Mariya
|
Veče mame. Muče se muževi, muče se deca moj dečak se prevrće po krevecu, danas je dobio 2.dozu pentaxima, toplikav je ali nedovoljno za eferalgan. Još uvek ne spava, a ne mogu ni ja od njega kad kmeči. Baš mi ga je žao Mi smo bili u ponedeljak na kupanju, mališa po prvi put, uživao je, a i umorio se, spavao je kao top! Devojčice su isto, rekla sam mm da moramo bar jednom nedeljno na kupanje, svi smo uživali. Onda smo u utorak odmarali, baš nismo bili ni za šta. Danas smo bili u savetovalištu, Lu i L, primili vakcinu i izmerili se, pa smo predali papire za putne troškove, pojeli sladoled, obišli kineze i obavili nabavku,sve sa njih dvoje, baš su dobri bili. Sutra uz kukova, u petak dolazi sestra, u subotu slavlje kod druga mm a u nedelju rođendan. Znači nema odmora ni ove nedelje, a od ponedeljka novi turnus terapije. Nekad se pitam otkud mi snage. I kod nas se dosta parova sad odlučilo za treće dete. Mi plenimo gde god se pojavimo, svi su oduševljeni kad nas vide. U ponedeljak je neki čika došao do mm i kaže mu "Ti si srećan čovek! Sa njima imaš sreću za ceo život" misleći na našu dečicu. A kad sam rodila H, nisam mislila da ću imati još dece. Ali eto, predomislih se i drago mi je. Da nisam, kajala bih se celog života. Ali pretpostavljam da ću kad ostarim, žaliti što nisam rodila i četvrto Mališa zaspao najzad. Odoh i ja. Laku noć.
|