredjujem kucu, pakujemo se, peglala gomilu vesa... veceras ako da Bog krecemo... samo da put preguramo sa Ilijom... mm danas jos da proveri auto... Anck, skuvaj muz caj od persuna i od brusnice... bitno da se kamen razbije da lakse izadje... bas mi je zao sto se muci... Mi planiramo 27.avgusta da krstimo Iliju i prvi rodjus da obavimo...videcemo sta ce biti od toga... sto kaze Ivana u kakvim.odnosima budemo sa finansijama...
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 8:51:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sandricak gde putujete? More?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 9:01:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Nas tri smo danas same. T spava. Sofi i ja smo budne. Stiglo osvezenje za peglanje i odmaranje. Imam puno da peglam. Anck, za te kamene u bubregu kazu da su gori od porodjajnih bolova. Sta predlaze dr? Sandricak srecan put. Degu, muce ga zubici
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 9:11:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobio je antibiotike, a dosta stvari smo nasli na netu za to tazbijanje pa videcemo hoce mu pomoci sta. Dr. rece naj vise da pije vode preko 4l dnevno, caj od brusnice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 9:19:07
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro žene😃 Joj Anck baš mi ga je žao.Muškarcima je to izbacivanje mnogoo bolnije nego ženama a boli baš.😐 Neka pije Prolom vodu.Ona je za to
< Poruku je uredio krin 40 -- 25.7.2017 9:20:59 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 10:29:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da pije vec prolom. Kuvala sam mu i Uvin caj i caj od kukuruovine. I proso... Krka limuna pa valjda ce nesto pomoci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 11:16:59
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao, mame! Ivana, ni ja ne volim velika slavlja, nije mi to nikakvo uživanje, samo se pretvori u obavezu. A kad je dečiji rođendan u pitanju, hoću da ga organizujem tako da njoj bude lepo i ljudima za koje mi je stvarno stalo da budu tu. Anck, a što je dobio antibiotike, je l' ima bakterijsu infekciju? Ja sam imala jednom gadnu urinarnu infekciju, jako me je bolelo, ne mogu ni da zamislim kako je tek sa kamenom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 11:25:30
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste mamice,mi se sad vratili kuci,isli u bolnicu na razgovor zbog stra.Teska je 16 kg a visoka 99 cm.Ujutru u 7 trebamo biti u bolnici.Opet ce joj bosti rukicu,mnogo mi je zao.Ona se od bolnice uzasno toga boji. Sandricak srecan put,uzivajte gdje god da ste krenuli
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 11:48:38
|
|
|
|
Duškić
|
Srecan put , Sandricak. Emice, i mi mrzimo da nas bockaju,a tek oni Milence, sve si u pravu, sto se tice ono okp pozivanja gostiju. Mi , zdravlje kad pravimo krstenje malcu , bice tu samo sto kazu prvo koleno i tacka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 14:29:50
|
|
|
|
vocicana
|
Cao mame, beba je nemoguca od jutros. Promena vremena, onesvestio se sinoc od umora. Bas sam ga juce isforsirala. Akorastu novi zubi, poludjecuuuuu
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 14:32:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja cekam da se moj malisa probudi i da bezimo napolje, super je vreme! Devojcice se celo jutro igraju sa drugaricama ispred zgrade.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 14:45:44
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam moje dete ostavila usnulo. Njemu izlaska danas nema, ovde pada kisa sada katastrofa. Spremila im djuvec i teletinu plus piletinu. Neka rucaju i to je to.,
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 14:59:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo mame... Ja cekam kod dr za doznake pa po decu u vrtic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 15:06:47
|
|
|
|
vocicana
|
Hej ME kako guras? Kako si?
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 15:45:57
|
|
|
|
dddaca
|
Zdravo mame, tek sad sam sela da malo odmorim. Nocas je bila frka oko spavanja, nije htela da zaspi, preplakala je pola noci, uz to padne iz kreveta. Jutros standardno, prodavnica, setnja rucak i sad je zaspala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 16:41:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Boze koliko trudnica sad koje cekaju trece dete... tako mi je drago sto to vidim
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.7.2017 16:42:32 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/17 [chat] 25.7.2017 19:38:58
|
|
|
|
krin 40
|
Anck i meni😃 Dok sam bila u temi skoro sve smo čekale treće.Nikiteki čeka četvrto❤
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaKatarina (
65%)

Kristina (
35%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!