|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 26.6.2026 11:55:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam mahnem.Pakujemo se za selo.Planiramo u ponedeljak da odemo,par dana,pa u grad i tako,svud po malo tokom leta.Putovale smo u Beč,pa je išla na ekskurziju i kaže da je za sad dosta putovanja.Idućeg leta planiramo za Italiju.Maturanti,želim vam lep provod,uživajte.Oni koji su na moru,neka se lepo odmore,pa u nove radne pobede.Pozdrav svima.❤️A,da,moje dete je nosilo protezu,ne fiksnu i super je sve.
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 26.6.2026 15:55:56
|
|
|
|
nevenanensi
|
Srecan put! Ja sam sada bila u Sloveniji, mogu reći da sam se provela predivno...suma, priroda i mnooogo setnje...
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 27.6.2026 8:52:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ana, kako je bilo na maturskoj?Mi idemo na more u julu. Cerka ce sad u cetvrti razred. Mislim da je imala pet, sest godina kad smo joj izvadili dva zuba i nikako da krenu da rastu pa su, koliko sam razumela zbog njih odlagali protezu. U petak idemo po protezu. Ana, i sin je imao mlecne dugo, mislim da je poslednji mlecni izvadio u sedmom razredu. On je negde od drugog, treceg razreda nosio nocnu protezu pa do treceg srednje. Sad je izvadio donje umnjake i bas je bilo tesko. Jedan pre tri nedelje i aj i nekako je proslo. Drugi pre par dana i bas je bilo zeznuto, sat vremena su mu vadili, bilo mu i lose. Pije ab sada. Nadam se da mu gornje nece vise vaditi, bas mu je ovo bilo stresno.
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 6.7.2026 12:10:39
|
|
|
|
taca55
|
Dame kako ste, ovo je moj prvi dan u ovoj grupi, bas mi je drago sto sam vas nasla Evo i mi se pakujemo za more lagano uz kaficu, krecemo sutra, a ja sam uzela godisnji i danas da nas natenane spakujem. Deca kod babe i dede od subote, danas ih kupim, konacno docekala malo vremena za sebe mada je ono dok peglam sve i slazem u kofere E sta ti je zensko... Dobro je dok baba i deda servis radi, bar za ovo malo lufta, posto ocekujem letovanje da ce biti pravi odmor samo za neke (citaj - ove sto kafu jos ne smeju piti) Sad kako idemo na prvo letovanje nakon 4 godine, iako se mnogooo radujem shvatila sam da mi uopste nije svejedno sto treba da se skinem u kupaci nakon drugog porodjaja... Ostalo mi je 22kg viska, i nisam nikad nesto bila opterecena izgledom pre, ali ovi kilogrami mi bas nisu lako pali... Pritom su mi i hormoni ostali poremeceni, pa sam bila i kod endokrinologa, ali najvise mi smeta sto se osecam nesigurno u svom telu. Da li jos neka ima iskustvo kao ja?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 7.7.2026 16:38:55
|
|
|
|
Stanickajedina
|
Axaxaxa, majko mila ja ni jedno nisam rodila, a kao tenk sam! jel vezbas?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 8.7.2026 11:52:57
|
|
|
|
flamingos
|
Pozdrav starim,a i novim drugaRRkama.Hajde izvolite u našu kafanu da se počastimo.Mom detetu je danas rođendan.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 8.7.2026 19:07:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cao, cao. Mi žene smo retko kad zadovoljne svojim telom. Ja bih prvo preporucila preglede zdravstvene, ogranicila se da ne jedem kasno i uvela neki brzi hod svaki dan. Posle nekog vremena vise vezbi i korigovanje jos ishrane 😁Mi idemo sledeće nedelje na more i jedva čekam. Bas, bas. Polako pripremam neke sitnice da ne zaboravim.
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 13.7.2026 14:09:19
|
|
|
|
taca55
|
Ehh, i ja mislim... Retko zadovoljne telom osim ako nam nije posao takav da se bavimo same sobom, citaj da smo influenserke Uf sto bih volela da mogu da imam vremena samo da treniram, idem jahtom od plaze do plaze, i jedem sta znam sta... Ali dobro, ne zalim se ovako nesto mnogoo... Jesam lekare sve vec obavila, i dobila sam preporuku za Wegovy lek pa sam mislila da probam s njim, da mi da vetar u ledja. Gde idete vi na more draga, i kako ste se organizovali?
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 13.7.2026 14:10:36
|
|
|
|
taca55
|
Flamingos draga, kako prosao rodjendan? Volim letnja slavlja, nista lepse ako je zurka bila negde napolju
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 13.7.2026 14:56:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: taca55 Flamingos draga, kako prosao rodjendan? Volim letnja slavlja, nista lepse ako je zurka bila negde napolju Hvala na pitanju.Žurka sledi naknadno.Dok sačekamo da se društvo okupi.Čekajte dok dođete u menopauzu,pa videćete kakva je to borba sa kilažom.Doduše,pričam o svom iskustvu.Šta radite?Ja kuvam džem od kajsija.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 13.7.2026 16:31:57
|
|
|
|
Stanickajedina
|
Slučajno udoh u ovu temu i vidim da si i ti kandidat za isti lek koji uzimam i ja..evo samo da kažem da radi posao. skinila sam 2kg za nekih 7 do 10 dana, na jako maloj dozi. Ja imam veliku težinu, zato mislim da cu i skinuti vise, nego neko ko želi da skine 5 do 7 kg. Javi ako krenes sa procesom.
|
|
|
|
Anketa
UsvojenjeančkabančkaDali bi usvojili dete?Da. (
58%)

Ne. (
11%)

Ne znam. (
31%)
Ukupan broj glasova: 171Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!