|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jedem puno a gubim kilograme
2.12.2008 15:55:39   
guppy RR
Ova tema je za našu erakmariju, koja piše:


Ja pak imam problem druge prirode. Ostala sam trudna sa 50 kg, otišla na porođaj sa 63 kg, a iz bolnice sam se vratila sa već 10 kg manje, znači sa 53 kg. Pošto dojim kile sa mene samo silaze, a količina hrane koju jedem je nenormalno velika, više od ovoga da jedem  ne mogu. Sada, posle 6 meseci od porođaja, ja imam samo 45 kg. Toliko mršava nisam bila, .... pa verovatno niikad. I osim toga, poludeću ako mi neko još jednom pomene „moraš više da jedeš, jako si smršala". Da se razumemo, beba napreduje i više nego dobro, što ne bi bilo moguće da moja ishrana nije dobra.
Tako da ako neko koristan savet, ili slično iskustvo, molim Vas, pomažite


Marija, napiši nam koliko čega pojedeš tokom dana. SVE!
Direktna veza do poruke: 1
   [Obrisana poruka]
2.12.2008 16:33:49   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Jedem puno a gubim kilograme
2.12.2008 18:54:54   
guppy RR
E, sad je mnogo lakše, kad vidimo da tvoje "puno" nije dva jogurta na dan user posted image

Ako gubiš kilograme i dalje (a ne mogu te zvati srećnicom, jer 45 kg stvarno nije OK user posted image ), pokušaj sa malo kaloričnijom, ali zdravom hranom. Recimo lešnici i slični oraščići imaju puno kalorija, a ubrajaju se u zdravu hranu.. pa recimo one energetske pločice od gomilu žitarica za sportiste... Pokušaj tako, malo izračunaj da uniosiš više kalorija zdrave ishrane, pa ćemo videti.

Kod mene se recimo dešava kad sam pod stresom, da se užasno ugojim. Nezavisno od hrane. A kao što kažeš, kod teb eje obrnuto. Može biti da je i to razlog, i bilo bi fino nekako da staneš na noge i da se osećaš dobro.

Uz sve što pojedeš očigledno je da je mleko za bebicu super, i ona lepo napreduje, kao što si rekla. Ali budi pažljiva, da tvoje topljenje kilograma ne ide na račun minerala iz tvojh kostiju i ostalih dobrih zaliha.

Javi, šta ćeš uraditi po tom pitanju!
guppy user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 3
   [Obrisana poruka]
2.12.2008 19:28:03   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Jedem puno a gubim kilograme
2.12.2008 20:05:17   
guppy RR
Kikiriki NJAM NJAM!!!!
Pazi, da ne unosiš previše soli user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Jedem puno a gubim kilograme
2.12.2008 20:12:40   
MERYEN
Ja mislim da je to mrsavljenje individualno i da zavisi od osobe ja za ne punih 40 dana sam smrsala 4 kg,a da jedem to sto ti  jedes ne bih ni 1 kg smrsala,a dojim i ja ,moj savet ti je da umesto testa malo kaloricnije hrane da uneses,pa onda mi malo tasta pa da omazes neku serpu sa hlebom kazu da je to najsladje i najvise goji.

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Jedem puno a gubim kilograme
17.4.2018 14:22:17   
findere
Tablete za mršavljenje - http://rs.healthtime.pro

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here