|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strahovi u trudnoci i pred porodjajem - i...
30.1.2010 1:29:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: JULIE

Znate cega se ja mnooogo bojim?Uvek kazu da se 2 porodjaja strasno razlikuju,u fazonu ako ti je prvi bio lak drugi ce biti tezak i obrnuto.Meni je prvi bio stvarno super,za pozeleti pa se bas plasim Dora je iskusna,ako ovo vidi neka mi kaze kako je njoj bilo

ma ja mislim da je to glupost...
to je kao kad su meni rekli posle jednog groznog decka: sledeci ce biti super
a ono JOK!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 226
30.1.2010 1:30:26   
JULIE
Otiuser posted image valjda ce meni biti ko tebi sa deckom isto ko i prvi putuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
30.1.2010 1:31:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JULIE

Otiuser posted image valjda ce meni biti ko tebi sa deckom isto ko i prvi putuser posted image user posted image

bice sve dobro...videces...

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 228
30.1.2010 1:31:40   
Anoniman
eeee, docekacu i ja taj dan da sve ovo prodje pa da zezam trudnice i da mi bude smesno sta sve pitaju..kao ja sad vama...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 229
30.1.2010 3:13:00   
eugenija

kontrakcije su takve da ne mozes da ne provalis...

Ne u mom slučaju... Ja sam mislila da me kičma boli.. Em' je pre vremena sve krenulo, em' je zaista bol u leđima i kičmi, tako da nisam imala pojma da su kontrakcije. Celu noć sam masirala kičmu i mislila ići ili fizioterapeutu ili kinezima. Prethodni dan sam bila uz reku, mislila da sam nazebla kičmu ili da sam bila u nekom nezgodnom položaju... Nije mi palo na pamet da su kontrakcije.

A evo i temice---------> Kontrakcije

< Poruku je uredio eugenija -- 30.1.2010 3:14:36 >

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 230
30.1.2010 12:24:46   
Anitaaa

eeee, docekacu i ja taj dan da sve ovo prodje pa da zezam trudnice i da mi bude smesno sta sve pitaju..kao ja sad vama...

he he,ja mislim da nema smešnih pitanja.Normalno je da se plašite nepoznatog.Sećam se sebe,bila sam gora od svih vas zajedno.
Ja sam se čak plašila da neću prepoznati kontrakcije i da ću da se porodim kod kuće,da će mm da zaboravi put do NF,da će u sred porodjaja da nestane struje,daće da mi zamene bebu u bolnici i sl.
Paranoja do devetog meseca user posted image user posted image user posted image
Posle ništa

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
30.1.2010 12:35:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

he he,ja mislim da nema smešnih pitanja.Normalno je da se plašite nepoznatog.Sećam se sebe,bila sam gora od svih vas zajedno.
Ja sam se čak plašila da neću prepoznati kontrakcije i da ću da se porodim kod kuće,da će mm da zaboravi put do NF,da će u sred porodjaja da nestane struje,daće da mi zamene bebu u bolnici i sl.
Paranoja do devetog meseca user posted image user posted image user posted image
Posle ništa

hej i ja imam sve te tripove...da necu prepoznati kontrakcije, da ce mi zameniti bebu, da moj muz nece biti tu kad to krene, da cu zakasniti na epidural (AAAAAAAAAAAA to mi je najgore)

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 232
30.1.2010 12:40:06   
Anitaaa
E a čak mi palo napamet par puta a šta ako rodim dve bebe? mada se jasno od početka videlo da je jedna beba ali eto kažem ti sve same gluposti jedna za drugom he heuser posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
30.1.2010 12:50:04   
Mishica 77

Izgleda da mnoge buduće mame imaju trip da neće prepoznati kontrakcije. I ja!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 234
30.1.2010 12:52:41   
indy_25
nista ne brinite itekako cete ih prepoznati user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 235
30.1.2010 12:55:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

E a čak mi palo napamet par puta a šta ako rodim dve bebe? mada se jasno od početka videlo da je jedna beba ali eto kažem ti sve same gluposti jedna za drugom he heuser posted image

ja sad ponekad pomislim: Sta ako me iznenadi i bude decak? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 236
30.1.2010 13:00:39   
cipiripi
Teodor! user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
30.1.2010 13:08:30   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Jooojuser posted image
Ova mama pametnica je to pitala i svoju doktorku !

Kako prepoznati te famozne kontrakcije!?

Zena se nasmijala i kaze : " Radim ovaj posao vec 20 god. i ni jedna nije bila da ih nije prepoznala, sigurno neces ni ti biti ta"

Tako da, prepoznacete ih sigurno user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 238
30.1.2010 13:12:02   
simke
Jedini strah koji sam imala je bio da li ce sa bebom sve biti u reduuser posted image To me uhvatilo negde u 8.mesecu,kada sam saznala da se bebac okrenuo guzom.Mozda se ne bih bojala da mi mama nije ispricala kako je ona prosla sa mnom(i ja sam rodjena karlicno)user posted image Srecom nisam prosla kao moja mamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
30.1.2010 19:40:31   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Hm, ako ne prepoznam kontrakcije, verujem da cu skontati da se poradjam kada budem videla glavicu izmedju nogu user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

Direktna veza do poruke: 240
30.1.2010 21:25:28   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: LillyT

Hm, ako ne prepoznam kontrakcije, verujem da cu skontati da se poradjam kada budem videla glavicu izmedju nogu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 241
11.2.2010 16:18:26   
lothroniell
Zene ja se vratila od zubara i sad me je "radila trudnicka paranoja", od uvek cela moja prodica ide kod ove zubarke, sada mi je ubrizgavala neki lek i kada smo zavrsili kroz pricu kaze "Sada treba ovaj antibiotik da deluje..." a ja se budala odmah uplasila zasto sam j anjoj dala da mi bilo kakav lek ubrizgava, mozda ona ne zna da to ne sme u trudnoci user posted image , sta ako ne sme??? I tako se ja zene moje sada tripujem, koji je lek ne znam, iscackala sam na netu da su najopasniji antibiotici za tuberkulozu, to mi sigurno nije dala ali sta je nemam pojma... Verujem ja da je ona razmisljala sta sme sta ne, ali... Ja sam debil koji se oko svega tripuje... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

Direktna veza do poruke: 242
12.2.2010 9:02:24   
Unica
au draga, gde ti ode... ima mnogo antibiotika koji su potpuno bezbedni u trudnoci... ne brini BREEE user posted image sve ce biti ok i nemoj ja da ti pricam kako ne treba da se nerviras...

ili jos gore da krenem da pisem kakve mene bubice drmaju vec par dana posebno od juce user posted image (kao smejem se a vristi mi se user posted image user posted image )

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 243
12.2.2010 12:59:46   
LillyT
U poslednje vreme me hvata strah da cu se poroditi ranije. Ne znam zasto, ali volela bih da se porodim u aprilu, a ne u martu (termin 8.4.)  user posted image  

< Poruku je uredio LillyT -- 12.2.2010 13:01:34 >

(odgovor članu Unica)
Direktna veza do poruke: 244
12.2.2010 13:05:59   
engimengi
IZVORNA PORUKA: LillyT

U poslednje vreme me hvata strah da cu se poroditi ranije. Ne znam zasto, ali volela bih da se porodim u aprilu, a ne u martu (termin 8.4.)  user posted image  

Jao i ja se toga bojim,valjda blizanci pa sve mislim oni moraju ranije,a nisam jos sobu spremila do krajauser posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 245
12.2.2010 13:14:06   
LillyT
Engi, cujem da si pravi andjeo user posted image

Pazi, mogu blizanci ranije, a moze i ova moja jedna. Ne znam sto mi je taj trip sada u glavi (vidim da je razlika izmedju tebe i mene oko dve nedelje)

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 246
12.2.2010 13:14:08   
mihi
Lily moj stariji sin je rođen 07. 04 tada je Blagovest veliki crkveni praznik i crveno slovo u kalendaru možda bude tadauser posted image .

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 247
12.2.2010 13:22:18   
LillyT
Mihi, neka bude i 1.4. (aprilililiiii) necu se buniti user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 248
12.2.2010 13:26:01   
engimengi
Engi, cujem da si pravi andjeo user posted image

Hvala!!user posted image

Meni je dr.rekao da cu verovatno pocetkom marta,mada mi ionako rade cr,al ovih dana bas cesto imam one lazne kontrakcije pa me strah da ne krenu ovakvi mali,da se secaju po inkubatoru to mi je nocna mora!!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 249
12.2.2010 13:31:23   
Unica
IZVORNA PORUKA: engimengi

pa me strah da ne krenu ovakvi mali,da se secaju po inkubatoru to mi je nocna mora!!

potpisujem... to mi je najgore a svaki dan razmisljam o tome...user posted image

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here