Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 15:06:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosita - slicna situacija i kod nas... svaki put kad smo vodili J.na redovnu kontrolu, ono svakih mesec dana, postoje vrata na kojima pise ,,ulaz za zdravu decu" i ,,ulaz za bolesnu decu"... vrata su jedna do drugih samo, jel, vode u razlicite prostorije.... ulaz za zdravu decu je uvek zakljucan 🤔🤔???? Znaci da bi odveo zdravo dete na kontrolu, moras kroz ceo hodnik za bolesnu decu da prodjes.... to mi uopste nije bilo jasno... naravno uvek je prepun hodnik dece sa virusima i prehladama, a znate i sami koliko je njima dovoljno samo da udahnu i da odmah zarade virus... Svasta kod nas ima zaista.... Ljisho draga....sve si u pravu sto pises... jako mi je zao i krivo sto mora sve tako... nadam se da ce se nesto promeniti...
< Poruku je uredio mama Jo -- 21.12.2017 15:08:01 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 15:13:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma ja sam samo besna. Jako sam besna. O svemu ovom sam ja vec dobrano razmislila. Ja samo ne mogu da verujwm kakvi su, reci da ce rez biti za 7 dana a na kraju bude za 3 nedelje. Ja sam stava kao i Maslacak da su drzavno uvek bolji a evo sad se kajem sto nisam odradila privatno. I ono sto su me vratili jer nisam 21+1 vec 21+0. Ma njima do nas stalo nije to mene jos vise besni. U Be sam zaglavila u bolnici za jednu noc su mi uradili sve mogu analize. Jednu noc. Znaci i nocu vrse analize i sve sto treba u bolnici. A kod nas te prime u bolnivu petkom i onda tako cekicas i lezis u krevetu i caskas sa cimerima da bi te u ponedeljak neko pogledao da bi rekli sta od analiza da ti rade u utorak da bi dobio rezultate za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 16:44:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ja sam ovo i ocekivala. Zbog toga sam juce rekla da su nas zakacili praznici i da smo morali da bude prvi radni dan. Ne znam da li si to procitala. Napisala sam I bila sam jako besna. I ovako mi je prvih mesec dana po rodjenju Sofijinom bila agonija, a onda smo cekali jos.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 21.12.2017 16:46:49 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 17:48:49
|
|
|
|
isidora88
|
Sanjice sto ste radili kariotip?
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 17:55:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ljiso, ja sam ovo i ocekivala. Zbog toga sam juce rekla da su nas zakacili praznici i da smo morali da bude prvi radni dan. Ne znam da li si to procitala. Napisala sam I bila sam jako besna. I ovako mi je prvih mesec dana po rodjenju Sofijinom bila agonija, a onda smo cekali jos. Naravno da sam procitala ali nisam ja ovo radila 24. decembra pa da me zakaci nova godina. Pri tom za ove analize mora da postoji dezurni koji ce da proverava podloge koje se seju inace ce biti unisten uzorak. Znaci dezurni obradjuje i za NG. Ja sam ovo radila 12.tog decembra i NE KACE me praznici. KAzem do 12. decembra je bio samo mojoj mami rodjendan. Dicicu ih u vazduh AKO su rezultati losi. Znaci kad dobijem rezultate ako su losi popice takvu tuzbu da nikom nece pasti na pamet da daju radnicima pravo na godisnji u celom decembru i januaru
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 18:08:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, mi smo radili 26.novembra. Nisu dobro odradjeni, pa su posle opet radjeni. Taj period mi je bio pakao. Isidora, sumnjali su na neku od anomalija. Nisam pisala ovde. Maslacak sam gnjavila sa privatnim porukama.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 18:15:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
greska njihova greska.E ovde stvarno nema prostora za greske pogotovo zato sto je indikacija losa amnio. Znaci nisam ja propustila amnio pa eto hocu kordo da radim vec je uput na kordocentezu zbog loseg rezultata amniocenteze. Ja koliko znam to mu dodje prioritet. Ne? Ili ja nisam normalna. Duguju mi politicari cekam "zvanicnije" vesti od mog dr i onda pustam stoku na stoku. Nek rade za novu godinu pod pritiskom politike bole ce me
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 18:40:03
|
|
|
|
Duškić
|
Duguju mi politicari cekam "zvanicnije" vesti od mog dr i onda pustam stoku na stoku. Nek rade za novu godinu pod pritiskom politike bole ce me [/quote] Kazem ti ja pritiskaj sa koje god strane.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:03:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Grozna sam ali sam toliko besna da sam spremna da napravim haos. Pa nije cudo sto im upadaju ljudi sa pistoljima u cekaonice i ordinacije. Znaci ako su rez gotovi za 7 dana ja hocu da budu gotovi za 7 dana a ne za 21 dan. Ko god im je otisao na zimovanje ima da ga vracaju pod pretnjom otkaza. Bas me briga sto i taj neko drugi ima porodicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:13:38
|
|
|
|
isidora88
|
Ljiso i ja sam besna samo sto citam ovo, ne smem ni da zamislim kako je tebi. Stvarno nemaju obzira. Da probas da odes tamo i da insistiras da se odmah uradi jer vec cekas 10 dana ili da trazis da nosis privatno. Sanjice bas mi je zao, nisam znala, hvala Bogu pa je sve u redu.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:26:23
|
|
|
|
mika79
|
Ljiso ja sam rezultat AC cekala 9 nedelja na Institutu u NS. Posle su zvali moju dr vise puta jer su se plasili tuzbe.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:30:18
|
|
|
|
Maraj
|
Joj, boze Ljiso, ne bila ti u kozi. Ovo je agonija majke mi...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:48:06
|
|
|
|
bojana92
|
Danas kad sam bila u vc,videla sam svetlo braon trag na gacicama,kad sam se malo pre brisala,ponovo ga je bilo,u tragovima,sta to znaci?Jel se desavalo nekom?
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 19:56:36
|
|
|
|
isidora88
|
Bojana koja si nedelja? Da li si imala hematom koje je ranije vidjen? Javi se sto pre doktoru a dok ne odes miruj. Ne bih da te plasim, moze nista da ne bude a moze svasta. Otidji veceras ili sutra ujutru kod doktora i nek te pogleda za svaki slucaj.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 20:03:12
|
|
|
|
bojana92
|
13 nedelja,imala sam ga,juce sam bila na uz rekla je dr da se krvarenje povlaci
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 20:14:12
|
|
|
|
Maraj
|
Bojana meni je nekad bilo braonkasto na wc papiru al je bio samo manjak progesterona. Tj sve se sredilo utrogestanom. Sad ne znam kod tebe, ako imas taj hematom....najbolje se javi dr
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 20:26:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Ljiso ja sam rezultat AC cekala 9 nedelja na Institutu u NS. Posle su zvali moju dr vise puta jer su se plasili tuzbe. Pa nazalost ne tuzimo ih dovoljno cesto. Da ih tuzimo dovoljno cesto to se ne bi desavalo, ne bi se desavale greske, i td.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 21:01:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiso, podrzavam, prevrni nebo i zemlju. To je takav bezobrazluk. Ti da nisi u dilemi sta da radis ne bi ni isla na provere. Mama jo, znam, to u domu zdravlja je svuda, ali da doktor nema gde da nas primi vec ulazimo na vrata tuberkuloznog, uz stepeniste do lekarske sobe da mi pregleda dete, stvarno katastrofa. Doktoru svaka cast, ali u ovoj zemlji ko je bolestan tesko njemu. Za D su mi zakazane analize za inhalacione alergene. Milicice, mislim na tebe! O beti ne znam nista, osim cemu sluzi, nemam licnog iskustva.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 21:48:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Ljishi ima li neko za zastitu prava pacijanata? Probaj i to sutra ako ima... Da ti kažem da se smiriš, ne vrijedi, ko bi bio miran u tvojoj sitaciji. Ja sam ljuta a ne ti.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 22:16:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Vec smo kontaktirali na raznim stranama ljude. Znate kad sam pitala jel treba od Vucica da im dodje dopis licno???? Ako nesto mrzim to su veze i ne volim nista da radim preko veza, i uvek strpljivo cekam iako mi muz kaze da sam budala. Svoje danas nisam ni nazvala bojim se da cu zaplakati pred njima a necu da me cuju takvu. Brata cu isto sutra zvati, on je bio i poslanik u skupstini grada. Trebala sam ja da budem na tom poslanickom mestu i prepustila sam bratu jer sam ja tad bila trudna sa Dunjom. Nisam se zaposlila preko politike, ne primam platu od drzave za lelemudanje, bila sam i ostala postena ali ne vredi. Moras biti idiot. Cak sam se usudila i svog doktora eto da angazujem, i rekla sam mu da se ne ljuti na mene jer od njega trazim hajde da kazem nesto sto nije posteno a on je covek posten. I on je zvao i ucinice sve sto moze. Hvala mu do neba jos jednom potvrdjuje koliko je njemu stalo do pacijenta. Njegov sam pacijent od 2010. I on je covek uzrujan valjda i pokusava i da me smiri na sve moguce nacine, hvala mu ali vise ne vredi biti smiren. Umesto da uzivam i da se ne pribojavam svaki put kad spomenem batu pred Dunjom, i kad je guram stomakom i zezam se sa njom pitam se da li cemo ga na kraju upoznati ili ne. Pitam se kako ce ona da shvati sve, iako joj natuknem s vremena na vreme da moramo stalno da proveravamo da li je bata dobro. Umesto da nam sve bude radost stalno i neprekidno je briga. Pomislila sam sto smo joj uopste govorili da sam trudna bolje da smo govorili da sam se ugojila kao svinja
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 22:26:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Baš bezveze... Evo neka se nađe link ipak tu. KLIK
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 22:50:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Muka mi je bre vise neradnika..za sve moras da imas vezu,nema nikakvog pravila za dobijanje rezultata..ko je nadlezan za to?! Ja kao sef odgovaram i kaznjena mogu biti ako ne ispostujem rok..a oni ga nikad ni nemaju. Ja sam besna na neradnike..ej.bre.ko spaja praznike! Zasto vrticu ne rade kako valja,nego mi spajaju grupe,znate skolska deca su na raspustu..pa bas me briga...moje dete ne ide u skolu nego u vrtic,i ja radim i imam 2 dana slobodno!!! Ja moram da predam pdv na vreme,platim uredno sve..ko me pita da li su praznici ili ne... hocu i ja na zimovanje,ali ne mogu do marta..jer moram zavrsni da predam...i Ovo nije bilo za ovu temu.izvinjavam se..ali sam bas besna zbog Ljishe..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 22.12.2017 6:54:31
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, nadam se da ce danas biti boljih vesti. I da si se ti malo smirila. Budna sam od 6 bas lose spavam u poslednje vreme. Danas vodim mini bubu na paketice kod mene na posao, bice zabavno. Juce im je bio Deda Mraz u vrticu, doneo im paketice. Sve u svemu pocinje novogodisnje ludilo a jos 25 poklona treba da kupim. Jupiii
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 22.12.2017 7:22:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
za sve mame ovde Milicicak Von, smirila sam se ja jos juce. Ali mi je prosto neverovatno kako stvari kod nas teku. Cekam danas da mi se javi dr. Odoh D sad da spremim za maskenbal. Posle podne hokejasi imaju druzenje na ledu sa roditeljima, muz ce ici, ja ne klizem mada bih ja prezivela led ali blam sigurno ne bih , a onda je posle toga vodi mm na dodelu paketica u firmu. Nek se njih dvoje druze. I juce sam ih poslala da njih dvoje lutaju ja sam ostala kuci da istranziram curku od 15 kg, taman se iskasapila u glavi sve dr . Ja cu danas da skuvam i da sredim ves i nista vise necu. Gledacu neke debilne filmove da odmorim mozak. Odoh da popijem kaficu do kraja pa da idemo u vrtic. Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 22.12.2017 8:05:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, javi kako im je bilo na klizanju. Ljubi lepoticu. Stomacici, ljubim vas sve.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?