Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 26.6.2026 11:55:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam mahnem.Pakujemo se za selo.Planiramo u ponedeljak da odemo,par dana,pa u grad i tako,svud po malo tokom leta.Putovale smo u Beč,pa je išla na ekskurziju i kaže da je za sad dosta putovanja.Idućeg leta planiramo za Italiju.Maturanti,želim vam lep provod,uživajte.Oni koji su na moru,neka se lepo odmore,pa u nove radne pobede.Pozdrav svima.❤️A,da,moje dete je nosilo protezu,ne fiksnu i super je sve.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 26.6.2026 15:55:56
|
|
|
|
nevenanensi
|
Srecan put! Ja sam sada bila u Sloveniji, mogu reći da sam se provela predivno...suma, priroda i mnooogo setnje...
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 27.6.2026 8:52:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ana, kako je bilo na maturskoj?Mi idemo na more u julu. Cerka ce sad u cetvrti razred. Mislim da je imala pet, sest godina kad smo joj izvadili dva zuba i nikako da krenu da rastu pa su, koliko sam razumela zbog njih odlagali protezu. U petak idemo po protezu. Ana, i sin je imao mlecne dugo, mislim da je poslednji mlecni izvadio u sedmom razredu. On je negde od drugog, treceg razreda nosio nocnu protezu pa do treceg srednje. Sad je izvadio donje umnjake i bas je bilo tesko. Jedan pre tri nedelje i aj i nekako je proslo. Drugi pre par dana i bas je bilo zeznuto, sat vremena su mu vadili, bilo mu i lose. Pije ab sada. Nadam se da mu gornje nece vise vaditi, bas mu je ovo bilo stresno.
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 6.7.2026 12:10:39
|
|
|
|
taca55
|
Dame kako ste, ovo je moj prvi dan u ovoj grupi, bas mi je drago sto sam vas nasla Evo i mi se pakujemo za more lagano uz kaficu, krecemo sutra, a ja sam uzela godisnji i danas da nas natenane spakujem. Deca kod babe i dede od subote, danas ih kupim, konacno docekala malo vremena za sebe mada je ono dok peglam sve i slazem u kofere E sta ti je zensko... Dobro je dok baba i deda servis radi, bar za ovo malo lufta, posto ocekujem letovanje da ce biti pravi odmor samo za neke (citaj - ove sto kafu jos ne smeju piti) Sad kako idemo na prvo letovanje nakon 4 godine, iako se mnogooo radujem shvatila sam da mi uopste nije svejedno sto treba da se skinem u kupaci nakon drugog porodjaja... Ostalo mi je 22kg viska, i nisam nikad nesto bila opterecena izgledom pre, ali ovi kilogrami mi bas nisu lako pali... Pritom su mi i hormoni ostali poremeceni, pa sam bila i kod endokrinologa, ali najvise mi smeta sto se osecam nesigurno u svom telu. Da li jos neka ima iskustvo kao ja?
|
|
|
|
Anketa
Preterivanje ili ne?Mishica 77Shta mislite, u kojoj meri mame preteruju i uvelichavaju mogucnosti, uspehe i napredovanje svojih beba i dece?Dosta (
64%)

Malo (
15%)

Nikako. Glupost! (
2%)

Nisam obracala/o paznju (
18%)
Ukupan broj glasova: 799Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!